Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-22-14, 09:31 PM   #476
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔會丫
車禍了~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-14, 09:43 PM   #477
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
請留言晚晚都咁sad,就快頂唔順了....

葉蘊儀肥到....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-14, 09:55 PM   #478
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
請留言晚晚都咁sad,就快頂唔順了....
梗係凝住last個集最後半個鐘~happy其中1個p會死~
上次講執著~今次講失去~

舊 04-22-14, 11:20 PM   #479
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日出場了,但好似做奸角
就係開戲時有出o黎做宣傳, 但係近日o的宣傳活動又唔見, 宣傳片又唔見(但又做傍白)先奇怪

舊 04-22-14, 11:49 PM   #480
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
梗係凝住last個集最後半個鐘~happy其中1個p會死~
上次講執著~今次講失去~
唔會又係翠如BB丫上次明白了已經好慘

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 12:04 AM   #481
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
最近兩套都咁灰底......

套西遊記爛到呢...預告中竟然見到無雙OROCHI條八岐大蛇......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 04-23-14 12:16 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 12:31 AM   #482
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
涼瓜皮個“下次”………最心痛是~愛得太遲~?
應該死唔去

順手話你知天雨路滑,小心駕駛姐

黃翠如一唔笑
套劇就好沈重,本來有對中和下
點知你最後講撞車

呢一刻我只想到"雙愛很難"

舊 04-23-14, 01:02 PM   #483
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
M CLUB幾好睇,小詩、朱利、丹丹都好正!!(當然係指年輕版)

舊 04-23-14, 10:27 PM   #484
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
尼套野真唔錯,好多人番出拍戲

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 11:48 PM   #485
D-boy

引用:
作者: martinnitram 查看文章
就係開戲時有出o黎做宣傳, 但係近日o的宣傳活動又唔見, 宣傳片又唔見(但又做傍白)先奇怪
可能返咗美國啩?
無線咁孤寒,又點會包佢返來做宣傳呀!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 11:12 AM   #486
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
起身睇番琴晚果集留言真係幾SAD..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 02:05 PM   #487
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: kimtch 查看文章
起身睇番琴晚果集留言真係幾SAD..
一對昏迷無得愛
一對死左無得愛
一對係唔敢去愛

舊 04-24-14, 09:31 PM   #488
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
天與地家明三子再現請留言
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 09:32 PM   #489
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
天與地家明三子再現請留言
完全笑左

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 04-24-14, 09:32 PM   #490
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

今日個dessert time 正丫
咁都客串到

Golden 爸爸條線,唔知會唔會番黎相認
但我有個問題,對方點可以拎到錢

舊 04-24-14, 09:49 PM   #491
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 小草 查看文章
咁都客串到

rock n roll never die

SKIP左幾集,睇個户口冇晒錢即係咩意思?

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 09:59 PM   #492
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

Golden係咪以前比左附屬卡老婆呀~?

舊 04-24-14, 10:08 PM   #493
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: NEAR 查看文章
rock n roll never die

SKIP左幾集,睇個户口冇晒錢即係咩意思?
佢自己訂的,有朝一日變零就等於佢老婆原諒佢
但對方係唔知的,所以可以當係佢生存的動力,同目標
今集變零已經可以當成已經原諒左,係看最後一集相唔相認

個預告,如果係其他tbb劇,我會覺得前度爭野,今次我覺得係前度祝福

灰左成個星期,希望明天甜到漏

舊 04-25-14, 09:13 AM   #494
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
咁都客串到

我都想睇番佢老婆同女

舊 04-25-14, 11:07 AM   #495
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
一對昏迷無得愛
一對死左無得愛
一對係唔敢去愛
韓國人姐
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-14, 05:33 PM   #496
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
咁都客串到

一個人簽名就可以提款既聯名戶口!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-14, 05:54 PM   #497
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: HIM 查看文章
一個人簽名就可以提款既聯名戶口!
原來有呢種, 我一直以為聯名戶口要雙方簽先得

舊 04-25-14, 08:45 PM   #498
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

golden老婆+女~睇黎唔會出場啦~

舊 04-25-14, 09:04 PM   #499
D-boy

引用:
golden老婆+女~睇黎唔會出場啦~
頭先Golden爸爸那段已經睇到我眼濕濕....

反而希望這套會有BBQ大團圓結局!
舊 04-25-14, 09:10 PM   #500
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
中環唔現早
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:25 PM

手機版 | APP版