Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
豪傑公子 08:02 PM 08-27-18
作者: 權愛真:
係丫,之前公佈左既Leon……個下巴(前面我都有講,亦唔再重覆)……
我同好多人感覺都係一樣,已經「硬受」左一野。
再黎個Claire……亦正如你所講,真人明顯靚過game樣(好多)!

依家仲要搞(我最鍾意既)Ada?
好心搵藉口都搵個好少少架啦!
對個新形象無信心既,就唔好改!亦唔應該改!
一隻喪屍game,係度同大家講想要真實自然?
官方班人有無用個腦諗下自己講既咩?

一句到底,如果到時真正公佈出黎既Ada真係不知所謂既,
我諗我會改變初衷,由一定要玩既,變為唔會買黎玩。
我唔想破壞一個自己最鍾意既Bio角色既形象!

(雖然上上一套cg電影,已經受過一次打擊……
但玩game就感受更深。
真係唔想再受另一次黑歷史既Ada!)

你舉呢個例真係…………夠哂狠……
真係咁樣既話,我絕對完全接受唔到,唯有唔買……!
DAMNATION個ADA正喎~
定係你口味獨特咋?
如果你真係有相關資料不如POST出嚟分享下啦,
一般大眾對BIO RE2個ADA嘅認知都仲係嗰個剪影,
你一味喺度鬧我哋都唔知你鬧乜...
真!DC 08:23 PM 08-27-18
Leon同claire個樣我覺得冇問題
當舊戲番拍唔同演員演
不過ada真係擔心
驚佢為迎合歐美口味揀個歐美眼中既華人樣演
由手機版發出
STRIFE 08:32 PM 08-27-18
得個outline真係冇乜好講,就咁睇我就覺得冇問題, 而且coat有女特務感覺
反而希望佢出ada線,雖然編年史已經叫做出左
HAKAIDER 09:28 PM 08-27-18
作者: 豪傑公子:
DAMNATION個ADA正喎~
定係你口味獨特咋?
如果你真係有相關資料不如POST出嚟分享下啦,
一般大眾對BIO RE2個ADA嘅認知都仲係嗰個剪影,
你一味喺度鬧我哋都唔知你鬧乜...
DAMNATION 個ADA 係靚..............

但完全唔係亞裔人面相..............
權愛真 10:14 PM 08-27-18
作者: HAKAIDER:
DAMNATION 個ADA 係靚..............

真係見仁見智啦!
但個套既Ada,普遍評價都係俾負評!

呢個世界總有d人係品味"獨特"。
正如呢個世界總有人鍾意食屎一樣!

明明有唔少人都鬧緊,我亦同緊其他版友交流。
唔知呢條友係咪精神有問題定係點……
自己理解能力差又要係度刷存在感。
唔係版友你引用左,我都唔知條友講左咩野,因為我一早黑名單左去。
強化人間ですの~★ 09:00 PM 09-02-18

野良猫 09:29 PM 09-02-18
好似唔錯,有啲期待
鈴蘭 10:01 PM 09-02-18
帶左超好難比分喎a
STRIFE 10:16 PM 09-02-18
就咁睇OK,但真係有D似李冰喎
豪傑公子 10:18 PM 09-02-18
帶咗超真係有d似李冰冰,
BTW除埋超再評論~
野良猫 10:18 PM 09-02-18
作者: 鈴蘭:
帶左超好難比分喎a
面相ok應該唔太差

重點係著住乾濕褸都咁突出
STRIFE 10:20 PM 09-02-18
作者: 野良猫:
面相ok應該唔太差

重點係著住乾濕褸都咁突出
成個LOOK擺明話俾人知我係SPY
真!DC 10:27 PM 09-02-18
除眼鏡唔好係鳳眼拜託
由手機版發出
豪傑公子 10:27 PM 09-02-18
Capcom唔會真係搵咗李冰冰做臉模呀嘛?
赤兵尉SETH 01:39 AM 09-03-18
面模行寫實&非完美路線之後已經唔太期待個樣...留返個髮形算係咁
darkvolver 08:37 AM 09-03-18
作者: 真!DC:
除眼鏡唔好係鳳眼拜託

由手機版發出

莎木3一開波...

Sent from my iPhone using Gaforum
qwe 09:03 AM 09-03-18
當見到兩位主角個樣後⋯
點解仲有期望?www
darkvolver 09:10 AM 09-03-18
作者: qwe:
當見到兩位主角個樣後⋯
點解仲有期望?www

對我來講,自從見到莎木後,已經冇期望很久,特別日廠。

Sent from my iPhone using Gaforum
豪傑公子 09:18 AM 09-03-18
作者: darkvolver:
對我來講,自從見到莎木後,已經冇期望很久,特別日廠。

唔應該用莎木比, 唔講BUDGET,
淨講開發人員數量都差太遠...
Reishin 09:21 AM 09-03-18
Ada真係萬眾期待,但我怕希望愈大(ry
仲有把聲唔知點呢,仲係咪用返6果把咁sexy嘅聲
padage 09:40 AM 09-03-18
睇落似李冰冰
darkvolver 09:50 AM 09-03-18
作者: Reishin:
Ada真係萬眾期待,但我怕希望愈大(ry

仲有把聲唔知點呢,仲係咪用返6果把咁sexy嘅聲

都時出dlc,你未又係要課..

gingq7 10:13 AM 09-03-18
作者: HAKAIDER:

我印象中好似一直以來都無提過Ada係唔係亞裔人
Game內的files每次都係寫年齡/背景全部都係謎,連Ada Wong都很有可能係假名

Bio4/6/DAMNATION個Ada都明顯比同一作品內的其他女角正,
今次臉相戴了黑超先不提, 但件衫真心唔掂, 希望會脫...
豪傑公子 10:19 AM 09-03-18
作者: gingq7:
我印象中好似一直以來都無提過Ada係唔係亞裔人
Game內的files每次都係寫年齡/背景全部都係謎,連Ada Wong都很有可能係假名

Bio4/6/DAMNATION個Ada都明顯比同一作品內的其他女角正,
今次臉相戴了黑超先不提, 但件衫真心唔掂, 希望會脫...
著成咁唔太方便活動, 應該會除
唔知REMAKE版有冇WESKER戲份?
話哂都叫做救過ADA一命~
BTW唔敢想像寫實化嘅WESKER會係點...
qwe 10:28 AM 09-03-18
咁用莎木比堅唔公道, 莎木係成本問題
bh係審美問題⋯
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面