Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-26-10, 08:39 PM   #26
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 梅佬 查看文章
帽前面棵樹好似係電影裏面果種
應該一樣既
雷叔話果個位最安全, 而電影入面就全部動物都怕佢陣味
hap3afrien 目前離線  
舊 08-26-10, 10:53 PM   #27
Kain
God of Gamer

PSN  IDkain_jpn
路飛仲洗咩生命紙,佢都同雷利一齊番去架啦
Kain 目前離線  
舊 08-26-10, 11:26 PM   #28
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kain 查看文章
我覺得張生命紙既象徵意義已經大於實際用途

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線  
舊 08-26-10, 11:30 PM   #29
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
可能大叔條命唔長都未定

舊 08-26-10, 11:43 PM   #30
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: メソウサ 查看文章
可能大叔條命唔長都未定
咁大叔死 生命卡都係無架LA
風萌翔 目前離線  
舊 08-27-10, 12:00 AM   #31
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
慘過多兩年女帝都31歲了
拓飛 目前離線  
舊 08-27-10, 12:11 AM   #32
~星云~
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: casio 查看文章
心網真係霸氣,個然霸氣個伏筆最少係空島已經開始咗
明顯個個唔係伏筆 只係可以搵番以前的靈感串埋姐
~星云~ 目前離線  
舊 08-27-10, 12:15 AM   #33
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 拓飛 查看文章
慘過多兩年女帝都31歲了
狼虎之年

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 08-27-10, 12:20 AM   #34
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
這是HxH嗎?
ahleung 目前離線  
舊 08-27-10, 12:51 AM   #35
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
霸氣都分左 3隻.........-.-

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線  
舊 08-27-10, 02:05 AM   #36
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
呢話缺乏驚喜...似說明文多d

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 08-27-10, 07:15 AM   #37
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
這是HxH嗎?
佢玩到HXH咁既念都好呀.
你睇下本忍者..
學下玩..又玩唔到..而家直頭無左件事..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 08-27-10, 07:54 AM   #38
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
作者: bomber 查看文章
呢話缺乏驚喜...似說明文多d
驚喜就係故事後的兩年,每個人變強後吧

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線  
舊 08-27-10, 12:01 PM   #39
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
船員應該每人發展一種吧,
烏索普感知系, 咪可以學黑胡條友超遠射擊咯
三刀流路飛 目前離線  
舊 08-27-10, 01:32 PM   #40
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
主要戰力應該要識最少兩種, 山治唔識map砲唔緊要, 但卓洛要識
因為雷利都識

舊 08-27-10, 01:42 PM   #41
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
大家都拜師學藝,2年後會唔會全部人都識霸氣???
期待一個月後的發展
ayato 目前離線  
舊 08-27-10, 04:29 PM   #42
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ayato 查看文章
大家都拜師學藝,2年後會唔會全部人都識霸氣???
期待一個月後的發展
未必,奈美講明係拿握新世界ge天氣(而且佢唔識都冇所謂...)
索柏就主要開發多d禁藥,食左可能有霸氣加持所以唔駛學(亂吹
如果芬奇學好改到自己有熊人咁勁已經好好. . .
魯賓唔知會向邊一方面ge強
真係想知骨仔可以點修練(好似重比人捉住左咁)

總之好期望2年(1個月)後ge發展
stcdavidhk 目前離線  
舊 08-27-10, 07:39 PM   #43
Kain

PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
未必,奈美講明係拿握新世界ge天氣(而且佢唔識都冇所謂...)

佢地應該都無霸氣架啦
烏索普有新彈藥+身體強化
索柏禁藥啦應該,新變形
奈美都有新武器
變態可能改埋後面
骨仔....原本就唔係好知佢有咩戰力
Kain 目前離線  
舊 08-27-10, 07:42 PM   #44
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
山治好慘
要係人妖島住兩年

舊 08-27-10, 07:43 PM   #45
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
基本上覺得2年後會識霸氣同真係有必要識既,得山治同桌洛

路飛唔駛講啦
STRIFE 目前離線  
舊 08-27-10, 09:04 PM   #46
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
烏素普邊可能唔識.....如果佢仲想用丫叉的話........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 08-27-10, 10:05 PM   #47
爽神

引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
你一講呢樣我就諗起naruto....
第二部無q啦啦多左樣叫"感知系忍者"既野...
第一部/第二部前段提都冇提過,無啦啦加落去咁.....

舊 08-27-10, 10:07 PM   #48
爽神

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章

其實有冇人發現打碟果個新人
係捉住骨仔果班"長臂族"...
唔知之後會唔會link得返落去

引用:
佢地應該都無霸氣架啦
烏索普有新彈藥+身體強化
索柏禁藥啦應該,新變形
奈美都有新武器
變態可能改埋後面
骨仔....原本就唔係好知佢有咩戰力
骨仔可以起音樂方面發展既....
玩治癒系音樂囉....

舊 08-27-10, 10:15 PM   #49
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
霸氣個結構, 我個覺得好似簡單得濟wo......

對比hunter, 我覺得念個結構俾人感覺有趣好多
阿Wing 目前離線  
舊 08-27-10, 10:20 PM   #50
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
霸氣個結構, 我個覺得好似簡單得濟wo......

對比hunter, 我覺得念個結構俾人感覺有趣好多
簡單得黎有自己特色已經夠~
唔係最終都會比人話抄
況且念系統近乎完美 , 冇得拎黎比~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 機動戦士ガンダム00 セカンドシーズン 第13話「メメントモリ攻略戦」 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 1005 01-06-09 07:41 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
車路士球迷會Vol.12 ﹝~ 請移至Vol.13討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1001 05-26-08 11:23 AM
NBA 討論區 VOL. 12 - 請轉到 VOL. 13 繼續討論 阿聰 體育版 1001 03-17-06 03:54 PM
Game vol.13 (完) 魚伕 體育版 24 10-19-04 05:45 PM

現在的時間是 08:44 PM

手機版 | APP版