Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-03-16, 04:07 PM   #4651
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
射左次精霸飛中左SSR

但係豹馬,我凸爆左了,又冇理由賣左佢得20CHIP,唔通等佢出拳版再睇下凸拳定盾﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 08:20 PM   #4652
clie

註冊日期: Dec 2001
儲咗6萬幾 COIN一次過抽,抽咗3次竟然剩返幾千COIN
原來眼盲㩒左20000抽,嗚。。。。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 08:22 PM   #4653
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁2萬抽一次D野正唔正先?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 08:51 PM   #4654
clie

最初唔知,仲諗一黎就R GURREN同R肥咁爽,之後又R卡。。。
其實係隻EV機得一招唔想嘥SR技肥,想要大量C/UC食爆算,家吓要再儲過
舊 09-03-16, 09:14 PM   #4655
ShinDou

今次改左冇得單抽,最少2千10連,今日又中多左必肥

鬥雞而家完全唔識玩,千5又跌到落千3 XD
舊 09-03-16, 09:34 PM   #4656
clie

你咁快就千五肯定狂俾人挑機,蝕好多分
我改咗週末先黎真,岩岩先上返千二,聽晚應該可以千四
舊 09-03-16, 09:40 PM   #4657
ShinDou

我上星期係冇轉過單騎 XD 因為想試陣

尋日開始上左千5

防陣好似仲要諗埋電腦出乜招先得
舊 09-03-16, 09:44 PM   #4658
clie

用五色隊黎試陣最安全,但一日試得五次
岩岩MAX埋聖誕紅蓮,殺盾一流,必DOWN 50%裝甲
舊 09-03-16, 10:00 PM   #4659
ShinDou

@@係喎 可以降甲唔駛打得咁辛苦,我覺得殺D高防既係最難,如果有埋根性仲難殺,豹馬好似都有得降甲,試下先
舊 09-03-16, 10:43 PM   #4660
clie

紅蓮成日封埋佢回復,橫打3隻有2隻成功,根本係等死,自己又有防罩同20%回復量無咁易死,正式取代咗強沙個位
舊 09-04-16, 01:18 AM   #4661
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
手頭上沒一架有直擊或者貫通必殺既機快過4突NONO, 起手熱血必殺打成17000以上, 死剩盾機唔夠人快出佐1-2次手就比G技埋單

暫時只唸到射NU裝閃+博5050打唔中ARX8, 試過一次不過博輸佐

------
一時睇唔開抽佐222石, 沒NONO得兩架SSR

此篇文章於 09-04-16 02:31 AM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 08:51 AM   #4662
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
110討,換左13sr就已經突5
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:30 AM   #4663
yorkyork

引用:
作者: ryvius123 查看文章
手頭上沒一架有直擊或者貫通必殺既機快過4突NONO, 起手熱血必殺打成17000以上, 死剩盾機唔夠人快出佐1-2次手就比G技埋單

暫時只唸到射NU裝閃+博5050打唔中ARX8, 試過一次不過博輸佐

------
一時睇唔開抽佐222石, 沒NONO得兩架SSR
見到4凸nono唔好打啦
舊 09-04-16, 11:30 AM   #4664
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
唔覺唔覺依家打到上6X..........
一遲咗清體即跌幾位, , 好恐怖.........
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:56 AM   #4665
clie

我覺得而家PVP點威都好都唔值得衝,BETA版佢之後想點弱花都得
射沙有辦你睇,PVP開張首日就係抽射沙,爆兩吓大殺四方,之後竟然話係BUG修正咗,呢啲營商手法真係好賤
舊 09-04-16, 12:07 PM   #4666
yorkyork

引用:
作者: clie 查看文章
我覺得而家PVP點威都好都唔值得衝,BETA版佢之後想點弱花都得
射沙有辦你睇,PVP開張首日就係抽射沙,爆兩吓大殺四方,之後竟然話係BUG修正咗,呢啲營商手法真係好賤
唔知隻game玩完個時競技場beta完未
舊 09-04-16, 04:11 PM   #4667
yorkyork

原來救援一百次送張金飛抽野,
有冇人救完咁多次?
好似幾好
舊 09-04-16, 04:13 PM   #4668
ShinDou

金飛即係SR保底﹖救下先

唔駛用珠救先計﹖

此篇文章於 09-04-16 04:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-04-16, 04:23 PM   #4669
yorkyork

http://wiki.dengekionline.com/srw-x/...9E%B3%E3%80%8D

呢度個任務寫既,
應該唔洗,
試下先
舊 09-04-16, 04:31 PM   #4670
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
咪又係SSR必肥. 我已經抽佐
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 05:11 PM   #4671
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
點解打到咁多既?我有3隻特效都係打到2百幾萬....點打4百萬?
不過NONO冇突過....

就嚟100隻都係突1,今次好難出....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 06:21 PM   #4672
ShinDou

打4百萬應該都係用送珠射隊同指揮果D,CRI艦,機加CRI果D,D珠俾晒NONO射
舊 09-05-16, 12:48 AM   #4673
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
1BP450萬打法:
自己YOKO,射Z,星泰莎,三突白卡, SUB係突一黑妹真綾, 射穆(射指揮, 冇出)
大腿係3/4突諾諾, 特效全裝爆擊倍率UP.
艦係R阿加瑪.
打完第一WAVE要剩75秒以上, 射Z要田字型中心出激勵後即入艦換黑妹真綾同時轉AUTO等黑妹真綾自己衝上打BOSS.
同時YOKO狙擊必CROSS諾諾熱血必一下, 諾諾再必連發.
諾諾出必時最好白卡開埋覺醒盡疊激勵.
得閒就星泰莎補給同真綾勇氣.
中間諾諾可以再開多一下必.
只要4突諾諾2下必CIT,3突就要全CIT, 就可以1BP清.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:54 AM   #4674
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
勁!不過好多人我都冇,唔洗諗...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 02:32 PM   #4675
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
原來精霸都會開強敵
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:41 PM

手機版 | APP版