Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-16, 10:57 AM   #476
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
Penny兄....繼續燈一燈吧....
勇士靠你了....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 11:00 AM   #477
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 魚伕 查看文章
Penny兄....繼續燈一燈吧....
勇士靠你了....
好難燈呀今場
勇士防守比人係咁中出

curry 起返q 都冇用, cavs 而家手風順, 守唔掂

此篇文章於 06-09-16 11:02 AM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 11:05 AM   #478
JMi

註冊日期: Feb 2011
明明我都睇好CAVS主場架喎... lol

舊 06-09-16, 11:09 AM   #479
魚伕
Moderator

引用:
作者: Penny仔 查看文章
好難燈呀今場
勇士防守比人係咁中出

curry 起返q 都冇用, cavs 而家手風順, 守唔掂
順境時....神經刀總會射到識飛....
舊 06-09-16, 11:16 AM   #480
Penny仔

而家先肯爆curry...
所以我真係冇辦法喜歡lbj
舊 06-09-16, 11:23 AM   #481
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
冇左路夫成隊生猛哂

舊 06-09-16, 11:35 AM   #482
魚伕
Moderator

痴線....

作客主場有冇分別咁大呀....

主場羸33分....作客輸30...?

你唔好話我知係度寫緊劇本呀.....
舊 06-09-16, 12:01 PM   #483
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
每場都其實打兩節就完的final....很沈悶⋯⋯
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 12:09 PM   #484
Penny仔

今日cavs 積極性提高左
防守冇咩點甩人, 勇士開段企左係度傳唔到波出去
其實射波我唔覺有好大進步, jr 同 lbj 都係拉開左比數之後先開始識入波

今日curry 問題好大...好多無謂犯規(其實上場都有)
pick 完之後curry 唔剷既話, 之後傳波出去好易比人截到
如果上半場佢醒小小, 勇士已經可以反cup返黎
都唔打奧運喇, 好心就比心機頂埋去啦
舊 06-09-16, 12:35 PM   #485
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
curry你係咪唔想拿FMVP

舊 06-10-16, 08:33 AM   #486
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
今日cavs 積極性提高左
防守冇咩點甩人, 勇士開段企左係度傳唔到波出去
其實射波我唔覺有好大進步, jr 同 lbj 都係拉開左比數之後先開始識入波
可能打完 game 2 成班騎士番去俾 Tyronn Lue 鬧到飛起
Green game 2 果 d open 3 points shots 冇哂
勇士好多球 3 分都有人追番補位
Tristan Thompson 好似仲有 block 到球 3 分添
如果騎士少番 d TO
呢場可能贏 40 分添

舊 06-10-16, 11:51 AM   #487
Penny仔

Kobe Bryant夫婦為小球迷實現願望

http://clutch.hk/2016/06/09/kobe-makes-kids-dreams/

老大
舊 06-10-16, 11:56 AM   #488
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
Kobe Bryant夫婦為小球迷實現願望

http://clutch.hk/2016/06/09/kobe-makes-kids-dreams/

老大
我又要拍片嚎哭

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 09:18 AM   #489
Penny仔

Curry.....試下剷左先嘛

同埋勇士switch 得太容易吧, 明知switch 完單打...

此篇文章於 06-11-16 09:28 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 06-11-16, 09:52 AM   #490
Penny仔

籃板輸到9彩
cavs 而家係唔入就攻到入為止

半場cavs贏緊5分, cavs如果開局好d....勇士就冇得追

此篇文章於 06-11-16 10:22 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 06-11-16, 11:03 AM   #491
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
大帝哥, 攻親都掉返個波出去, MISS MATCH都吾敢攻...........

舊 06-11-16, 11:06 AM   #492
魚伕
Moderator

落一場3分雨下...即刻勇士反超....

如果騎士可以捱到GAME7....Irving 應該拎FMVP....
舊 06-11-16, 11:07 AM   #493
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
波格傷咗?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 11:20 AM   #494
魚伕
Moderator

騎士散散地...

Curry籃底炒粉2球....都把握唔到機會...

仲要輸進攻籃板...
舊 06-11-16, 11:20 AM   #495
JMi

註冊日期: Feb 2011
我都話騎士主場有料到架啦...

舊 06-11-16, 11:26 AM   #496
okabe

騎士突然死哂火...
唔夠氣?
狂射3分又無球入
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 11:36 AM   #497
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
james上半場留力, 下半場無力

舊 06-11-16, 11:50 AM   #498
Penny仔

第3節真係好恐怖......
TT 應該係用盡左, 下半場冇力
舊 06-11-16, 11:50 AM   #499
okabe

騎士既戰術真係好高深?

輸咁多你FOUL完人,你仲走去球球鏟籃拎2分有咩用?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 11:52 AM   #500
Penny仔

引用:
作者: okabe 查看文章
騎士既戰術真係好高深?

輸咁多你FOUL完人,你仲走去球球鏟籃拎2分有咩用?
已經棄左機, 純刷分
今場臨尾整左個跨下之Green...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 01:56 AM

手機版 | APP版