Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
電視遊戲討論版>The Last of Us Part II︱已售
雙日 02:23 PM 06-19-20
無責任睇片評論
睇埋結局,真係好痴線...

劇情痴線唔係問題,有時痴線既劇情會係神作...

但問題係,假如一款遊戲/電影劇情唔合邏輯,角色行為唔合邏輯,智商不合理大幅下降...

何解仲會有高評價?

歌絲˙暮斯 02:23 PM 06-19-20
作者: yorkyork:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...tnum=60&page=2

勁爆劇透咪睇巴哈呢篇26樓既留言,
要有D心理準備
猩猩
猩猩交配係咪指初期 Ellie x Dinah ?

歌絲˙暮斯 02:26 PM 06-19-20
作者: 雙日:
無責任睇片評論

但問題係,假如一款遊戲/電影劇情唔合邏輯,角色行為唔合邏輯,智商不合理大幅下降...

何解仲會有高評價?
1. 錢
2. 利益
3. 無下台階 ->真香
4. 畫面靚 = 好 game
雙日 02:30 PM 06-19-20
作者: 歌絲˙暮斯:
猩猩
猩猩交配係咪指初期 Ellie x Dinah ?
睇片所知
唔係,應該係真。主角果對

yorkyork 02:35 PM 06-19-20
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1592542920.A.9E0.html

呢篇搞笑
Sar8 02:58 PM 06-19-20
作者: 雙日:
無責任睇片評論

何解仲會有高評價?
睇某個source話劣評會因為得罪Sony之後就冇好運行
Dyhalt Rushifar 03:14 PM 06-19-20
講到咁爛反而有興趣睇下佢幾爛…
ComeLOLoh 03:19 PM 06-19-20
作者: Dyhalt Rushifar:
+1 ,但我又唔想被劇透。同究竟你地講緊Gameplay、定個故事、定其他野?

本身打算一如以往…PSN減價先考慮…
jeffyen83 03:19 PM 06-19-20
作者: Sar8:
睇某個source話劣評會因為得罪Sony之後就冇好運行
我睇果篇匿名外國文章係第2個版本
話某主流媒體係公佈評測前,比老細講明唔係好比低分隻game唔好講缺點,話隻game太敏感,唔好惹是非
文章作者仲講各主流媒體評測都有收到類似指示
所以位筆者話佢連玩都唔玩,直接比高評分算

結果媒體公佈平分,果然清一色高分,連缺點都冇一個
連too much water呢種都唔見有

但位作者當時開post被人話冇公信力圍插,最後連post都比人del埋
歌絲˙暮斯 03:29 PM 06-19-20
作者: ComeLOLoh:
+1 ,但我又唔想被劇透。同究竟你地講緊Gameplay、定個故事、定其他野?

本身打算一如以往…PSN減價先考慮…
Gameplay 係一慣既 ND gameplay, 無進步過

中意既會中意, 唔中意既會唔中意.

劇情唔只係爛, 好多唔好合常理既地方, 明顯係為政治理念服務

俾錢買隻咁既 game, 就係養緊 d 痴線佬, 同埋同 d 痴線佬利益綁埋一齊既 ND + SONY
豪傑公子 03:42 PM 06-19-20
作者: Dyhalt Rushifar:
睇片就夠, 無需貼錢買難受...
歌絲˙暮斯 03:46 PM 06-19-20
笑到我丫
岩岩睇到 Jesse 點死, 真心笑到吱一聲

呢 d 真係 cult 片情節

QT d 戲既角色成日都係無 la la 幾秒內死左, 之後完全無佢既事

DevilElvis 03:46 PM 06-19-20
已取艾莉版.....好很重
血之淚 03:47 PM 06-19-20
有生以來第一次感激劇透人仕幫我慳錢
原本已經訂好dl版因為延期退錢最終都冇訂返
今鋪sjw狗係唔係可以成為最下位帝王
歌絲˙暮斯 04:13 PM 06-19-20
大肚

孕婦有待產假好平常姐

美國民主作為大國, 走先幾步, 孕婦連參與戰鬥既權利都有

好野好野

野良猫 04:18 PM 06-19-20
睇人開箱
又一隻邪神像
Kain 04:22 PM 06-19-20
隻game一出唔見晒班打手
合約已完
由手機版發出
T.S 04:23 PM 06-19-20
作者: 血之淚:
有生以來第一次感激劇透人仕幫我慳錢
原本已經訂好dl版因為延期退錢最終都冇訂返
今鋪sjw狗係唔係可以成為最下位帝王
對於哩隻神作我最後只係想講一句: 多謝你延期搞到psn退錢比我
stephen1980 04:26 PM 06-19-20
等plus送先開來玩
holsety 05:49 PM 06-19-20
母猩都幾好打果然有殺亞人血統白兵唔洗潛行,主角威能降臨~
歌絲˙暮斯 06:11 PM 06-19-20
SCAR

果個 Lev 睇到後期 d WLF 講 shoot him shoot him, 我先知佢係男

果然係男女平等 !!

Sar8 07:47 PM 06-19-20
戰神molamola
我岩先醒起Kratos同Loki先殺左Freyja個仔

安安 08:06 PM 06-19-20
唔好劇透其他作品

除非"重大公眾利益"
歌絲˙暮斯 08:10 PM 06-19-20
問題係佢把聲,明明係女人聲

一定有人死撐,女聲優都可以配男角

呢個情況差好遠 lor
由手機版發出
シェンムー 08:57 PM 06-19-20

開波
正就讚,差就屌
但玩完先

從我的iPhone使用Tapatalk 發送
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面