Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 108 158 198 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 218 258 308  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
J+1 01:42 PM 09-29-16
剩嗰半pack逐粒抽....
家姐你喺邊

由手機版發出
北条加蓮 01:46 PM 09-29-16
溫提明日有伏兵...
6078 01:54 PM 09-29-16
儲落30抽+1 PACK已落海

聽日伏兵反而唔擔心,即係好似上次三幻神咁三日UP啫
J+1 02:12 PM 09-29-16
除非出森久保,其他都嚇我唔到嘅
由手機版發出
sohaboss 02:17 PM 09-29-16
2倍只係令窮者逾窮,富者逾富
axe1292 09:10 PM 09-29-16
作者: haha3156:
抽下水是咪唔得先!?
其實,你之前10抽中SSR,真心替你高興

認同版友說的
0的兩倍都是0
我無試過十抽中SSR
Kinny Riddle 10:00 PM 09-29-16
可能係課金用得最多嘅一次,不過都值回票價,抽4次後總算抽到美嘉姐。
axe1292 10:07 PM 09-29-16
作者: Kinny Riddle:
可能係課金用得最多嘅一次,不過都值回票價,抽4次後總算抽到美嘉姐。
4次係4PACK定40抽先
yorkyork 10:14 PM 09-29-16
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn...=9705&subbsn=0

呢篇潮文係有潛力,
巴哈仔們講下講下連呢篇ptt終極潮文都要貼埋出黎
亍 ◣ 10:51 PM 09-29-16
仲有日就完第一次sss大戰.....
預計千二萬

sd03021 10:53 PM 09-29-16
岩岩先CHECK左張美嘉原來係加VOCAL

即係我手上果堆VISUAL卡係完全入唔到隊
Chris Redfield 10:59 PM 09-29-16
琴日出街前先用平時只登入收石既副隊先抽,第一跳中左美嘉姐 拜完年後去爆房啦
再多兩跳中埋miku,連埋主隊在內係第五張miku啦
副隊

主隊就......本身儲落有8跳,連埋上次既卷,只係中到俄妹同已有既飛鳥
今日課兩張一萬日圓,總共跳多7次,第一跳,我都跳起左身
上次限楓10跳唔中,今次終於中啦
繼續跳多幾次,冇loading下出花信封一開,又出楓姐
雖然主隊唔中美嘉,但本身已有新年版&副隊中 加埋出兩限楓姐,收穫豐富
主隊

雖然俄妹唔係visual系,食唔晒楓姐個leader技,但因爆技所以都入隊啦
新主力隊

Kinny Riddle 11:40 PM 09-29-16
作者: axe1292:
4次係4PACK定40抽先
唔係經常上嚟呢度,仍然唔係好明白全部術語。

我係每「抽」2500鑽石抽10張,所以總共40我諗。
axe1292 01:05 AM 09-30-16
作者: Kinny Riddle:
唔係經常上嚟呢度,仍然唔係好明白全部術語。

我係每「抽」2500鑽石抽10張,所以總共40我諗。
10萬石
psidef 01:39 AM 09-30-16
R多50石一抽......SSR杏
kimtch 01:44 AM 09-30-16
600+ 先齊限 冇眼睇
chunwai0091 03:15 AM 09-30-16
放棄10抽轉單抽
都係咩都冇
果然0的2倍也是0
haha3156 05:27 AM 09-30-16
作者: axe1292:
我無試過十抽中SSR
是咩....
印象中好像有人好努力收割完紅隊的石,10抽中左幻神喎

作者: chunwai0091:
放棄10抽轉單抽
都係咩都冇
果然0的2倍也是0
師兄加油!!!!
我都信0的2倍也是0

好像今日開始有活動~~~努力!!!
Chitose1987 09:06 AM 09-30-16
作者: sd03021:
岩岩先CHECK左張美嘉原來係加VOCAL

即係我手上果堆VISUAL卡係完全入唔到隊
再抽一隊 Vocal/
由手機版發出
tsddr 11:25 AM 09-30-16
60石單抽中細妹,無重複,感恩
yorkyork 11:28 AM 09-30-16
姐妹丼,識食
tsddr 11:51 AM 09-30-16
今次中唔到家姐,無得食姐妹丼
KUTAR# 12:01 PM 09-30-16
作者: kimtch:
600+ 先齊限 冇眼睇
咪差唔多18至20pack
kimtch 12:45 PM 09-30-16
作者: KUTAR#:
咪差唔多18至20pack
結算係21PACK
我痴左線
J+1 12:48 PM 09-30-16
我知我目標係森久保,所家姐對你唔住
由手機版發出
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 108 158 198 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 218 258 308  ... 最後

返回主題版面