Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
nerv173 07:43 PM 08-01-07
今日行皆旺見到movie版大佬文, $$@) 忍唔住買左隻, 可能十幾年無玩, 變左成粒幾鐘sin變到部車出黎
泰利 10:34 PM 08-01-07
想問 BT 系列係咪已停產, 見到都好貴.
LonelyBlue 11:03 PM 08-01-07
作者: 泰利:
想問 BT 系列係咪已停產, 見到都好貴.
都好耐冇新bt了

送女女同冇合金既kiss player都停左一排

不過美板alternator都有出

剛剛先出左ford gt 火棒
nakakula 02:23 PM 08-02-07
作者: nerv173:
今日行皆旺見到movie版大佬文, $$@) 忍唔住買左隻, 可能十幾年無玩, 變左成粒幾鐘sin變到部車出黎
有冇megaton ? a

驚愕一問 : 套戲入面有呢隻野出現過咩 ?

第二行第一隻係 ?
黃昏之魔彈 03:07 PM 08-02-07
作者: nakakula:

驚愕一問 : 套戲入面有呢隻野出現過咩 ?

第二行第一隻係 ?
兩隻都無係電影入面出現
nerv173 03:08 PM 08-02-07
作者: nakakula:
有, 皆旺幾齊的說, 不過多數係日本版
黃昏之魔彈 03:11 PM 08-02-07
講開megaton
係toydaily見到遲下有repaint版
隻色靚D

天空 06:38 PM 08-02-07
邊到多變形金剛玩具賣呀

好想搵番童年呀

見到新個d好靚
泰利 10:23 PM 08-02-07
無係電影入面出現果d, 會唔會第2集先出場呢?
nerv173 12:19 AM 08-03-07
作者: 天空:
邊到多變形金剛玩具賣呀

好想搵番童年呀

見到新個d好靚
我行過玩具反斗城, 皆旺都有好多

作者: 泰利:
無係電影入面出現果d, 會唔會第2集先出場呢?
咁就要睇第一集ge反應la 錢無人縑多ge
泰利 01:02 AM 08-03-07
咁BT 系列係咪街鋪已經買唔到?
祖羅.祖班納 01:41 AM 08-03-07
我都買左隻movie版星星叫玩....仲買左2盒盒蛋,中左大黃蜂同路障,咁岩一pair可以開拖
kog 05:38 PM 08-03-07

link
芝麻糊 12:34 PM 08-05-07
作者: kog:

link
請問香港有未?
好似幾正
nerv173 03:14 PM 08-05-07
作者: 芝麻糊:
請問香港有未?
好似幾正
有左好耐lu , 玩具反斗城有專櫃tim, 不過會貴出面少少
LonelyBlue 03:28 PM 08-05-07
電影只係買左惡警......

有d想買星星叫/鐵皮
05:32 PM 08-05-07
隻新版 BUMBLEBEE 炒到飛起…IRONHIDE 我都想買
但一樣俾人炒…DAMN
wing zero custom 05:33 PM 08-05-07

咁就要睇第一集ge反應la 錢無人縑多ge

一開始好似話左有3部曲...
黃昏之魔彈 06:23 PM 08-05-07
電影ga威力真係唔可以講笑
大部分movie版玩具都上哂天
係大埔,某店將final jazz炒到$3xx...
新出個幾隻都要$2xx...jusco就咩都無哂
LonelyBlue 10:18 PM 08-05-07
作者: 黃昏之魔彈:
電影ga威力真係唔可以講笑
大部分movie版玩具都上哂天
係大埔,某店將final jazz炒到$3xx...
新出個幾隻都要$2xx...jusco就咩都無哂
大埔d玩具鋪肯定喉住jusco啦而家

而家上梗,風頭火勢,玩住第2D先啦

FINAL JAZZ好似9月有日板

我新蜂都等日板~~
芝麻糊 10:51 PM 08-05-07
我想買大佬文同架警車..
分別幾錢?
我去玩具反斗斗見唔到..
黃昏之魔彈 12:26 AM 08-06-07
作者: 斯羅少尉:
大埔d玩具鋪肯定喉住jusco啦而家

而家上梗,風頭火勢,玩住第2D先啦

FINAL JAZZ好似9月有日板

我新蜂都等日板~~
我都係咁話
少價一定唔會買
玩具又唔必需的

隻新蜂我見都未見過...最多都係見人post
nerv173 01:51 AM 08-06-07
今日行皆旺, leader class 大佬文 炒到 $5xx
祖羅.祖班納 02:16 AM 08-06-07
吓,又炒,好彩買得切隻星星叫姐
不過我果邊間玩具鋪d博派都斷曬,得狂派賣
芝麻糊 12:20 PM 08-06-07
今日行皆旺, leader class 大佬文 炒到 $5xx
恕我少見識
請問leader class係咩黎?
有樣睇嗎?要成5xx?
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面