Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-17-06, 10:32 AM   #26
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
點解賓sir唔同神續約呢??
佢真係幾勁...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 01:01 PM   #27
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ~鵬~
點解賓sir唔同神續約呢??
佢真係幾勁...
應該係對轉會市場未明朗有關......賓sir下季肯定會改變前線組合,如果過早對科拿表態,對未來收購行動定會有影響,所以之唔以對為最好方法......

By the way,近來終於有機會睇睇M干既比賽,的確係可做之才,如果適應英超比賽速度既話,必會成為利記未來基石

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 01:10 PM   #28
steve

註冊日期: Aug 2002
Liverpool end interest in striker

Newspaper reports today claim that Liverpool have ended their interest in Real Madrid striker Raul because the player wants around £110,000-a-week in wages.

The basic wage demands terrified Liverpool officials who were simply testing the water to see what kind of money the player was looking for

終於決定唔買 raul
科拿更應該留低啦
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 01:20 PM   #29
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: steve
Liverpool end interest in striker

Newspaper reports today claim that Liverpool have ended their interest in Real Madrid striker Raul because the player wants around £110,000-a-week in wages.

The basic wage demands terrified Liverpool officials who were simply testing the water to see what kind of money the player was looking for

終於決定唔買 raul
科拿更應該留低啦
重有古治好大機會續約,托里斯心繫阿仙奴,偶都望賓sir收手啦

現成既咪重好,由其唔係敢想施斯走......

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 04-17-06, 01:32 PM   #30
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: syncmaster
重有古治好大機會續約,托里斯心繫阿仙奴,偶都望賓sir收手啦

望賓sir擺多d注意力落祖坤度

舊 04-17-06, 02:06 PM   #31
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: 某F
望賓sir擺多d注意力落祖坤度
講真,就算賓sir有幾注意祖坤都好,談判係Parry做既,偶對佢既能力真係唔多肯定,近幾年爭親都輸多羸少......加上起新球場已決定咗,出唔出到敢多錢同其它巨型班爭真係唔多樂觀,鬼叫我地老闆係Morres咩

加上拉科既Victor嚟既機會更大,1月時同Victor既轉會問題在季尾已可解決,上次唔OK傳聞係拉科唔想白白出糧尾俾Victor......

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐

此篇文章於 04-17-06 03:01 PM 被 syncmaster 編輯。
舊 04-17-06, 02:50 PM   #32
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
連場絕殺難換一紙新合約 賓尼迪斯冷對科拿續約願

連續三場進球,連續第二場絕殺對手,這樣的前鋒不一定能續約?是的,利物浦上帝科拿現在正面臨著這樣的尷尬。當科拿冬季轉會回到利物浦時,沒有人懷疑他將在晏菲路終老。科拿的表現甚至超過了人們的預料,客場絕殺布力般後,科拿已經打進了回歸後的第四個聯賽進球,然而賽季臨近結束,他的續約問題卻遲遲沒有定案。

曼聯爆冷被新特蘭逼平讓利物浦看到了爭奪聯賽第二的希望,客場與布力般的比賽又是一場艱苦賽事,雙方始終處於膠著狀態。上半時前25分鐘,兩隊竟然沒有一次射門。最終解決問題的還是科拿:第29分鐘,懷斯擲出邊線球,科拿頭球擺渡,處在越位位置的施斯沒有跑動,摩連迪斯左路得球後低平傳中,科拿中路12碼處左腳推射打進右側網底。儘管布力般球員認為施斯越位,但主裁判維利判定進球有效。憑借科拿的絕殺,利物浦從伊活公園全取三分。

科拿的表現有目共睹,但賓尼迪斯在比賽結束後仍然對上帝的未來不置可否:“他工作非常努力,因為他深愛利物浦,他理解我的想法,他將繼續為此努力。如果對他說不,那將非常艱難,但我想他能夠理解。如果他能夠持續進球,我會給予他肯定的答覆,這對我;對他和球迷來說都更為輕鬆。”賓尼迪斯還特別強調: “如果他能繼續進球,那麼這個問題將很簡單。”果真如此?別忘了,僅僅兩周前,賓尼迪斯還說:“我並不在乎他進多少球,重要的是他能給球隊帶來些什麼東西。”虛虛實實之間,外人難以看懂賓尼迪斯的真實想法。

賓尼迪斯的話難以看出端倪,科拿的表態同樣慎重。賽後,科拿對天空體育台表示:“人們總是在不停地問我關於續約的問題,但我現在和所有人一樣一無所知,我所能做的就是進球。”科拿甚至對賓尼迪斯的換人有自己的看法:“我並沒有多少場比賽打滿全場,但這是主教練的權力,如果他認為我的狀態還不夠適應比賽,那麼他會做出決定。”

利物浦的鋒線固然需要改造,但今天三大前鋒的表現已經證明,科拿比施斯和摩連迪斯更有資格留在利物浦。科拿的技術特點決定了他在未來可以成為紅軍的超級替補,而紅軍眼下缺少的是進球穩定的主力前鋒,科拿與此並不衝突。今天的比賽正好是賓尼迪斯46歲的生日,科拿為西班牙主帥送上了生日賀禮。什麼時候,賓尼迪斯能夠還科拿一份禮物呢?別忘了,連賓尼迪斯也說:科拿深愛利物浦!

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 03:00 PM   #33
暴走蟹

引用:

唔信古治會續約

---------------------------

Aurelio落實加盟未??

係就來季有三件南美外援

此篇文章於 04-17-06 03:06 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 03:06 PM   #34
steve

引用:
作者: 暴走蟹
唔信古治會續約
點解?
舊 04-17-06, 03:23 PM   #35
暴走蟹

引用:
點解?

無野心無夢想?
唔想有更好發展?

我唔信又多一個拿鐵斯...
舊 04-17-06, 03:25 PM   #36
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
唔信古治會續約
續約好wor,古治續約小保羅上位機會大增

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 04-17-06, 03:40 PM   #37
steve

引用:
續約好wor,古治續約小保羅上位機會大增
保羅安達臣唔係右翼咩?
古治如果買番黎都係打前鋒架啦...
舊 04-17-06, 03:43 PM   #38
steve

引用:
Aurelio落實加盟未??

係就來季有三件南美外援
Aurelio單轉會講講下就冇左件事,唔會又買唔到卦.....
舊 04-17-06, 03:54 PM   #39
暴走蟹

引用:
保羅安達臣唔係右翼咩?
古治如果買番黎都係打前鋒架啦...

我只肯定..
未買高治前如果有古治就一定打前鋒
而家有高治..
古治可能無份打中間,去打右翼....
不過古治最佳位置都係前鋒
黎利記搶左高治正選也不奇

其實古治早前有離心之意...
之不過為保國家正選而留隊
家下世界盃後轉會..
就可以無顧慮去專心發展..
如果遲一年先轉..
到時又要保歐洲盃正選位置
所以對佢續約都係抱有疑問?!

此篇文章於 04-17-06 04:00 PM 被 暴走蟹 編輯。
舊 04-17-06, 04:33 PM   #40
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
我只肯定..
未買高治前如果有古治就一定打前鋒
而家有高治..
古治可能無份打中間,去打右翼....
不過古治最佳位置都係前鋒
黎利記搶左高治正選也不奇
古治係國家隊係咪打翼架

高治話曬係賓sir愛將,搶高治正選談可容易

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 04-17-06, 07:38 PM   #41
暴走蟹

引用:
古治係國家隊係咪打翼架

係~~
但如果無雲佬
就搵古治打前鋒

古治D踢法(以荷甲來講)
邊線位出波、過人,前鋒位射術、頭搥、柱躉二傳
幾乎樣樣精通
加埋鬥心一流,有氣有力有身材
都可謂"前鋒版謝拉特"
舊 04-18-06, 12:32 AM   #42
某F
我的歌聲裡

引用:
係~~
但如果無雲佬
就搵古治打前鋒

古治D踢法(以荷甲來講)
邊線位出波、過人,前鋒位射術、頭搥、柱躉二傳
幾乎樣樣精通
加埋鬥心一流,有氣有力有身材
都可謂"前鋒版謝拉特"
我覺得祖坤似謝拉特多d

舊 04-18-06, 01:00 AM   #43
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 某F
我覺得祖坤似謝拉特多d
我認為似橫版龍格堡多d

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 04:22 AM   #44
qoop_qoop
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
FOWLER IS GETTING OLDER....

EVEN HE CAN PLAY WELL IS SOME MATCH....BUT CAN HE PLAY THE WHOLD SEASON?

WE REALLY NEED A NEW STRIKER
qoop_qoop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 09:47 AM   #45
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: qoop_qoop
FOWLER IS GETTING OLDER....

EVEN HE CAN PLAY WELL IS SOME MATCH....BUT CAN HE PLAY THE WHOLD SEASON?

WE REALLY NEED A NEW STRIKER
agree! 但我覺得條件唔o岩 賓sir, 如果價錢平, 賓sir 擺佢做後備殺著, 其實好有著數. 我估可能 fowler 在續約上要求要打正選, 又或者叫價太高, 賓sir 先咁講.

不過只是推測, 未必真係事實

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 09:59 AM   #46
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: t-cup
agree! 但我覺得條件唔o岩 賓sir, 如果價錢平, 賓sir 擺佢做後備殺著, 其實好有著數. 我估可能 fowler 在續約上要求要打正選, 又或者叫價太高, 賓sir 先咁講.

不過只是推測, 未必真係事實
前面d人分析過
神無理由為$先返利記
>續約上要求要打正選
應該無乜可能,佢為人如果要再離開利記
佢一定會退休

而且都無出過科拿扭計既消息

相信係賓sir想買前鋒先要考慮同唔同神續約

舊 04-18-06, 01:12 PM   #47
Rse9

註冊日期: Nov 2004
直覺上覺得賓sir一開始簽神已經唔諗住會同佢續約
簽佢只係為左激勵其他三個前鋒
亦唔諗住佢會踢得好好

點知而家佢愈踢愈好
出場時間唔多,
但入波仲多過其他前鋒
就要係咁拖住拖住話要睇多陣先諗下同唔同佢續約

神老有乜所謂
我諗冇乜邊個仲會諗住要佢擔大旗打江山吧
就算體力下降,以佢既踢法第三,四前鋒冇乜問題
好似伯金咪仲係阿仙奴踢左幾年sub

而佢都唔會要求一定要打正選吧
事關佢就算去左其他隊都唔見得會有正選踢
如果為$踢波佢留係曼城都得啦
唔使踢有$收

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 02:38 PM   #48
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
利記果幾件正前鋒 .... 食 X 啦 !!! 一件老鬼既把握能力都好過晒佢地...

我相信 FOWLER 係無乜要求, 但求係母會風光收山 ... 賓 SIR 為乜留難佢 ?

車仔有 4 件翼鋒, 強大既中場, 2 件前鋒都夠用 ...

MU 有 4 個前鋒 .... 其中朗尼, 雲佬入波能力強 ...

咁 ... 利記 D 前鋒呢? ..... 入球能力低, 但留一個 FOWLER, 除左可以入到波, 仲可以激勵下大家努力入波....

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 07:01 PM   #49
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
神係自貶人工過來的
所以人工高方面已經唔成立
正如上面所講
簽佢回來係激勵其他前鋒
可惜佢地實在太

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-06, 01:18 AM   #50
steve

Liverpool make new approach for Betis star Joaquin

Liverpool have been told it will cost them £20 million to sign Real Betis winger Joaquin.

Reds boss Rafa Benitez is scouring Europe for a right-sided winger and has made an approach to Betis president Manuel Ruiz de Lopera in the last fortnight about Joaquin's availability.

Liverpool are prepared to offer £7 million for the winger, but were met with a sharp response that only a straight cash offer of £20 million will see Joaquin leave the Seville club.

Joaquin wants to move on, but won't demand a transfer in order to stay on-side with Betis fans.

"I have a good relationship with the president and if a major offer comes in for me, we will sit down and discuss it," said the young attacker.

"No-one can question my commitment to Betis. We've won a title and also played in the Champions League while I've been here. My commitment has always been 100 per cent."

有冇攪錯出 7m 就想買 Joaquin....
20m 我地實俾唔起,睇怕要買第個....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360,PS2]戰國無雙 2 [X360版 8月中旬發售] neo2046 電視遊戲討論版 405 08-18-06 02:15 PM
[PS2]Okami大神圖片及影片,美版預定9月5日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 240 08-13-06 10:44 PM
三國志X 討論區 Janus PC電腦遊戲討論版 694 05-21-05 03:07 PM
[GC]Phantasy Star Online Episode III: C.A.R.D. Revolution圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 73 12-18-03 12:48 PM
[GBA]惡魔城~暁月の円舞曲圖片及影片,5/8發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 40 02-16-03 05:40 PM

現在的時間是 01:30 AM

手機版 | APP版