Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-13, 07:11 PM   #451
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: GN00508771 查看文章
係田村冇錯

班長先係正室!
好希望班長係正室, 但劇情需要都係大小姐ga la...
同碧入面銀一樣... 有埋夫婦合體技都唔係正室 (值得慶賀)
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 07:33 PM   #452
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
同班長整左成粒鐘オムレツ 先叫做有兩萬幾旁身...=.=

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 07:40 PM   #453
FREDDY@o@

引用:
同班長整左成粒鐘オムレツ 先叫做有兩萬幾旁身...=.=
今集真係窮到燶, 連買武器都唔夠錢, 道具又貴

同班長整??
資本は6000位で材料を99個買って、エリオットと一緒に作れば、9割が独自料理、1割が絶品料理になるので、売る→材料を買うを繰り返すだけです。
舊 10-05-13, 08:32 PM   #454
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
今集真係窮到燶, 連買武器都唔夠錢, 道具又貴

同班長整??
資本は6000位で材料を99個買って、エリオットと一緒に作れば、9割が独自料理、1割が絶品料理になるので、売る→材料を買うを繰り返すだけです。
第二章........我過左實技TEST先知有呢招....所以

舊 10-05-13, 09:20 PM   #455
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
其實武器太貴果度根本係想你用u material去強化現有武器......

舊 10-05-13, 09:23 PM   #456
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說...今集導力魔法再唔係好似以前咁砌屬性砌出來呢點唔係太喜歡...

舊 10-05-13, 09:25 PM   #457
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
依稀記得集集都有差不多既quest
今集故事超有趣, 每個人劇情分配好過零軌
麻煩死

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 09:36 PM   #458
FREDDY@o@

引用:
話說...今集導力魔法再唔係好似以前咁砌屬性砌出來呢點唔係太喜歡...
我都喜歡砌屬性值多d.... 今集變到一個人得好少魔法用, 不過大大增加道具既存在價值, 之前根本唔使用道具

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
麻煩死
大嗌宣洩好正
舊 10-05-13, 09:38 PM   #459
FREDDY@o@

絆event 攻略伊吹風子有咩用? 每次犠牲500 point攻略佢好貴
舊 10-05-13, 09:41 PM   #460
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
絆event 攻略伊吹風子有咩用? 每次犠牲500 point攻略佢好貴
拎盃

舊 10-05-13, 09:48 PM   #461
FREDDY@o@

引用:
作者: Gnosis 查看文章
拎盃
對我來講無用, 慳番
舊 10-05-13, 10:01 PM   #462
FREDDY@o@

連班NPC既情節都好有心機寫
花店事頭婆一見人買玫瑰就發功
舊 10-06-13, 05:56 AM   #463
怪盜小G
しゃろとも

...

中將你係唔係瞓懵左唔記得左自己盲邊隻眼

舊 10-06-13, 07:11 PM   #464
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
野中萌好藍

無得加入很可惜

妹妹CV 語氣很怪....平時的她也不會這樣吧

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:37 PM   #465
FREDDY@o@

玩玩下先發覺今集無左要出大絕先殺到既綿花怪
舊 10-06-13, 10:02 PM   #466
pet3
The One

引用:
玩玩下先發覺今集無左要出大絕先殺到既綿花怪
玩到第5章可以拿章先發現原來有3個路人的人物資料不足
0口0< 這才是最難的杯啦

只能2周目補了

暫時只有戰鬥目錄和全任務,全釣魚 還能一周目完成

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 10-06-13 10:14 PM 被 pet3 編輯。
舊 10-06-13, 10:11 PM   #467
FREDDY@o@

引用:
作者: pet3 查看文章
玩到第5章可以拿章先發現原來有3個路人的人物資料不足
0口0< 這才是最難的杯啦

只能2周目補了

暫時只有戰鬥目錄和全任務,全釣魚 還能一目目完成
我連戰鬥目錄都有miss了... 貴族4人組漏左1個
舊 10-06-13, 10:17 PM   #468
pet3
The One

引用:
我連戰鬥目錄都有miss了... 貴族4人組漏左1個
貴族同學A: 你們也來了嗎? 這日子還要實習真哭哭 , 我被招待參加皇女的派對,你們就慢慢在這裡工作吧~哈哈哈哈 (走掉

男主角: … 我就是皇女舞伴

某貴族 真讓人不喜歡
看到別人妹妹就發情...

FGO 目標預算
舊 10-06-13, 11:46 PM   #469
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: pet3 查看文章
野中萌好藍

無得加入很可惜

妹妹CV 語氣很怪....平時的她也不會這樣吧
對後藤紗緒里有興趣的話可以去玩下 命運石之門

舊 10-07-13, 12:32 AM   #470
FREDDY@o@

アリサ你都係走啦... 班長先係女主角吧
舊 10-09-13, 10:59 PM   #471
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820

遲左成個星期先開始玩,今日一周目完,差4個杯白金
今時今日既RPG 2周目冇得SKIP SCENE太唔文明了特別係軌跡呢D劇情長到暈既

劇本方面比零軌好唔少,強烈等續作
PS3 LOAD得算快,不過久唔久就卡下你好唔舒服

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 12:07 AM   #472
pet3
The One

引用:
作者: Kello820 查看文章

遲左成個星期先開始玩,今日一週目完,差4個杯白金
今時今日既RPG 2周目冇得SKIP SCENE太唔文明了特別係軌跡呢D劇情長到暈既

其實ps3 只係一開機會卡
各招出一次後就無問題

FGO 目標預算
舊 10-10-13, 02:03 AM   #473
FREDDY@o@

引用:
作者: Kello820 查看文章

遲左成個星期先開始玩,今日一周目完,差4個杯白金

我都覺今次劇本好正! 不過有樣野好奇怪, リーベル已經好普及用飛船, 點解帝國反而起鐵路咁落後

打到帝都又見到安敦
舊 10-10-13, 03:22 AM   #474
怪盜小G
しゃろとも

碧軌提過

利貝爾地形不宜行車

所以支援課一眾都估唔到ZCF開發車

鐵路可能都係哩個原因

閃我都打到第四章咋~

此篇文章於 10-10-13 03:28 AM 被 怪盜小G 編輯。
舊 10-10-13, 11:27 AM   #475
pet3
The One

天使波波 果然是第197隻.......

FGO 目標預算

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] Trails of Cold Steel I,II VOL.2 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 508 02-13-15 10:23 AM
[業界] 激進組織連日攻擊網絡 FBI介入調查針對 SEN(Sony Entertainment Network)總裁的炸彈威脅 安安 電視遊戲討論版 1 08-25-14 08:39 PM
[FS]行版 PS3 LEGO Marvel Super Heroes, 美版LEGO Batman 2: DC Super Heroes jackybat09 買賣專區 1 05-06-14 04:41 PM
[器材] Canon EOS 5D Mark II / EF 24mm f/1.4 L II USM Rabbidas 照相館 181 01-08-09 10:06 AM
[新D-SLR]Canon EOS 1D II (Mark II)---已update z_plus 照相館 12 02-03-04 12:25 PM

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版