Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
<<繼續談情>>>我們的情版版聚2011’ (版聚順利結束,多謝各位支持!唔知大家覺得點?俾D意見我!: ) )
綾小路雷太 12:11 AM 08-22-11
作者: 管家婆:
已過數同出左email啦
已收到電郵啦...
爭教父...如果你星期一晚或之前仲未落到訂當你棄權論了...
KIM 12:32 PM 08-22-11
作者: 豆腐:
漏左個:仲有仔
仲有紅顏金妹,Do u agree?
Godfather教父 06:44 PM 08-22-11
作者: 綾小路雷太:
已收到電郵啦...
爭教父...如果你星期一晚或之前仲未落到訂當你棄權論了...
我剛從廣州回來,剛叫了人去入數比你,佢放工會去入數,會入$200比你:$100 for 我 ; 另$100 for beckham 23( 我未聯絡到23所以不知他是不是趕不及入數比你,如23真係不去 or 佢趕及入數比你 甘到時你先比返$100 我,OK ? )
我今晚不在澳所以ref no 同叫佢影低入數紙可能要明天才比到你 , btw , 你可以聯絡佢拎,PM比左tel no你
# 你話佢知你係入數紙上名稱就ok

p.s. 比埋你聯絡電話我吧,thx
綾小路雷太 06:57 PM 08-22-11
作者: Godfather教父:
我剛從廣州回來,剛叫了人去入數比你,佢放工會去入數,會入$200比你:$100 for 我 ; 另$100 for beckham 23( 我未聯絡到23所以不知他是不是趕不及入數比你,如23真係不去 or 佢趕及入數比你 甘到時你先比返$100 我,OK ? )
我今晚不在澳所以ref no 同叫佢影低入數紙可能要明天才比到你 , btw , 你可以聯絡佢拎,PM比左tel no你
# 你話佢知你係入數紙上名稱就ok

p.s. 比埋你聯絡電話我吧,thx
已覆PM。
另廿三本人已覆因工作理由不會出席,待會我會跟BEN交代入100便OK
另請BEN兄謹記需於今天內入錢。如凌晨仍未見有入數,真的不能幫你了。
(希望你能明白,原定的截數日是昨天。)
雷火武 08:13 AM 08-23-11
零號,請問當晚幾點同邊度集合
綾小路雷太 09:20 AM 08-23-11
作者: Deviantnip:
零號,請問當晚幾點同邊度集合
再PM你地。
綾小路雷太 03:21 PM 08-24-11
由於只有滅先生同我提過有戒口
所以按照聚會地點既餐單設定了下列餐單:

沙律
吞拿魚螺絲粉沙律
德國薯仔沙律

小食
瑞士雞翼
蜜糖芝士腸
吉列魚柳配配他他汁
酥炸芝士配他他汁

主菜
煙肉雞卷配芥茉籽忌廉汁

意粉/飯
芝士煙肉蛋汁意粉
忌廉汁蟹柳吞拿魚意粉/飯

甜品
朱古力慕絲
紐約芝士餅

以上。
HI_Ricky 03:28 PM 08-24-11
有沒得個人轉....例如我今年唔食雞....
綾小路雷太 03:58 PM 08-24-11
作者: HI_Ricky:
有沒得個人轉....例如我今年唔食雞....
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=390

早叫左你地私下PM我架喎... 有野唔食你而家先講?
你咁遲叫我點就?! = =
HI_Ricky 05:16 PM 08-24-11
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=390

早叫左你地私下PM我架喎... 有野唔食你而家先講?
你咁遲叫我點就?! = =
sorry,miss 左,轉到就轉,轉唔到都沒計 ,唔好意思 xD
雷火武 06:16 PM 08-24-11
到時你同個度工作人員另外叫d野食應該無問題[自費]

錢解決到既問題
綾小路雷太 07:02 PM 08-24-11
作者: Deviantnip:
到時你同個度工作人員另外叫d野食應該無問題[自費]

錢解決到既問題
衰野

家陣我張餐單淨係得雞叫咩
綾小路雷太 07:39 PM 08-24-11
以下朋友請盡快給我聯絡電話,以便聯絡你們。謝謝!

1. Norm
2 管家婆
3. 碧克
4. 狼
5. 教父
6. 過客妳的朋友

謝謝!
Norm 08:34 PM 08-24-11
以下朋友請盡快給我聯絡電話,以便聯絡你們。謝謝!

1. Norm
2 管家婆
3. 碧克
4. 狼
5. 教父
6. 過客妳的朋友

謝謝!
已pm你
滅龍士 09:31 PM 08-24-11
溫馨提示:

o個兩樣意粉係名饌/

擺過夜唔翻熱,到第二朝仲可以keep住好味呢o下堅強a
碧克 09:51 PM 08-24-11
搞手收pm.
綾小路雷太 10:41 PM 08-24-11
作者: Norm:
已pm你
作者: 碧克:
搞手收pm.
收到,唔該哂!

另Norm兄係咪搵你搵到管家婆?定係要分開聯絡?
綾小路雷太 01:00 AM 08-25-11
集合地點已經PM左俾大家啦。
請大家屆時準時集合,唔好遲到。

希望大家愉快: )
才子 01:05 AM 08-25-11
我今晚過左關先比人call返轉頭, 希望D時間仲夠洗, 不過預左我9成遲到
Norm 08:10 AM 08-25-11
收到,唔該哂!

另Norm兄係咪搵你搵到管家婆?定係要分開聯絡?
唔洗分開聯絡,一齊嚟
滅龍士 09:00 AM 08-25-11
出聚Total係咪廿二個人呀?零號/
綾小路雷太 09:36 AM 08-25-11
作者: 滅龍士:
出聚Total係咪廿二個人呀?零號/

順帶一提,才子有個朋友黎唔到,所以只帶一個。
Godfather教父 08:12 PM 08-25-11
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
滅龍士 08:15 PM 08-25-11
作者: Godfather教父:
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
冇,不過只係樓上一層
滅龍士 08:23 PM 08-25-11
小提示:聽晚我副卡game出o既問題可能含有微量獵奇同糟糕成份,玩前請三思/
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面