Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
飛燕 09:17 PM 10-01-13
pic

平時縮看就OK
大頭嚇死人

要換下妝好D
我見單機路邊D妓女正常好多
莎月美希 09:21 PM 10-01-13
你地玩到>_<我入唔到..我果隻係老翻???
okabe 09:22 PM 10-01-13
終於玩到....點知行幾步就俾人做低左.....
莎月美希 09:24 PM 10-01-13
死都好過我入極都唔得...
飛燕 09:28 PM 10-01-13
我試好似整人唔一定online
但係到join房就有問題

打完第1場race之後入左個運毒任務就斷左線
莎月美希 09:31 PM 10-01-13
一行埋架車度就玩唔到...
~零~ 09:32 PM 10-01-13
連唔到之餘,單機搞到人都轉唔到
涅吉.水母 09:37 PM 10-01-13
有無人知點save offline-.-...
睇左5次op了
Sar8 09:43 PM 10-01-13
人就整好,但係就入唔到房
micF 09:48 PM 10-01-13
一load唔到雲端就無左個人仔同幫會, 都係暫時放棄
莎月美希 09:57 PM 10-01-13
諗住都可以玩返一陣...家下係俾佢玩.....
gingq7 10:01 PM 10-01-13
作者: 莎月美希:
雖然好多ONLINE GAME 第一日多數都死伺服器,但GTA5明知一定大賣,
第一日開ONLINE就應該知道會爆炸..點解都唔可以整好D......>___<
有人入倒玩緊已經叫"好d"架啦, 我就會等多2日先試
0826使者 10:02 PM 10-01-13
算啦,都預左
等下啦,R星我對佢有信心
0826使者 10:15 PM 10-01-13

更新更左D咩呢??
暫時入車房有分別
車能力變左1格格
holsety 10:19 PM 10-01-13
女角眼影好深, 報喪女妖w 正
睇哩都係敵吾過人滿之患 又要返工前先玩
Chris Redfield 10:45 PM 10-01-13
update左但入唔到online mode度
亍 ◣ 10:49 PM 10-01-13
轉人刷$25000 bug好似fix左.....
Head Shooter 10:51 PM 10-01-13
試極都連唔到上去online,玩bf4 beta算

作者: 亍 ◣:
係fix左
不過唔知:
斷線->delete update(可能要delete埋本game資料(唔係save檔))-> 再刷 -> online番

唔知咁樣得唔得
飛燕 10:58 PM 10-01-13
作者: 亍 ◣:
不需花時間刷
快手爆主線錢已經多到用唔完

唔知改車disapper個bug fix好未
whassupbun 11:16 PM 10-01-13
由有UPDATE開始一邊玩住單機一邊試, 試到依家都入唔到GTAO, 投降

需要話首日預左負荷唔到, 但話晒都有兩個星期準備時間, 都搞成咁真係......

另加: 咁樣甩警察又真係好神乎其技

martinyau1979 11:17 PM 10-01-13
作者: 0826使者:
算啦,都預左
等下啦,R星我對佢有信心
我對佢既信心, 呢1日已經比佢打沉咗
莎月美希 11:20 PM 10-01-13
頭先入到..不過BUG左......冇賽車玩...根本進行唔到GAME..
之後出返PSN 再入GAME...D自創人物冇晒....
莎月美希 11:25 PM 10-01-13
R星明知自己第二日已經賣左咁多套GAME.都醒水一出ONLINE會大塞車啦.
有成十幾日時間都唔準備好,講真對佢有D失望囉,希望明天玩到啦.
好想知R星的GTA5有幾多個伺服器....
莎月美希 11:40 PM 10-01-13
浪費了一天可以玩的假期,明天不知何時才下班....
總之好失望.
Anson225 11:56 PM 10-01-13
totally expected this
can't blame anyone imo, no company is gonna add that many servers just to accommodate the first day rush... give it some time guys
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後

返回主題版面