Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-05, 12:14 PM   #26
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
本人預計遲早大熱

舊 05-10-05, 10:07 PM   #27
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
會玩,不過等我月尾換佐機先...
雖然而家requirement都勉強夠,不過睇佢d effect,無返咁上下機能都窒....

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-05, 11:33 PM   #28
jerrylui
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
我都會玩,等個價冇咁貴先買

舊 05-11-05, 01:17 AM   #29
仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
聽聞高登賣緊$380

我預計《Guild Wars》會慢熱,有排玩呢~~

P.S. 我係PCGW件仁傑
仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 09:52 AM   #30
著涼

哈...我都可能會換左腦先玩...(希望哩個月搞掂)...
如果講慢熱....又真係慢得利害...好似無乜人報導哩隻game咁...
著涼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 07:13 PM   #31
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

註冊日期: Jan 2002
隻game美國好hit,不過香港比較少人玩,可能因為冇咩名氣
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 07:40 PM   #32
著涼

其實都應該幾有名氣...d game 鋪都會貼張 Diablo 原班人制作...
邊個唔識 Diablo 丫...
不過可能哩幾年比 d 韓國 online game 搶晒風頭...
再無乜人理d西人 online game...
(只限 online game)
舊 05-11-05, 10:17 PM   #33
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
買左了..依家裝緊...有幸的話上網見啦|||

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 12:14 AM   #34
Sandalphon
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 著涼
其實都應該幾有名氣...d game 鋪都會貼張 Diablo 原班人制作...
邊個唔識 Diablo 丫...
不過可能哩幾年比 d 韓國 online game 搶晒風頭...
再無乜人理d西人 online game...
(只限 online game)
都唔係丫, WOW都幾多人玩...雖然到而家都仲未有Asia server...

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 12:49 AM   #35
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
我有兩個frd買左了

可唔可能講下耐唔耐玩同好唔好玩?
thx
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 03:10 AM   #36
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
上官網睇d job review
有真係幾多skill下

畫面巧靚
但有點貴
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 10:09 AM   #37
著涼

但係唔駛比月費, 好玩既話都幾抵架...長遠計... ^^

未好似話以lobby形式玩既...咁有無人知, 一個lobby可以同時有幾多人玩...如果只可以四五個人玩, 咁就真係要再諗諗...
舊 05-12-05, 12:46 PM   #38
dan
sun shine™

引用:
作者: 著涼
但係唔駛比月費, 好玩既話都幾抵架...長遠計... ^^

未好似話以lobby形式玩既...咁有無人知, 一個lobby可以同時有幾多人玩...如果只可以四五個人玩, 咁就真係要再諗諗...
8 players
http://www.guildwars.com/manual/party-formation.html
舊 05-12-05, 02:44 PM   #39
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

哩隻mmopgr來架喎......
8人係指party 祖

舊 05-12-05, 04:04 PM   #40
著涼

http://www.gwbbs.com.cn/

終於知道更多資料....雖然係簡体字...
睇過之後 skill 真係多到...唔知用乜好咁濟...
仲有好多其他資料...
個官綱就真係...求其post d風景畫, 寫幾隻字就算...
舊 05-12-05, 07:51 PM   #41
dan
sun shine™

引用:
作者: 嘿哈兒
哩隻mmopgr來架喎......
8人係指party 祖
好似唔係mmorpg黎 , 係co ( 聽玩緊個幾個frd講 , 但都當mmorpg既 , 但官網寫co )
但平時唔打就好多人 , 打就最多8個

一開始個城, 只可以 2 個人 group

post-searing 就 4 個

去到好似雪地定邊個就 6 個

一到 oasis 就 8 個

越後期, 可以 group 既人就越多

最高Lv20 ( 但D skill 到Lv.20都要打落去升 , 即係有排玩

http://www.myorc.com/forumdisplay.php?f=78

此篇文章於 05-12-05 08:28 PM 被 dan 編輯。
舊 05-13-05, 01:52 PM   #42
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

其實GAF有無人玩緊?我依家lv5....
但我都唔知自己係邊度...只知同人做完一個quest後去左2年後|||
還有打左半日先得$300左右...好難搵錢....為左換靚衫我放棄左換武器同買bad/belt..

舊 05-13-05, 07:58 PM   #43
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
邊樹有得買,邊樹平???

下個禮拜應該會買返隻..
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 08:44 PM   #44
小雨

註冊日期: Jul 2002
我早幾日都買左...高登 $390
但掛住玩 WOW 都未有時間去試呢隻...
不過我見畫面真係唔錯....

舊 05-13-05, 08:54 PM   #45
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 小雨
快d玩啦...一起去冒險好似幾好玩....依家卡左係一個quest度.....怪太強.我過唔到去..
又難搵錢換野.

舊 05-13-05, 09:33 PM   #46
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
高登 邊到買

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 09:55 PM   #47
小雨

引用:
作者: 嘿哈兒
快d玩啦...一起去冒險好似幾好玩....依家卡左係一個quest度.....怪太強.我過唔到去..
又難搵錢換野.
嘿哈...我無左你 ICQ..可唔可以 PM 番我~

我晌入面叫 Siu Yu (elementist? 唔記得係咪咁串 lol )
一齊 team 吧...

舊 05-13-05, 09:57 PM   #48
小雨

引用:
作者: Pandahahaha
高登 邊到買
高登 2 樓...
好似得一間 game shop...
最顯眼...有個姐姐晌度果間...

舊 05-13-05, 10:40 PM   #49
雪舟等楊
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
高登 2 樓...
好似得一間 game shop...
最顯眼...有個姐姐晌度果間...
隔離個阿伯有無

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 10:42 PM   #50
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
有無人想一齊玩???
不過我好低lv........
Name : Old Letter
E/MO 9

論壇跳轉

現在的時間是 12:27 PM

手機版 | APP版