Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED
Penny仔 09:09 AM 06-06-16
說好的後備呢?
Curry 3犯即刻倒水
Penny仔 09:37 AM 06-06-16
白痴仔Curry, 4犯了
....咁樣申請犯規
HEAD_HUNTER 09:47 AM 06-06-16
Barbosa Final呢round好回神feel,
出場時間好少但一出就有建樹
Penny仔 09:48 AM 06-06-16
主場雞喎....天龍八步都吹

橫step 3分......Green
sunnypigdog 09:55 AM 06-06-16
拉開到20分, 估唔到
sunnypigdog 09:56 AM 06-06-16
嘩, Q3 GSW 最後個球
咁打落去Curry 又拎唔到Final MVP嫁喇
魚伕 09:57 AM 06-06-16
嘩⋯D.Green 都拎到28分⋯
呢場波⋯應該第三節完就可以放入雪櫃⋯
Penny仔 10:00 AM 06-06-16
騎打得有D亂, 而家都係靠James 下下自己去
Sar8 10:00 AM 06-06-16
拉成廿分,可以專心工作吧....
Penny仔 10:03 AM 06-06-16
試陣陣喎....俄佬+TT
半人馬-RigiL- 10:03 AM 06-06-16
根本對面成班羣腳仔,一唔掂就俾james
仲話三巨頭
Penny仔 10:05 AM 06-06-16
作者: 半人馬-RigiL-:
根本對面成班羣腳仔,一唔掂就俾james
仲話三巨頭
今個夏天可能Wade 過騎士報恩(笑)
搖搖 10:11 AM 06-06-16
final有無試過4:0架....
Penny仔 10:19 AM 06-06-16
作者: 搖搖:
final有無試過4:0架....
有的...LBJ 比刺神掃過

但呢個series 應該唔會的,
始終作客同主場係2件事, 尤其騎士作客真係麻麻地(根據速龍果個series...)
CAVS外圍要睇返主場撻唔撻返著
同埋俄佬而家出黎有貨交
HEAD_HUNTER 10:19 AM 06-06-16
作者: Penny仔:
騎打得有D亂, 而家都係靠James 下下自己去
註定,有LBJ一日所有教練團隊都會廢哂武功 (除左Heat)
搖搖 10:21 AM 06-06-16
希望騎士番主場會醒啦 我想睇多幾場
sunnypigdog 10:32 AM 06-06-16
我覺得CAV唔好同GSW打五小陣會好D
Penny仔 10:38 AM 06-06-16
作者: sunnypigdog:
我覺得CAV唔好同GSW打五小陣會好D
邏輯應該係迫勇士出唔到五小(即係好似雷霆咁)
lue 諗住用球隊擅長節奏打,結論上睇就錯了
...2隊打快速進攻級數唔同, 差距唔細
勇士快到一個地步係連Frye都擺落唔到場

btw, 原來love 撞頭果下撞得好甘
...腦震盪的話, 下場未必出得喎
騎士有利?lol
Sar8 10:41 AM 06-06-16
反啦反啦
成班人都唔比curry拿fmvp
sunnypigdog 10:42 AM 06-06-16
作者: Penny仔:
邏輯應該係迫勇士出唔到五小(即係好似雷霆咁)
lue 諗住用球隊擅長節奏打,結論上睇就錯了
...2隊打快速進攻級數唔同, 差距唔細
勇士快到一個地步係連Frye都擺落唔到場

btw, 原來love 撞頭果下撞得好甘
...腦震盪的話, 下場未必出得喎
騎士有利?lol
又傷一個巨頭, 勇士又贏得唔光彩了
Sar8 10:44 AM 06-06-16
睇多兩場就知道對芬達係咪先係nba final
okabe 11:15 AM 06-06-16
作者: Sar8:
睇多兩場就知道對芬達係咪先係nba final
兩場? 下場唔反底仲會有野俾你睇

班友抱大腿都唔好全程行行企企先得
LOVE同Irving 隱哂形,最慘係連JR都唔見埋...
Sar8 11:26 AM 06-06-16
KI同KL都係第一次打final
預左隱型

今年有冇盤賭warriors邊個拿到FMVP
JMi 12:00 PM 06-06-16
諗真D
上年BLATT仲可以偷到一場架喎 XD
sunnypigdog 12:42 PM 06-06-16
原來今場成隊cav +/- 值都係負數, 好似無乜見過係咁
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面