Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-14-12, 11:07 PM   #476
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 詳細希望 查看文章
設計圖尼家野都係運啦

課金曹長06但未見過陸高圖的人路過
(已有大魔,魔蟹)
我上等兵都有啦wo
頭先開始比人圍, 之後圍番人, 爽呀

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 11:22 PM   #477
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
終於肯一次嘔兩張俾我....

舊 07-14-12, 11:33 PM   #478
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: chow263 查看文章
終於肯一次嘔兩張俾我....
[IMG ]http://i10.photobucket.com/albums/a146/chownett/2012-07-14230633.jpg[/IMG]
[IMG ]http://i10.photobucket.com/albums/a146/chownett/2012-07-14231000.jpg[/IMG]
但係100%可能係一個月後的事

人多蝦人少是不變的真理,但係我自己俾人圍果陣又諗我一個拖N個有賺
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 12:24 AM   #479
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: Kain 查看文章
但係100%可能係一個月後的事

人多蝦人少是不變的真理,但係我自己俾人圍果陣又諗我一個拖N個有賺
但你既隊友可能都係N個追一個殘血

對我尼D格機人士成日發生

打到火滾
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 12:28 AM   #480
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
用bug用到下下俾隊友截糊哭哭啊

舊 07-15-12, 12:44 AM   #481
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:

[IMG]http://i10.photobucket.com/albums/a146/chownett/2012-07-15001949.jpg[IMG]
這架應該叫HEAVY ARMOR才對吧.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 12:55 AM   #482
Kain

A9 GJ,WIKI垃圾

支援型的MS彈藥打完後,可以登出機艙再登入,會提高換彈速度的
當然此技量不只限於支援型MS而已

蹲臥或趴著時可以提升遠距離攻擊力的補正+%,趴著時不知道有沒有明確數據說會更高
趴著或蹲下時不會顯示在雷達上,直到開火為止,或者對方有攜帶特定的勳章
但是據說會增加機體的防禦力,所以在沙漠那種大場地,狙擊的遠距離玩家可以試試看趴著
舊 07-15-12, 01:23 AM   #483
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
唔使據說
趴低左邊就會講防up

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 03:24 AM   #484
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
唔知做乜野死左唔俾我部MS RESPAWN???
因為修左BUG??定係新BUG??

舊 07-15-12, 05:50 AM   #485
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: gsw 查看文章
這架應該叫HEAVY ARMOR才對吧.
我見過連LIGHT ARMOR都追不上的渣炮兔子.....
還有用S型斬2刀都只扣了1/10不足的GM....

根本就應該讓人在完場之後可以看到對方上場的機體資料啊....
好讓可以把用BUG/LAG的人踢走

舊 07-15-12, 10:28 AM   #486
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
A9 GJ,WIKI垃圾

支援型的MS彈藥打完後,可以登出機艙再登入,會提高換彈速度的
當然此技量不只限於支援型MS而已

蹲臥或趴著時可以提升遠距離攻擊力的補正+%,趴著時不知道有沒有明確數據說會更高
趴著或蹲下時不會顯示在雷達上,直到開火為止,或者對方有攜帶特定的勳章
但是據說會增加機體的防禦力,所以在沙漠那種大場地,狙擊的遠距離玩家可以試試看趴著
蹲下雷達都見到,見唔到係因為視線被阻而對方無移動。

趴低之後,自己條status bar會有兩個藍色向上三角形,代表攻防上升左。正面被彈面積細左,但易被爆頭,同埋會被曲線彈道嘅武器打背脊。
被爆頭之後就會有個紅色向下三角形,代表攻下跌。

此篇文章於 07-15-12 10:36 AM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 10:29 AM   #487
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 忍者 查看文章
唔知做乜野死左唔俾我部MS RESPAWN???
因為修左BUG??定係新BUG??
我都試過,唯有坐艇仔打。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 11:01 AM   #488

引用:

你的防力好誇張

好在唔駛對你者, 如果唔係, 點格都格你唔死

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-15-12 11:20 AM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 11:20 AM   #489
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
Thumbs up

引用:
作者: knight-philip 查看文章
我見過連LIGHT ARMOR都追不上的渣炮兔子.....
還有用S型斬2刀都只扣了1/10不足的GM....

根本就應該讓人在完場之後可以看到對方上場的機體資料啊....
好讓可以把用BUG/LAG的人踢走
支持誠實尊重的遊戲態度

舊 07-15-12, 11:21 AM   #490

引用:
作者: Celes 查看文章
支持誠實尊重的遊戲態度

唯有認住佢id , 下次再見到即踢

上畫拎到大魔設計圖, 40% , 希望今日可以同時完成大魔同老虎既開發

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-15-12 11:24 AM 被 martinyau1979 編輯。
舊 07-15-12, 11:54 AM   #491
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: martinyau1979 查看文章

上畫拎到大魔設計圖, 40% , 希望今日可以同時完成大魔同老虎既開發
唔好對大魔咁高期望

難用而且腳肥易中彈爆腳

不過真係好大力
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 12:04 PM   #492
Kain

引用:
作者: martinyau1979 查看文章

大魔我見人用唔超過3次,我個設計圖定左響80%好耐
唔好咁大想頭
舊 07-15-12, 05:05 PM   #493
gsw
らんらんる

有冇人有sml心得
近距離對住腳射,成功爆人腳機會高唔高?

舊 07-15-12, 05:18 PM   #494

引用:
作者: 詳細希望 查看文章
唔好對大魔咁高期望

難用而且腳肥易中彈爆腳

不過真係好大力
我其實係想儲機only

地球不曾為誰停一停

舊 07-15-12, 05:31 PM   #495
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Celes 查看文章
支持誠實尊重的遊戲態度
可惜跟HOST說某隊友用BAG的時候卻是我被踢了
哂用BAG者ID沒問題吧?
->seiya??????
(後段不記得了

舊 07-15-12, 05:54 PM   #496
Kain

引用:
有冇人有sml心得
近距離對住腳射,成功爆人腳機會高唔高?
根本唔會同人近距離,比人SM
舊 07-15-12, 05:58 PM   #497
gsw
らんらんる

引用:
根本唔會同人近距離,比人SM
我真係衝埋去打架
今日用有2次冇隊友係附近,係咪都實比人打死,欖住一件一齊死好過啦.

話說今日有場用自護時,同人1V1,冇神神打打下2面都移動加速,
殺左佢之後,我可以以快過飛人既速度跑到入人地基地都有.

唔知係咪就係傳說中既阿修羅狀態了.

此篇文章於 07-15-12 06:01 PM 被 gsw 編輯。
舊 07-15-12, 06:01 PM   #498
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: knight-philip 查看文章
可惜跟HOST說某隊友用BAG的時候卻是我被踢了
哂用BAG者ID沒問題吧?
->seiya??????
(後段不記得了
個個都用,你唔用邊有得打....
一係就封印到修正左先再打

舊 07-15-12, 06:01 PM   #499
Kain

引用:
我真係衝埋去打架
今日用有2次冇隊友係附近,係咪都實比人打死,欖住一件一齊死好過啦.
起碼拉番佢地1分鐘
一有機會就三角撞停佢
舊 07-15-12, 06:24 PM   #500
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
其實,d 圖係大會每日配給有限咁去抽,想係之中抽好D 就用8% 開圖增值。

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 09:06 PM

手機版 | APP版