Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-04-06, 11:37 PM   #26
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: 加賀KAGA
點解張圖冇D兩舊?
因為兩舊不是入門吉

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 11:37 PM   #27
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Strider
定焦鏡, 大光圈, 唔駛用閃啦
定焦就不一定,
不過大光圈就

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 11:38 PM   #28
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN
400D才剛剛推出~
不會這麼快有500D吧..
係我會為大家炸了CANON~

GAF每天一度盛事..
上年350D祭
今年400D祭

累計已經有兩個參與了400D祭(2個沒錯?!)
不知何解由九月下旬起, 睇醫生的板友激增,
莫非係流感高峰期?

上年既350D祭, 真令人懷念, 我同小餅同一日入機.
但人家已經將愛死小白把玩中了

舊 10-04-06, 11:42 PM   #29
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
不知何解由九月下旬起, 睇醫生的板友激增,
莫非係流感高峰期?

上年既350D祭, 真令人懷念, 我同小餅同一日入機.
但人家已經將愛死小白把玩中了
同人唔同命....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 11:44 PM   #30
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: ZERO NEKO
因為兩舊不是入門吉
10月1號晚影完煙花,有某位canon user同我講
1仔都係入門機喎,D兩舊點會唔係入門機呀

舊 10-04-06, 11:45 PM   #31
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: 加賀KAGA
10月1號晚影完煙花,有某位canon user同我講
1仔都係入門機喎,D兩舊點會唔係入門機呀
仲要去食老麥..../\

GGFR
好Game分享
舊 10-04-06, 11:52 PM   #32
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
那對同年同月同日兄弟~
皆為猛毒~~
一個向愛死進發~
一個向定焦進發~

舊 10-04-06, 11:53 PM   #33
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
作者: antony chan
仲要去食老麥..../\
果條友仔咁似我
1仔係入門機 笨不表示兩舊也是

舊 10-04-06, 11:54 PM   #34
ZERO NEKO

引用:
那對同年同月同日兄弟~
皆為猛毒~~
一個向愛死進發~
一個向定焦進發~
其實愛死及定焦是可以一齊進發的

舊 10-04-06, 11:54 PM   #35
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
那對同年同月同日兄弟~
皆為猛毒~~
一個向愛死進發~
一個向定焦進發~
不是在說我吧

我也愛IS, 只是買不起而已

零貓兄: 你是可以, 我這些凡夫俗子實在不行...

舊 10-04-06, 11:56 PM   #36
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
其實愛死及定焦是可以一齊進發的
300 f/4,2.8
400 f/4,2,8
500 f/4
600 f/4

Rice

舊 10-04-06, 11:56 PM   #37
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
不是在說我吧

我也愛IS, 只是買不起而已

零貓兄: 你是可以, 我這些凡夫俗子實在不行...
有頹人救星: 四仔300~ 不用10k

Rice

舊 10-04-06, 11:58 PM   #38
Strider
初段

引用:
作者: riceking
有頹人救星: 四仔300~ 不用10k

Rice
300來說, 我真是沒有甚麼用途的說...
9k的話, 我會用黎買35L/24-105

舊 10-04-06, 11:58 PM   #39
b_boy
↘呆~

引用:
樓上有某人粉的妹妹剛用了List Price買了400D Kit Set

Rice
我不是人粉, 都未夠格
比佢激死
雷記lee方面好有名?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 11:59 PM   #40
Strider
初段

引用:
作者: b_boy
我不是人粉, 都未夠格
比佢激死
雷記lee方面好有名?
老實說, 雷記係睇人的...
可以的話都應該盡量同熟行既朋友同行

不過既然買左就算啦, 影多d靚相補數都係一樣嘛

舊 10-04-06, 11:59 PM   #41
riceking
一人前のダメ人間

引用:
300來說, 我真是沒有甚麼用途的說...
9k的話, 我會用黎買35L/24-105
24-105, 日本只賣7千幾....買Lens送日本遊

Rice

舊 10-05-06, 12:00 AM   #42
Strider
初段

引用:
24-105, 日本只賣7千幾....買Lens送日本遊

Rice
z_plus兄好似即將到日本一遊喎

不過一來佢唔買鏡, 二來我都係鐘情行貨...

舊 10-05-06, 12:02 AM   #43
b_boy
↘呆~

引用:
老實說, 雷記係睇人的...
可以的話都應該盡量同熟行既朋友同行

不過既然買左就算啦, 影多d靚相補數都係一樣嘛
佢同同學去買, 佢話佢同學識, 結果...

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-06, 12:03 AM   #44
Strider
初段

引用:
作者: b_boy
佢同同學去買, 佢話佢同學識, 結果...
男仔來的嘛?
很多小伙子喜愛在女生面前威哦

己修正, 謝米王!

此篇文章於 10-05-06 12:06 AM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-06, 12:03 AM   #45
riceking
一人前のダメ人間

基本上大炮香港食水深, 服務又差. 買行貨都唔知為乜.
而且在日本入的水杯, 有一年國際保, 和行貨沒大分別

Rice

舊 10-05-06, 12:05 AM   #46
riceking
一人前のダメ人間

引用:
男仔來的嘛?
很多小伙子喜愛在女生面前呈威哦

已經點咗條明路, 係要行條歪路, 我都冇計

Rice

舊 10-05-06, 12:05 AM   #47
antony chan
大合奏部隊!

引用:
果條友仔咁似我
1仔係入門機 笨不表示兩舊也是
我什麼都不知道...XD
這星期大大你會跟大隊外遊嗎?
我想拿上次拿不到的那東西呢...

引用:
基本上大炮香港食水深, 服務又差. 買行貨都唔知為乜.
而且在日本入的水杯, 有一年國際保, 和行貨沒大分別

Rice
沒錯...買大炮杯都係買水好....一來價好, 二來不用受氣....
大不了咪飛去日本整.../\

GGFR
好Game分享
舊 10-05-06, 12:08 AM   #48
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

貓大~雖然可以兩樣都上...不過不是人人皆能

誰是1352..誰是5014...
一個就70200>4>28>28愛死
兩個蠻狠的說....

又是那類令人厭的
遺害世人的說....

引用:
男仔來的嘛?
很多小伙子喜愛在女生面前呈威哦

舊 10-05-06, 12:09 AM   #49
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
>零貓兄
1字頭機才是入門機~
1字頭機以外的都是門外機~

>S哥哥
愛死尚還未入手~
"

>b_boy
記得上年買350D時,雷記諗下o左一陣後開價七千幾(最後六千幾入手)
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-06, 12:10 AM   #50
Strider
初段

引用:
作者: 奸詐餅
>零貓兄
1字頭機才是入門機~
1字頭機以外的都是門外機~

>S哥哥
愛死尚還未入手~
"

>b_boy
記得上年買350D時,雷記諗下o左一陣後開價七千幾(最後六千幾入手)
餅仔俾我地講左成晚, 終於忍唔住出聲了

未入手?
不久入手吧

KTN君, 不要裝傻了, 你想做甚麼壞事, 快招供才對

論壇跳轉

現在的時間是 12:20 PM

手機版 | APP版