Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-19-13, 12:43 PM   #426
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
起碼比原裝制好先

以後打fps應該用依個,其他照舊
個手制背仲有個類似set dpi 既制

好唔好用?
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-13, 12:54 PM   #427
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: wir 查看文章
個手制背仲有個類似set dpi 既制

好唔好用?
未研究,仲試緊/習慣緊個基本靈敏度,game set10、手制就3-4,習慣左再加上去

背部個制好似會令到右制冇郁咁多,俾你遠距離時慢慢對位用

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-13, 06:25 PM   #428
wir

hardline 的秘密

https://www.youtube.com/watch?v=8YPhMx39P3g
舊 02-19-13, 08:17 PM   #429
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:

終於真相大白~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 12:17 AM   #430
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
仲未識用個新制郁少少咁去微調瞄準
次次一係唔郁,一係就過晒位
可能關game同手制個sensitivity事,慢慢研究先

大家用緊幾多sensitivity?

Ps.已有更新檔1.0.7,主要debug

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 02-20-13 10:44 AM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 04:20 PM   #431
Echo01

kyo 我發覺係街場撞到D人8成都識你
舊 02-20-13, 04:35 PM   #432
クリス.レッド

引用:
作者: Echo01 查看文章
kyo 我發覺係街場撞到D人8成都識你
做乜冇啦啦咁講?
佢地話我乜?

我又唔係勁又唔係出名camper又唔係特別陰濕,點會出名丫

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-20-13 04:57 PM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-20-13, 05:44 PM   #433
Echo01

引用:
做乜冇啦啦咁講?
佢地話我乜?

我又唔係勁又唔係出名camper又唔係特別陰濕,點會出名丫
唔洗緊張哈哈~
我有幾次join你,party d 人我唔識既, 不過成日街場撞到, 估唔到係你D frd~
舊 02-20-13, 05:48 PM   #434
クリス.レッド

引用:
唔洗緊張哈哈~
我有幾次join你,party d 人我唔識既, 不過成日街場撞到, 估唔到係你D frd~
你嚇死我咁濟其實好多都係fd搭fd下識,之後吹下水先熟
所以你地係快d買支咪啦!

依家選normal搵人既話,來來去去都係個d人黎啦,就黎背到咁濟
自從上次update後唔知真係少人玩左定連線方式轉左,難左搵人

希望今次update後好番d

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-20-13, 05:58 PM   #435
クリス.レッド

順便問下,你地sensitivity set幾多?

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-20-13 06:09 PM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-20-13, 11:05 PM   #436
Echo01

引用:
順便問下,你地sensitivity set幾多?
我SET 10
舊 02-22-13, 07:22 AM   #437
クリス.レッド

今朝諗住改改class,點個一online就見到個message話今個weekend又係double XP Weekend
頂,唔太得閒先黎double XP

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-22-13 10:07 AM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-22-13, 10:24 AM   #438
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
今朝諗住改改class,點個一online就見到個message話今個weekend又係double XP Weekend
即係叫我今個weekend唔好玩隻MGR住姐~
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 10:32 AM   #439
クリス.レッド

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
即係叫我今個weekend唔好玩隻MGR住姐~
冇錯

金左把mk48,努力緊其他三把LMG既headshot

見bible成日玩orbital>spawn,真係想set留個玩orbital>lobster>spawn

我等隻日版番左就即賣隻行,頂唔順雷電把聲

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-22-13, 10:55 AM   #440
wir

引用:
又黎...頂佢

想玩下其他game 都唔得

其實我比較想佢出weapon double xp
舊 02-22-13, 11:04 AM   #441
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
又黎...頂佢

就係知我地去玩新game唔玩BO2,所以出呢招召我地返黎
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 11:32 AM   #442
wir

引用:
唉...叫佢改善下個connection 先啦, 呢排幾咁難搵人

本來已經剩係搵到香港人打, 而家開始少香港人就好難搵到game

用any 黎搵人就成日得番2 格signal

難得今集個system 令人有動力升盡晒prestige 同所有武器

個server 真係令到人好氣餒

想放棄又唔係, 想繼續又唔係
舊 02-22-13, 11:33 AM   #443
クリス.レッド

引用:
又黎...頂佢

兩個我都like,如果有camp challenge減半更好

引用:
冇錯

下星期出peacemaker可能到weapon exp x2

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-22-13, 11:36 AM   #444
クリス.レッド

引用:
唉...叫佢改善下個connection 先啦, 呢排幾咁難搵人

本來已經剩係搵到香港人打, 而家開始少香港人就好難搵到game

用any 黎搵人就成日得番2 格signal

難得今集個system 令人有動力升盡晒prestige 同所有武器

個server 真係令到人好氣餒

想放棄又唔係, 想繼續又唔係
冇錯,以前bo1都冇咁lag,依家場又細左,但唔何點解仲lag左

琴晚有場做host好爽,俾人射先都可以舉起把HAMR殺番人

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-22-13, 11:45 AM   #445
Echo01

正WOW double xp! 隻MGR玩到7788, re難度唔打算挑戰了~

BTW, 你地optics d challenges 有無解?
舊 02-22-13, 11:46 AM   #446
wir

引用:
冇錯,以前bo1都冇咁lag,依家場又細左,但唔何點解仲lag左

琴晚有場做host好爽,俾人射先都可以舉起把HAMR殺番人
我都有打番bo1, 一search game 就入到, 完全唔駛等

成日connect 左去日本仔度signal 得三格都打得完全無問題

係唔知點解新game 反而好似食左屎咁...

仲諗緊買唔買dlc...有無勇者諗住身先士卒
舊 02-22-13, 11:51 AM   #447
クリス.レッド

引用:
我都有打番bo1, 一search game 就入到, 完全唔駛等

成日connect 左去日本仔度signal 得三格都打得完全無問題

係唔知點解新game 反而好似食左屎咁...

仲諗緊買唔買dlc...有無勇者諗住身先士卒
咪就係,以前打ground war即入又唔lag,依家 2選1:lag或等

只買依個dlc,season pass唔諗住買啦,到時再出dlc時仲玩先算

引用:
正WOW double xp! 隻MGR玩到7788, re難度唔打算挑戰了~

BTW, 你地optics d challenges 有無解?
普通Optics解晒
爭特殊optics例如MMS Dualband未做完challenge
Iron sight我想pass

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-22-13 11:53 AM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-22-13, 11:56 AM   #448
wir

引用:

好多都升剩blood thirsty 同long shot

blood thirsty 最難攞...一定要連續五個係aim down sight takedown 先計

中間如果hip fire, 用左c4 就唔計...

成日blood thirsty 左再入睇點知原來唔計
舊 02-22-13, 12:00 PM   #449
Echo01

E排得tdm穩到人(不過穩黎穩去都係個幾個)...其他mode超難穩, 谷住較any, 之後各種被殺...

都係留翻D optics challenge等double xp先解:P
舊 02-22-13, 12:02 PM   #450
Echo01

引用:
好多都升剩blood thirsty 同long shot

blood thirsty 最難攞...一定要連續五個係aim down sight takedown 先計

中間如果hip fire, 用左c4 就唔計...

成日blood thirsty 左再入睇點知原來唔計
認同~ 不過我覺得long shot都好難= =" double kill 最易

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版