Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-09, 09:58 PM   #26
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我記得搖搖除左有超速龍球,好似仲有個至尊龍球
其實超速龍球和至尊龍球兩個玩落有乜分別?

p.s:我怕整親自己或整親人費事玩
至尊龍球可以扭鬆緊

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-09, 09:59 PM   #27
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我記得搖搖除左有超速龍球,好似仲有個至尊龍球
其實超速龍球和至尊龍球兩個玩落有乜分別?

p.s:我怕整親自己或整親人費事玩
我只記得至尊龍球較重, 唔好玩的
超速龍球先係正野~
(好似仲有一個叫超速火龍, 同超速龍球一樣, 只係顏色+人樣唔同)

舊 01-22-09, 10:07 PM   #28
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
原來係禮拜六早上十點做....起唔到身
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-09, 10:08 PM   #29
wyvern
Game Master

引用:
作者: 拓飛 查看文章
原來係禮拜六早上十點做....起唔到身
開始左重播未??
定係黎緊星期六先開始第一集??

舊 01-22-09, 10:11 PM   #30
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: wyvern 查看文章
我只記得至尊龍球較重, 唔好玩的
超速龍球先係正野~
(好似仲有一個叫超速火龍, 同超速龍球一樣, 只係顏色+人樣唔同)
超速火龍,超速龍球,超速水龍都係一樣ge

舊 01-22-09, 11:35 PM   #31
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
開始左重播未??
定係黎緊星期六先開始第一集??
無線真係唔識諗...要重播緊係播番4 驅兄弟啦...果陣相信有唔少人放過好多錢落去-_-"
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 12:13 AM   #32
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: KARO 查看文章
無線真係唔識諗...要重播緊係播番4 驅兄弟啦...果陣相信有唔少人放過好多錢落去-_-"
賣product賺o既錢又唔係毛記袋....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 12:47 AM   #33
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: KARO 查看文章
套搖搖有特約贊助  唔係都唔拎出黎播la
就好似上gpx 甘

舊 01-23-09, 12:50 AM   #34
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
當年就係因為呢套野買左個搖搖
玩黎玩去都係個幾招
後來kick左線唔想搞就封印左
諗諗下依家可能仲係櫃桶深處
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 12:58 AM   #35
叉燒飯
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
我個極級羅素爆左舊軸心
仲記得個陣細個特登走去買架

舊 01-23-09, 04:30 AM   #36
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
ATV 有套真人都好正....(大陸拍的..)
d yoyo 可以打人,又有龍既氣勢浮出黎...
同期d yoyo 仲要係大陸"雙鑽"出的(可能比$$拍),可以賣成$2xx 一個..
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 01:46 PM   #37
wyvern
Game Master

引用:
作者: anyone 查看文章
超速火龍,超速龍球,超速水龍都係一樣ge
嚴格黎講, 超速水龍係唔同的(外型)

舊 01-23-09, 02:01 PM   #38
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
聽日出身睇先
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 02:32 PM   #39
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
ATV 有套真人都好正....(大陸拍的..)
d yoyo 可以打人,又有龍既氣勢浮出黎...
同期d yoyo 仲要係大陸"雙鑽"出的(可能比$$拍),可以賣成$2xx 一個..
幾時播過叫乜名
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 02:57 PM   #40
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我之前是玩日版的至尊龍球........(同男主角果個完全一樣)

好成貴

300元一個
再買下轉換配件99元一件.........

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 04:48 PM   #41
anyone
The One
↘嫁

引用:
嚴格黎講, 超速水龍係唔同的(外型)
冇記錯港版水龍係一樣
至尊水龍先係蝴蝶形..

舊 01-23-09, 10:17 PM   #42
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: GGGG 查看文章
幾時播過叫乜名
不怕死便看吧~

atv叫搖搖新世代,仲要有廣東話op , 原版叫 火力少年王,好似有兩輯~
哩套野做個時 大陸雙鑽牌成$2xx 個搖搖

此篇文章於 01-23-09 10:27 PM 被 唔好記住我 編輯。
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 12:47 AM   #43
wyvern
Game Master

引用:
冇記錯港版水龍係一樣
至尊水龍先係蝴蝶形..
nono
港版水龍係蝴蝶型(我去奇脆確認左)
當然, 日版水龍都係蝴蝶型

舊 01-24-09, 10:28 AM   #44
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
其實係入面仲有好多貨..."
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 06:46 PM   #45
ckwvictorckw
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
XBox Live GamertagReinforce VC
其實因為個cm我都想買返個玩下,但d人樣好影響我,唔想買
ckwvictorckw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 03:14 AM   #46
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
都係貪日版個樣靚je

其實極級羅素先係專業級
有冇日版既超速龍球可以睇下?
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 05:17 AM   #47
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
以前玩過一段長時間...
記憶中只剩底ed野:

空轉能力最好應該係hyper/stealth raider or hyper dragon

仲有一個好似叫hyper brain的....
因為會自動回收,所以用來做shoot the moon這類花式會很危險

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 06:17 AM   #48
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
幾多年前?
睇廣告好似10幾年前d質素咁
日本首播...30/10/98~10/09/99
動畫真係畫左有10年...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-09, 01:03 AM   #49
wyvern
Game Master

引用:
作者: Justine 查看文章
以前玩過一段長時間...
記憶中只剩底ed野:

空轉能力最好應該係hyper/stealth raider or hyper dragon

仲有一個好似叫hyper brain的....
因為會自動回收,所以用來做shoot the moon這類花式會很危險
oh~
那個離心離合器吧
我都唔明有乜用

舊 01-27-09, 02:37 PM   #50
nico
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
琴日返工
個promotion位擺左部電視播
我企緊入口, 襯就收望返入去睇下, 竟然係日文原音
因為其他動畫(00, K66, DIGIMON)都係中文配音, 無啦啦聽到日文覺得有D奇
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:58 AM

手機版 | APP版