Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-14-13, 02:05 PM   #26
關刀刃
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
YeeeSSS
terrycat
hanshimsv006
fayfer
add 左你地

my:2406-5095-4510
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:18 PM   #27
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今集邊隻PM有能力一隻裝幾個祕傳機器?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:50 PM   #28
yorkyork

註冊日期: May 2010
蛇紋熊,冇記錯2號道路就有
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:52 PM   #29
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: YeeeSSS 查看文章
Hello
我的3DS friend code 係 5386-7747-6761
我剛剛開始玩無耐,希望聽日放假可以趕上啦!
引用:
作者: terrycat 查看文章
大量隻XY火主 換 伊貝只要女/ 各代水主/各代草主 #yup#
男換男/女換女最好 #yup#
性格 個體隨意..當然愈高愈好:~(
1478 4135 2459
想要火主冇野換都可以加我 送俾你
GAME ID TERRY
引用:
作者: hanshimsv006 查看文章
已add

其他人都可以add我,不過我只係新手

4313 0406 7096
各位已ADD
FC 4511 1150 3092
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:52 PM   #30
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: rictws 查看文章
今集唔同小精靈嘅能力值差異好大,
有啲真係谷左LV 都冇用=_=

隻比卡超(男)LV 19 仲係唔可以單獨行動
有無拎珠先?

舊 10-14-13, 02:59 PM   #31
rictws

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
有無拎珠先?
咩珠???
請提教!
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:14 PM   #32
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
我捉左隻精靈,個名隔離有隻cd咁嘅銀圈
其實係咩黎?check 過佢又冇道具喺手~
代表你已收服過

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:23 PM   #33
rictws

小精靈編號隔離有個五角型,
大部份係中間白色,有一隻係左邊藍色,
其實代表咩…?
舊 10-14-13, 03:27 PM   #34
Alphaaldo

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
引用:
作者: terrycat 查看文章
大量隻XY火主 換 伊貝只要女/ 各代水主/各代草主 #yup#
男換男/女換女最好 #yup#
性格 個體隨意..當然愈高愈好:~(
1478 4135 2459
想要火主冇野換都可以加我 送俾你
GAME ID TERRY
3153 4464 4016, 新手一名想要火主 thank you 呀

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:59 PM   #35
rictws

去到化石山洞,
搵到個博士如果選第一項 JAW FOSIL ,會得到暴龍
第二項SAIL FOSIL 就唔知了
舊 10-14-13, 04:46 PM   #36
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
咩珠???
請提教!
正名電氣玉,肥叉燒拎住有雙倍攻,而且拎住去生蛋有機會仔女學識雷神.

引用:
去到化石山洞,
搵到個博士如果選第一項 JAW FOSIL ,會得到暴龍
第二項SAIL FOSIL 就唔知了
第二個會拎到冰龍

舊 10-14-13, 04:58 PM   #37
野良猫
肥倫

原來鯉魚龍都有MEGA

捉咗封面神獸
記得以前捉神獸好難,又識回血同狂掟高級球都好難捉
今集哩隻兩球就搞掂,仲係用大比鳥去打去捉
舊 10-14-13, 05:11 PM   #38
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
想問有比比鳥~前身~ 波波捉??
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 05:12 PM   #39
野良猫
肥倫

引用:
作者: 11281984 查看文章
想問有比比鳥~前身~ 波波捉??

最初開始已經有得捉
舊 10-14-13, 05:13 PM   #40
rictws

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
正名電氣玉,肥叉燒拎住有雙倍攻,而且拎住去生蛋有機會仔女學識雷神.

第二個會拎到冰龍
死喇…佢冇呢粒玉><
唔怪得知咁弱。。。。
舊 10-14-13, 05:18 PM   #41
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
死喇…佢冇呢粒玉><
唔怪得知咁弱。。。。
有泥棒(偷野技能)後返去一開始個森林偷啦
好運的話一日內收工

最衰未有得過舊寵,唔係我即刻有幾粒
我master ball都好似有幾粒係度(上幾集都無用到)
升級糖夠升爆99

此篇文章於 10-14-13 05:23 PM 被 AshleyYan 編輯。
AshleyYan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 05:20 PM   #42
yorkyork

註冊日期: May 2010
草主D弱點有點多
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 05:40 PM   #43
Dark Necrobat
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
我XY都有玩,歡迎你哋add我
My fc:
1693-1626-3500
2750-1075-4980

Pokemon BLack frd code: 0088 8173 4180
其實有咗frd code都唔知有咩用
Dark Necrobat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 05:43 PM   #44
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 野良猫 查看文章
今集邊隻PM有能力一隻裝幾個祕傳機器?
格鬥雀
爆石推石斬樹飛天包辦

搵多隻游水瀑布搞掂

舊 10-14-13, 05:52 PM   #45
fayfer
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Dark Necrobat 查看文章
我XY都有玩,歡迎你哋add我
My fc:
1693-1626-3500
2750-1075-4980
引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
HELLO,我都係新手~
MY FD 4511 1150 3092 已ADD
引用:
作者: 關刀刃 查看文章
YeeeSSS
terrycat
hanshimsv006
fayfer
add 左你地

my:2406-5095-4510
已ADD~~ BTW 其實點同人交換寵物? 係咪一定要生左蛋先?

舊 10-14-13, 06:09 PM   #46
艾域斯

註冊日期: Dec 2008
Nintendo Switch ID7058-2299-0993
3DS Friend Code5412 9855 0760
試玩隨機交換就換咗今集隻火主返黎
艾域斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 06:12 PM   #47
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
終於過左一週目,有無人知邊到有百變怪捉?

舊 10-14-13, 06:28 PM   #48
野良猫
肥倫

引用:
作者: メソウサ 查看文章
格鬥雀
爆石推石斬樹飛天包辦

搵多隻游水瀑布搞掂
啱啱隨機交換換咗番嚟
舊 10-14-13, 07:38 PM   #49
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 尼路 查看文章
終於過左一週目,有無人知邊到有百變怪捉?
フレンドサファリ,你加得多朋友就應該會有
(據說入面既怪起碼2V)
(就算人地無玩隻GAME都會有個區)

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 07:42 PM   #50
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: catho7 查看文章
フレンドサファリ,你加得多朋友就應該會有
(據說入面既怪起碼2V)
(就算人地無玩隻GAME都會有個區)
但這不是隨機嗎……靠運?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 12:56 PM

手機版 | APP版