Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-08, 06:18 PM   #26
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
可以都太家講,psn dl的98 十分好玩,流暢度高。期待umd 版

舊 09-13-08, 09:35 PM   #27
破戒僧
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: 肥仔正 查看文章
可以都太家講,psn dl的98 十分好玩,流暢度高。期待umd 版
PS版偷格偷到爛溶溶, 唔流暢就真係有鬼...

--------------------------------------------------------------------------------

睇返snk-playmore hk個網, 隻collection延左期, 2008年10月預定...
初回行貨送草薙八神螢幕清潔手繩一對...
http://www.snkplaymore.com.hk/index-c.html
http://www.snkplaymore.com.hk/snkgigapower/vol.69.pdf

一點參考: 美版10月21預定

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 09:43 PM   #28
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
[大驚]
純 移 植 都 可 以 延 期
[/大驚]

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 11:33 PM   #29
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 破戒僧 查看文章

--------------------------------------------------------------------------------

睇返snk-playmore hk個網, 隻collection延左期, 2008年10月預定...
http://www.snkplaymore.com.hk/index-c.html
http://www.snkplaymore.com.hk/snkgigapower/vol.69.pdf

同一個網嘅廣告仲係寫9月17號出...

舊 09-14-08, 03:20 AM   #30

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
比起KOF,其實我更加想有PSP版嘅SF3~~
題外話 如果有PSP版SF4就好啦...畫面差好多都唔緊要
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 06:20 AM   #31
豪傑公子

引用:
作者: 查看文章
題外話 如果有PSP版SF4就好啦...畫面差好多都唔緊要
要DOWNGRADE冇話唔可能,係睇CAPCOM有冇心情嘅啫~~

舊 09-15-08, 11:51 AM   #32
KONG529
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 破戒僧 查看文章

但在8月23日及24日已於台灣試玩.
http://www.snkplaymore.com.hk/hotnews.html
今次突然延期可能是為了配合PSP新機要出....
KONG529 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-08, 12:40 AM   #33
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
唉~仲等0左咁耐..
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 02:28 PM   #34
唔好記住我
嗚~~

0岩0岩有版友消息....
PSP 拳皇’94 - 98 大蛇編合集 2008年11月4日預定

又要等到11月4日了...
舊 10-31-08, 08:44 PM   #35
joeypong
Ultimate Gamer

PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
隻拳皇出左,旺角$278
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 12:21 AM   #36
惡即斬

註冊日期: Jan 2002
買左,load得幾快喎
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 01:05 AM   #37
唔好記住我
嗚~~

今日都見到了~$279 送"kof R2"樣既京同8神抺布 r
舊 11-01-08, 07:47 PM   #38
豪傑公子

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
今日都見到了~$279 送"kof R2"樣既京同8神抺布 r
出咗嘅係行定水?

舊 11-01-08, 10:03 PM   #39
joeypong

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
出咗嘅係行定水?
行貨,日版唔知會唔會出
舊 11-01-08, 10:10 PM   #40
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

XBox Live Gamertagkimtam
引用:
作者: 惡即斬 查看文章
買左,load得幾快喎
可能我用1000機玩,load又慢又會窒

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 10:20 PM   #41
joeypong

引用:
作者: kimtam 查看文章
用2000,3000機都係一樣
舊 11-01-08, 11:20 PM   #42
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: kimtam 查看文章
之前隻metal slug 合集都係慢到死
我個同事玩iso 快過我好多

舊 11-02-08, 02:21 AM   #43
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
吾知係咪錯覺, 食飯時問同事拎黎玩左一陣, 影跳時好似慢左一慢甘既,又吾係係甘lag

舊 11-02-08, 08:58 PM   #44
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
隻野完全唔掂
說明書黑白印刷又求其,入到game meau再一次求其
之後loading time 好耐,打97陳國漢時直頭停左1.2秒
我之前向ps store dl果d又順又5 lag,loading 又快

舊 11-02-08, 10:45 PM   #45
唔好記住我
嗚~~

好失望..打一個loading一次...
隻野真係叫完全移植,咩都冇得簡..

想問下KOF97D隱藏人物點較出黎架??
舊 11-02-08, 11:01 PM   #46
草薙さん
The One

移植PS版 ?
我嚮PSN買晒 94-98都係$165
唔駛$278...

メモリはプライスレス
舊 11-02-08, 11:04 PM   #47
joeypong

引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
移植PS版 ?
我嚮PSN買晒 94-98都係$165
唔駛$278...
PSN 係冇94買的,ps未出過94
舊 11-02-08, 11:07 PM   #48
草薙さん
The One

引用:
作者: joeypong 查看文章
PSN 係冇94買的,ps未出過94
咁減返33, 132

但事實上根本唔會開隻94玩

メモリはプライスレス
舊 11-03-08, 12:00 AM   #49
豪傑公子

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
好失望..打一個loading一次...
隻野真係叫完全移植,咩都冇得簡..

想問下KOF97D隱藏人物點較出黎架??
咩都冇得揀...? NEOGEO版?

PS. 瘋狂八神: 選人畫面中,按住START掣輸入: 左右左右左右 AC
瘋狂莉安娜: 選人畫面中,按住START掣輸入: 上下上下上下 BD
大蛇隊: 選人畫面中,按住START掣輸入: 上左下右上下 BC

舊 11-03-08, 12:41 AM   #50
惡即斬

loading無ps果陣咁離譜.打team vs果陣換人只係兩三秒
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鐵拳 6 / TEKKEN 6 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 1229 11-14-23 06:36 PM
[PS2] THE KING OF FIGHTERS 98 ULTIMATE MATCH 兄澤命斗 電視遊戲討論版 437 01-10-15 11:56 PM
鉄拳6(香港已推出) steve 街機遊戲討論版 181 02-09-08 11:21 AM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 04:52 AM

手機版 | APP版