Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 03:14 AM   #426
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 真仔 查看文章
[ot]你忘記之前opa你比人定左位 le條友就下下插到應咩[/ot]
我忘記了
都係一句, 而家係gaf, d路人甲乙丙點睇係佢既事, 我有我既行事原則, 岩睇岩傾既咪搭兩句囉
唔岩聽唔岩講既咪君子之交淡如水囉
唔該唔好又搭嗲又抽水, 係度攪完事之後仲惡人先告狀, 就係咁多.
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:14 AM   #427
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
頂,你地upload 咩野相要up 咁耐架,,,
我懶
OK?

舊 11-23-08, 03:15 AM   #428
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我忘記了
都係一句, 而家係gaf, d路人甲乙丙點睇係佢既事, 我有我既行事原則, 岩睇岩傾既咪搭兩句囉
唔岩聽唔岩講既咪君子之交淡如水囉
唔該唔好又搭嗲又抽水, 係度攪完事之後仲惡人先告狀, 就係咁多.
咁多野講
下次爆你衫架

舊 11-23-08, 03:17 AM   #429
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
咁多野講
下次爆你衫架

咪乘機借d二宣洩你既慾望, 我唔係m人
舊 11-23-08, 03:19 AM   #430
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
綾小路雷太 、 真仔 小心d你地d用詞呀下

呢d野你地自己pm解決左佢

我見識少唔知咩係opa。
只要唔享gaf犯事就萬事大吉, ok?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:20 AM   #431
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章

再ot..opa係好耐之前既一個舊壇
死左好耐

Online Players Association

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:21 AM   #432
綾小路雷太

引用:

對唔住, 我只係想說明我對女仕心靈健康的睇法者
望藍妹大人有大量
舊 11-23-08, 03:23 AM   #433
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
對唔住, 我只係想說明我對女仕心靈健康的睇法者
望藍妹大人有大量
得啦 我地知你講笑啦

其實水區d人都唔介意人地點睇佢地
我地米又係一樣
講返個聚啦 米再ot

舊 11-23-08, 03:24 AM   #434
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
本鬼今次唔夠細心, 下次如果重帶人來會小心d的了

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:26 AM   #435
綾小路雷太

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
學水姐話事計, 做男人要有愛心先得架 明未?
舊 11-23-08, 03:27 AM   #436
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
頂, 唔知係咪玩得太癲, 搞到訓唔著.

順便 upload 左 d 相.
想懶 d 聽日至搞都唔得添.

寄左俾兩位版大過目. 照片冇問題的話煩請版大轉發給各位參加者.

舊 11-23-08, 03:27 AM   #437
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
學水姐話事計, 做男人要有愛心先得架 明未?
佢可能要留返d愛心比第d人

舊 11-23-08, 03:28 AM   #438
The One
業餘歌手

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
你下次帶佢男仔黎啦

舊 11-23-08, 03:28 AM   #439
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: loser 查看文章

寄左俾兩位版大過目. 照片冇問題的話煩請版大轉發給各位參加者.
話時話邊位錄左「性感影片」?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:29 AM   #440
loser
Game Master
......

睇相時發覺, 影五美大合照時 iris 已經唔肯行埋去....

舊 11-23-08, 03:29 AM   #441
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
你下次帶佢男仔黎啦
我冇去都知男多女少啦....仲帶男.....

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:29 AM   #442
The One
業餘歌手

引用:

我飲左奶茶+咖啡
我都未眼瞓

舊 11-23-08, 03:30 AM   #443
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
本鬼的愛心可不是那麼容易送出來的喔~:

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-23-08, 03:30 AM   #444
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
睇相時發覺, 影五美大合照時 iris 已經唔肯行埋去....
未扮美少女戰士時都仲肯的

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:30 AM   #445
The One
業餘歌手

引用:
[心聲]對面成班獸人[/心聲]

舊 11-23-08, 03:31 AM   #446
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
話時話,點解間鋪頭會有雞翼、豬扒、意粉、甜品、檸檬水…同埋芝士腸咋
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:32 AM   #447
綾小路雷太

引用:
習慣黎架, 對住朋友都冇愛心, 點叫第d人信你會對佢有愛心?

講真, 我地呢d冇錢冇樣野, 就係靠內在食糊架啦嘛......俾人睇到你咁樣, 實笑死人
舊 11-23-08, 03:33 AM   #448
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
我飲左奶茶+咖啡
我都未眼瞓
臨走飲左冇人飲果杯咖啡...好醒

舊 11-23-08, 03:33 AM   #449
The One
業餘歌手

引用:
習慣黎架, 對住朋友都冇愛心, 點叫第d人信你會對佢有愛心?

講真, 我地呢d冇錢冇樣野, 就係靠內在食糊架啦嘛......俾人睇到你咁樣, 實笑死人
咁謙呀你

舊 11-23-08, 03:34 AM   #450
loser
Game Master
......

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
未扮美少女戰士時都仲肯的
完來唔關乜乜 acg 男事.

各位美少女似乎要檢討一下喇!!!! 咁難得有外來女子加入, 唔好斷男版友米路喎.

論壇跳轉

現在的時間是 03:02 AM

手機版 | APP版