Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-06, 12:20 AM   #26
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
霞竟然著長襪褲
冇得露小褲褲
已經冇晒可觀性

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 12:21 AM   #27
Fio
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 柴崎幸
其他角色既造型唔清楚,只係知道飾演Kasumi既演員好核突...
[個人感覺]那個...唔係係相機問題定咩...真係樣衰得很.... [/個人感覺]

其實其他角色都有同樣感覺

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
霞竟然著長襪褲
冇得露小褲褲
已經冇晒可觀性
有都...算吧啦...
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 12:37 AM   #28
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
剛剛看完優先場.感想是....打!得唔好睇....女!最多叫一般....劇情!超多反駁位....
不過因為不用錢,還可以一路看一路笑的,真是爛得可以....給錢的麻...自己考量吧

舊 09-19-06, 01:15 AM   #29
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今日響mtr見到張poster
仲以為啦啦小野貓出新一集
原來係doa..

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 01:23 AM   #30
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
其實不如元導演谷盡三級喇!本身隻遊戲就係賣內的,又要大眾化,娛樂化,但無左個神就死喇!兩面不是人…

舊 09-19-06, 08:54 AM   #31
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
係喎...戲名唔係應該係"Dead" or Alive咩?
yahoo.com.hk都打錯
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 12:55 AM   #32
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
呢套野我覺得會係笑話一齣.......
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 10:19 AM   #33
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 電車
呢套野我覺得會係笑話一齣.......
係妖獸恐怖片就真
wing 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 12:27 PM   #34
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我那上左一段時間唔知睇唔睇好?_?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 01:40 PM   #35
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: AiStudio
我那上左一段時間唔知睇唔睇好?_?
唔好去睇~
爛片一套…睇完實後悔…

舊 09-20-06, 02:14 PM   #36
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

註冊日期: Feb 2004
個topic串錯 dead or alive~

舊 09-20-06, 08:23 PM   #37
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
霞竟然著長襪褲
冇得露小褲褲
已經冇晒可觀性
果條直頭係長褲
更加冇睇頭
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 08:23 PM   #38
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 27149
個topic串錯 dead or alive~
更糟糕的是....yahoo都係用death or alive

舊 09-21-06, 03:35 PM   #39
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ~昊~
唔好去睇~
爛片一套…睇完實後悔…
都好在未去~因為明天有時間想去看~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 03:39 PM   #40
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
好似無Lei Fang,這樣可以唔洗睇啦

舊 09-21-06, 03:46 PM   #41
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
唔好去睇~
爛片一套…睇完實後悔…
之前點睇都都是爛片

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 05:31 PM   #42
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

註冊日期: Feb 2004
引用:
唔好去睇~
爛片一套…睇完實後悔…
一睇就知啦~'

舊 09-21-06, 06:09 PM   #43
~昊~
Crazy Gamer

引用:
作者: 艾莉娜
好似無Lei Fang,這樣可以唔洗睇啦
有Lei Fang,
不過出左場幾鏡就已經比人KO左~orz

舊 09-21-06, 06:32 PM   #44
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
點解香港會上埋d咁o既爛片?

舊 09-21-06, 06:47 PM   #45
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

註冊日期: Dec 2001
出年金草莓奬既大熱門

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 08:16 PM   #46
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: ELT
點解香港會上埋d咁o既爛片?
[講笑]可能係MS出手,間接幫XB360宣傳下 [/講笑]

DOA可能都算TV GAME大作,我估係D片商可能覺得有得搵錢,所以咪入囉

引用:
有Lei Fang,
收到~感謝你

此篇文章於 09-21-06 08:18 PM 被 艾莉娜 編輯。
艾莉娜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 08:17 PM   #47
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
套片本來可以唔使咁爛.....
做乜要搞成咁呢......
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 09:13 PM   #48
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

引用:
有Lei Fang,
有冇樣睇?credits搵唔到
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 09:20 PM   #49
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
講真, 套戲真係好似d 好唔掂ge cosplayer拍ge短片一樣

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 10:04 PM   #50
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
今日睇左
只可以講好頹...
好普通既女人格鬥
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
【情報】「DEATH NOTE」(動畫)聲優名單與平野綾支持者 eclairasa 日本動漫畫討論版 0 09-12-06 08:00 AM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM
[XB]DEAD OR ALIVE 4 が9月に登場...!? neo2046 電視遊戲討論版 3 02-16-04 08:51 PM
[PS2]傳說中暗黑之遊戲登場! Death Crimson OX+,11/27發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 55 02-14-04 11:34 AM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 01:44 PM

手機版 | APP版