Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-21-06, 08:32 PM   #476
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
有無人知那隻壽屋版 環姐哪兒可以訂?
另外 請問隻MegaHouse版環姐是不是軟素體來的?
還有一問, 各位會如何清潔公仔衣服的?
謝謝
s2001154 目前離線  
舊 12-25-06, 12:03 PM   #477
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

做什麼這兒會那樣靜的...
舊 12-25-06, 01:10 PM   #478
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kog 查看文章

1/6ドール うる星やつら ラム

メーカー: ハピネット
サイズ: 1/6(全高約270mm)
詳細: PVC・ABS・ソフトビニール・布製
発売日: 2007年3月下旬発売予定

定価:15,540円
ラムさま~~~~
校服最高

舊 12-26-06, 10:03 PM   #479
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: s2001154 查看文章
還有一問, 各位會如何清潔公仔衣服的?
謝謝
這個問題
我還在研究中...

已經試過洗死了一件黑白色衫....黑色部份甩色變成啡黑色

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 12-26-06, 11:04 PM   #480
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: 飛燕 查看文章
這個問題
我還在研究中...

已經試過洗死了一件黑白色衫....黑色部份甩色變成啡黑色
我最怕就是這個情況啦....
還有一樣的怕就是....
家人問:阿仔!這件咁細小的裙仔邊個著的呀?(親切地)
我:~~~~~~(無言+震)
舊 12-27-06, 02:41 AM   #481
飛燕
懺悔不用等

引用:
我最怕就是這個情況啦....
還有一樣的怕就是....
家人問:阿仔!這件咁細小的裙仔邊個著的呀?(親切地)
我:~~~~~~(無言+震)
帶女生回家實會問長問短,是很正常的嘛

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 12-27-06, 08:46 PM   #482
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

大家有試過自制娃娃嗎?
即是買個淨頭, 並要自己劃眼
買身體, 自制或另買衣服
現在我有這個念頭,
但就什麼劃眼也不會,
想有個人可以教我
有人試過嗎?
舊 12-27-06, 08:49 PM   #483
..G
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
http://www.ne.jp/asahi/hp/marumu/sdsuigintou.html

睇完好有衝動整返隻
但係一定勁難整
..G 目前離線  
舊 12-27-06, 09:40 PM   #484
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: ..G 查看文章
http://www.ne.jp/asahi/hp/marumu/sdsuigintou.html

睇完好有衝動整返隻
但係一定勁難整
呀....
我現在想整的就是她......
不過不是SD
舊 12-28-06, 04:06 PM   #485
endolberry
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry
引用:
大家有試過自制娃娃嗎?
即是買個淨頭, 並要自己劃眼
買身體, 自制或另買衣服
現在我有這個念頭,
但就什麼劃眼也不會,
想有個人可以教我
有人試過嗎?
其實, 皆旺2樓DDD有提供這種服務的...

舊 12-28-06, 06:59 PM   #486
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: endolberry 查看文章
這種服務是指,
幫人劃眼造衣服?
舊 01-01-07, 06:23 PM   #487
飛燕
懺悔不用等

http://www.volks.co.jp/jp/cf/th2/index_th.html
HMX 12&13

飛燕 目前離線  
舊 01-01-07, 06:30 PM   #488
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: endolberry 查看文章
如果要訂造衣服要幾錢呢 ?

我想養番隻...

一小英口 目前離線  
舊 01-03-07, 08:51 PM   #489
一小英口

我想問 CF, SD, DD, 同 1/6 有咩分別 @<>@?

如果砌ACG角色既人偶應該簡邊隻呢?

此篇文章於 01-03-07 09:08 PM 被 一小英口 編輯。
一小英口 目前離線  
舊 01-03-07, 09:42 PM   #490
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
哇!好萌
http://scarfman.wordpress.com/2006/0...e5%8b%95-doll/
http://www.azone-int.com/doll/cataro...pod/index.html

此篇文章於 01-03-07 10:05 PM 被 Designer 編輯。 原因: update
Designer 目前離線  
舊 01-03-07, 10:04 PM   #491
Viorate
漢人..

註冊日期: Apr 2005
我已被葉月萌死了...

已敗家了

舊 01-03-07, 10:36 PM   #492
一小英口

引用:
作者: Viorate 查看文章
我已被葉月萌死了...
請問幾錢 ?

一小英口 目前離線  
舊 01-03-07, 10:39 PM   #493
Viorate
漢人..

$1000左右

引用:
作者: 紫亞 查看文章
請問幾錢 ?

舊 01-03-07, 10:46 PM   #494
一小英口

引用:
$1000左右
GJ b

有貨既話我會考慮....

一小英口 目前離線  
舊 01-03-07, 11:04 PM   #495
Viorate
漢人..

日本YAHOO 有得拍賣~
要看您的忠誠度

引用:
作者: 紫亞 查看文章
GJ b

有貨既話我會考慮....

舊 01-03-07, 11:11 PM   #496
一小英口

引用:
日本YAHOO 有得拍賣~
要看您的忠誠度
我不是死忠

還是自製遊戲角色好了 b

一小英口 目前離線  
舊 01-07-07, 07:34 PM   #497
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

其實皆旺間店是幾時開門的?
我發現好像常常也不開
舊 01-07-07, 08:20 PM   #498
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
其實皆旺間店是幾時開門的?
我發現好像常常也不開
都唔係丫...我星期四 4點幾去行都見到佢有開

ShinShiden 目前離線  
舊 01-08-07, 08:40 AM   #499
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: ShinShiden 查看文章
都唔係丫...我星期四 4點幾去行都見到佢有開
我星期六日去反而兩天也沒開.....
當時我由2時等到6時.....
舊 01-08-07, 09:24 AM   #500
金比@_@
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
最近既我先開始玩人偶~
所以想搵番之前d舊野~
記得cool girl 曾經出過一隻"神勇飛鷹俠"粉紅色隻鴨仔造型既~唔知街仲有冇得買到? 有冇大大見過??
金比@_@ 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 03:05 AM

手機版 | APP版