Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
手機平板遊戲討論版>無限∞ナイツ - 得好少角有得進化
Sito 05:41 PM 01-21-15
作者: 柴崎幸:
我而家隻伊達正宗係水屬,諗住係咁練佢黎打EV。
請問現階段有咩有效方法可以練LV?
Thanks a lot。
打肥(豬仔),每日有五個時段不同屬性
gundam2002 07:23 PM 01-21-15
4星趙雲開局OK?
Tenzan 09:17 PM 01-21-15
借LV50 lancelot打上級用19萬兵KO。
JEREMY 09:33 PM 01-21-15
作者: Tenzan:
有人中級趺左。
我就係成功例子
Tenzan 10:57 PM 01-21-15
借50趙雲打上級, 只用17萬人口。
柴崎幸 08:04 AM 01-22-15
昨晚手痕抽左兩下EVEVT抽,好好彩兩個都係金波。
一個4星大喬,一個4星孫子。
之後入返去武將LIST睇,原來我得伊達政宗同孫子可以進化,其他都唔得,果然好少。
好開心打左幾鋪中級EVENT,出左一張孫尚香俾我。

玩左一陣(雖然用IPhone5玩覺得好細),但玩法幾爽快,同埋一場唔需要load好耐,又唔駛打好耐,應該可以長玩。
我的ID:810 135 885
名称:宮崎あおい
隊長:4星伊達政宗 (暫LV22)

P.S. 樓主我昨晚add左你,如果你有位的話請加埋我吖。Thanks a lot。
choy9353 08:57 AM 01-22-15
刷左3日都未開到局
最好一次係5星槍兵
4-50次先得一次出5星, 佢出是旦一隻戰or騎我都收貨
Tenzan 10:46 AM 01-22-15
洗幾日都唔出可以考慮下去隔離壇做伸手黨。

刷孫呉の太祖BOSS關, 一條氣刷到大約10粒石,
每場用幾千人口, 初期無錢無材料可以刷住先。
longlone 06:09 PM 01-22-15
[轉貼]解決你的缺錢煩惱

來源:https://www.facebook.com/MugenKnights

除了等星期六,日的金錢關卡,各位可以使用以下的方法解決燃眉之急:

1.用相剋屬性的武將打頭三關藍色關卡的boss!
2.刷到結晶後直接賣掉
*基本上可以無限刷,同時間有經驗和友情!
Sito 02:19 AM 01-23-15
結晶我都練成怪獸先賣,會多d錢,只係一d
柴崎幸 09:11 AM 01-23-15
作者: Sito:
結晶我都練成怪獸先賣,會多d錢,只係一d
我磨左半日,有十粒石,不過用左一粒LV.3石去鍊左隻怪獸,其他全部煉成武器原料。
因為唔知將來有無用。
施設方面,暫時夠資格全部升到LV.6,兵舍可以LV.7。
但故事打到中段,開始難打,而家要用一半兵力先搞掂一關,所以進度好慢。
Tenzan 11:17 AM 01-23-15
作者: 柴崎幸:
我磨左半日,有十粒石,不過用左一粒LV.3石去鍊左隻怪獸,其他全部煉成武器原料。
因為唔知將來有無用。
施設方面,暫時夠資格全部升到LV.6,兵舍可以LV.7。
但故事打到中段,開始難打,而家要用一半兵力先搞掂一關,所以進度好慢。
追打肥時間升左人先, 唔夠力打都係抱大腿, 設施暫時唔太急於去升,
見爆彈/魔兵的敵人, 先出魔法兵在後場(利用行得慢的時間差), 再出劍/騎兵去打會節省好多人口。
choy9353 04:33 PM 01-23-15
刷到第3日,都係出過3次5星
仲要2x bomb + 1x 槍...
想要隻5星騎or 戰

不過佢咁既機率,一開始唔抽隻好,之後都唔知幾時先會中
Tenzan 04:39 PM 01-23-15
作者: choy9353:
刷到第3日,都係出過3次5星
仲要2x bomb + 1x 槍...
想要隻5星騎or 戰

不過佢咁既機率,一開始唔抽隻好,之後都唔知幾時先會中

你是1抽定3抽再刷?

我好彩一晚就刷到, 最痛苦係Download果part。
choy9353 04:45 PM 01-23-15
你是1抽定3抽再刷?

我好彩一晚就刷到, 最痛苦係Download果part。
一抽,冇就reset
係,次次downlado 200MB 野,好煩,就黎放棄
Tenzan 04:54 PM 01-23-15
但係完成個教學同set引繼可以多2抽, 我隻5星都係第2抽先至中, 特別宜家有up相對第一下無up比較易中。
choy9353 04:59 PM 01-23-15
但係完成個教學同set引繼可以多2抽, 我隻5星都係第2抽先至中, 特別宜家有up相對第一下無up比較易中。
試多次學你3抽
4/3/3
好似好D,而家開始3抽首刷
不過第一抽唔係4我都reset
Tenzan 05:27 PM 01-23-15
終於送錢。
JEREMY 11:19 PM 01-24-15
normal全通關,但技術關有d難
Tenzan 12:27 AM 01-25-15
趁宜家刷返2百幾萬打底先。
choy9353 09:14 AM 01-26-15
终於中左五星桃太郎可以開始,雖然好似唔係好勁,不過唔刷la

玩左一日發現,只要搵到勁friend, 基本上一個已經夠打
柴崎幸 09:27 AM 01-26-15
作者: choy9353:
终於中左五星桃太郎可以開始,雖然好似唔係好勁,不過唔刷la
玩左一日發現,只要搵到勁friend, 基本上一個已經夠打
係架,而且呢隻game重視屬性相克,有時打Boss只要用一個剋屬既朋友打,佢一個已經夠KO 個 Boss了。
Asurada 09:58 AM 01-26-15
打佐幾日先跌小香香......
無論進化料同肥料都有排打
Tenzan 10:09 AM 01-26-15
我原本都諗住打香香來升十兵衛, 點知出得一隻保存用, 打多隻來升技都無。
柴崎幸 11:20 AM 01-26-15
肥料時間好難預,而且無剋屬的話,打中級都有D難度。
1 2 3 4 

返回主題版面