Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
<<繼續談情>>>其實...我係多心..定真係出左問題呢?
POKA 06:20 PM 11-16-09
作者: ReyMysterioREY:
其實都比緊佢時間改善下佢既態度...

昨天我無找佢..佢又無啦啦找我問我去左邊...我話同個fd出去..佢又好似好緊張咁問同邊個去...去左邊@_@

=_=d 男人真係.........=口=
危機感
ReyMysterioREY 08:45 PM 11-17-09
作者: POKA:
危機感
=_=早排就可以叫做對佢有D安全感同信心...
而家.......危機感就有=_=...
ReyMysterioREY 12:14 AM 11-18-09
我覺得佢講野越來越過份了=-=...
我用意只係想提佢 記得明天約左我12點10分陪我去食LUNCH ....
同埋想問佢做乜....
我無諗過換來只係一句..與我有關嗎....
佢真係唔知一句..關有咩事 係幾傷一個關心佢既人=_=
我越來越感受不到他的安全感
我唔想每次去估佢做緊D乜....
我唔想咁快行到分手呢一步.....
管家婆 12:28 AM 11-18-09
我覺得佢講野越來越過份了=-=...
我用意只係想提佢 記得明天約左我12點10分陪我去食LUNCH ....
同埋想問佢做乜....
我無諗過換來只係一句..與我有關嗎....
佢真係唔知一句..關有咩事 係幾傷一個關心佢既人=_=
我越來越感受不到他的安全感
我唔想每次去估佢做緊D乜....
我唔想咁快行到分手呢一步.....
平心D先.... 比著我...會反問返佢
唔關我事咁我同緊咩人拍拖
ReyMysterioREY 02:00 PM 11-18-09
啱啱先同佢食完飯.....
佢出到O黎見到我...我感覺上他變了第2個人=_=
連簡單的拖一拖我隻手都懶....
他的手只是一路在拿FREE NEWS 同埋放在衫袋裡=_=
一路食飯時候我都問自己...其實我們是怎樣?
食飯既時候...大家的空白位也很多...沒太多出聲...
2個星期時間也快到了...
在BLOG..封寫好了給他的信....大既是時候解LOCK...
要給他看了....
陸奧 貴志 02:07 PM 11-18-09
啱啱先同佢食完飯.....
佢出到O黎見到我...我感覺上他變了第2個人=_=
連簡單的拖一拖我隻手都懶....
他的手只是一路在拿FREE NEWS 同埋放在衫袋裡=_=
一路食飯時候我都問自己...其實我們是怎樣?
食飯既時候...大家的空白位也很多...沒太多出聲...
2個星期時間也快到了...
在BLOG..封寫好了給他的信....大既是時候解LOCK...
要給他看了....
即係佢享受"追"呢個過程多於個結果同後日談啦
Rotagen 02:48 PM 11-18-09
蝕底左未?未就儘快止蝕
管家婆 02:50 PM 11-18-09
作者: Rotagen:
蝕底左未?未就儘快止蝕
有咩蝕唔蝕底
irismong 03:50 PM 11-18-09
叫左唔好搵佢住嘛....
管家婆 03:51 PM 11-18-09
作者: irismong:
好難忍架 當你掛住人 隻手忍唔住會打左比佢
ReyMysterioREY 04:00 PM 11-18-09
作者: Rotagen:
蝕底左未?未就儘快止蝕
=_= 咁仲未....(我認該說幸好嗎?)

作者: 陸奧 貴志:
即係佢享受"追"呢個過程多於個結果同後日談啦
=_=原來全世界男仔也是一樣.....追你個時當你係寶...到追到手啦=_=當你唔知咩咁=_=...

作者: irismong:
今次係佢找我=_=...唔係我找佢.....

作者: 管家婆:
好難忍架 當你掛住人 隻手忍唔住會打左比佢
應同=_=...
管家婆 04:02 PM 11-18-09

=_=原來全世界男仔也是一樣.....追你個時當你係寶...到追到手啦=_=當你唔知咩咁=_=...

應同=_=...
咁又唔好咁講
其實你覺得佢咩事呢排對你冷淡丫
會唔會佢呢期唔開心
你地一見面時你個樣又黑哂面丫?
ReyMysterioREY 04:05 PM 11-18-09
咁又唔好咁講
其實你覺得佢咩事呢排對你冷淡丫
會唔會佢呢期唔開心
你地一見面時你個樣又黑哂面丫?
=_=第1個貼講左LO~~~~
管家婆 04:08 PM 11-18-09
=_=第1個貼講左LO~~~~
我有睇丫
你話可能關打機事麻
但係你自己都覺得唔關打機事

所以我先問你 ~ 佢呢期係味有野唔開心
仲有你見到佢時成個黑面神咁對住佢姐
ReyMysterioREY 04:28 PM 11-18-09
我有睇丫
你話可能關打機事麻
但係你自己都覺得唔關打機事

所以我先問你 ~ 佢呢期係味有野唔開心
仲有你見到佢時成個黑面神咁對住佢姐
我覺得...還有其他事...他不敢/不想講比我聽.....
呢排佢工作無咁忙=_= 應該是開心吧...

我當然無對佢黑面啦....係佢排啦=_=每次見佢都怪怪的...但未致於黑面=_=
雷火武 04:30 PM 11-18-09
係咪有第3者呀
irismong 04:45 PM 11-18-09

應同=_=...
唔好理佢嘛 - -
ayato 04:52 PM 11-18-09
係唔係一齊左之後男方覺得唔夾?
陸奧 貴志 05:02 PM 11-18-09

咁係佢唔知一鳥在手好過百鳥在林呢個道理je
ReyMysterioREY 05:49 PM 11-18-09
作者: ayato:
係唔係一齊左之後男方覺得唔夾?
=_=其實唔多唔少係其他問題=_= 遊戲game 是其中之一=_=
Rotagen 05:53 PM 11-18-09
有咩蝕唔蝕底
金錢、物質、肉體甚至人生都得
安已不 06:51 PM 11-18-09
可能尼個就係原因.....

有冇睇過the ugly truth尼套戲?
irismong 07:57 PM 11-18-09
其實估乜鬼 - -
如果樓主又唔想散... 點解唔好好地同佢坐低傾清楚?
singsingjai 08:20 PM 11-18-09
估乜都無用
個男仔擺明上分手但係佢唔想FAY 你因為咁樣佢會係衰人
佢對你超冷淡等你自己講分手跟住你就做左衰人因為係你FAY 佢
跟住佢就會同佢D FRD O申話你幾衰佢幾慘
做咁多野都係想你FAY 佢

佢做緊既野同我個FRD 做既一模一樣
陸奧 貴志 09:31 PM 11-18-09
game>女.......理解不能

我自問打機可以打到乜都唔理,但係同女仔一齊時(如搭車)我都會收埋佢....
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面