Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
體育版>NBA 討論區 VOL. 45
6eo 09:18 AM 01-26-22
作者: Penny仔:
應該有傷, 尾龍骨同手腕都傷,而且都係舊傷
但而家又唔抖得
似乎係
又有人話可能關換左波事, 雖然季初又唔覺咖哩射得咁差

作者: 搖搖:
Green唔知幾時先出得番, 都幾頭痕
以為green好少事, 點知搞咁耐都出唔番

內線Looney已經超水準表現, 但真係唔夠人, 得OPJ頂到5號位
Belijca, JTA最盡都只能打Stretch 4
6eo 02:45 PM 01-26-22
咖哩射番多少少 Mid-range同floater, 終於拎番dd狀態,
同埋令對手唔可以淨係守3分線同籃下, 希望下場再提升到效率
之前3分魔咒令佢進攻太單調

btw傳緊westbrook同wall互換
不過我覺得都係得個傳字
Sar8 10:24 PM 01-26-22
Kuminga
6eo 01:40 PM 01-27-22
太陽底薪簽Biyombo真係簽得抵, 完全咸魚番生
或者可能係CP3個Buff真係太勁
咁又真係好難怪太陽唔比頂薪Ayton
作者: Sar8:
Kuminga
個身體質素好到
okabe 04:07 PM 01-27-22
作者: 6eo:
太陽底薪簽Biyombo真係簽得抵, 完全咸魚番生
或者可能係CP3個Buff真係太勁
咁又真係好難怪太陽唔比頂薪Ayton

個身體質素好到
係CP3 個BUFF 勁姐,連mcgee 去到都打得勁左
今年簽人正確,上季就係得番Ayton 一隻底
結果比子母哥打爆,Ayton既水平唔值有頂薪
Penny仔 01:17 PM 01-28-22
大師兄歸位喇
okabe 06:44 PM 01-29-22

MJ
Penny仔 11:37 AM 02-01-22
好小氣, 話你幾句就即刻搵火箭開年
Sar8 02:00 PM 02-01-22
廢老:上年嬲撚我果個球證已經由隊波付出左代價,建議唔好再搞9我
Sar8 03:27 PM 02-04-22
又恰Kings
Penny仔 04:33 PM 02-04-22
又恰Kings
我佛慈悲仲想點
Sar8 05:41 PM 02-09-22
破產版浪花兄弟(拓)拆夥了
搖搖 03:08 PM 02-10-22
RMBJ又30分輸波 AD第4節無出過手
配埋佢沉日頂帽

6eo 06:30 PM 02-10-22
拓最近d Trade唔算操作得好好但都合理同可以理解, 始終都係要重建
帝王d Trade你真係睇到想噴血... 溜馬真係要衷心講個多謝
搖搖 02:46 AM 02-11-22
終於比莫雷搏到
夏登 <> 西門+ Seth Curry + Drummond + 22 & 27年兩張首輪

Sar8 12:05 PM 02-11-22
James harden <> Ben Simmons
okabe 12:23 PM 02-11-22
Philadelphia receives:

James Harden
Paul Millsap

Brooklyn receives:

Ben Simmons
Seth Curry
Andre Drummond
2022 first-round pick (unprotected)
2027 first-round pick (protected)

兩邊都唔會蝕
76人換登哥可以試下夾到再簽

網隊就算ben哥唔掂起碼執到curry 同鼓佬
補攻補防都有用
Sar8 01:49 PM 02-11-22
不愧係抱腿大將軍RMBJ
佢果隊人屈到
Penny仔 02:52 PM 02-11-22
作者: okabe:
Philadelphia receives:

James Harden
Paul Millsap

Brooklyn receives:

Ben Simmons
Seth Curry
Andre Drummond
2022 first-round pick (unprotected)
2027 first-round pick (protected)

兩邊都唔會蝕
76人換登哥可以試下夾到再簽

網隊就算ben哥唔掂起碼執到curry 同鼓佬
補攻補防都有用
Nets 除左巨頭, LMA 同Mills 之外
其他人實在太垃圾(Joe Harris 又唔知幾時出得返)
而家一口氣補返3個人, 陣容平衡度會好左

加上Harden 極度渣流灘情況下, 而家換設黎既野算係咁啦, 仲有pick 收

76ers 到最後真係trade 返粒star 返黎, 盡顯Meory 功架啦
爭冠球會要2粒星係基本野
況且Harden 退化左都仲打得過好多人, 只要佢唔好再為傳而傳渣流攤的話.......
Sar8 01:48 PM 02-13-22
佛祖又救左一場
Sar8 12:53 PM 02-17-22
AD又傷
今次傷ankle
okabe 01:03 PM 02-17-22
AD又傷
今次傷ankle
朕好累,又要搵朕頂
okabe 01:41 PM 02-20-22
入樽賽變炒樽賽
Sar8 03:23 PM 02-21-22
廢老cur留返d手感打表演賽
okabe 12:24 PM 02-22-22
dragic竟然選擇去nets
同nash重聚
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

返回主題版面