Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-05-07, 02:42 PM   #426
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
引用:
作者: elmond 查看文章
峨王果套超級裝甲...........
好驚初中聯賽出現nfl果d飛脫眼球事件
即時諗起"any given sunday"果幕, 好嘔呀

舊 08-05-07, 03:37 PM   #427
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 艾莉娜 查看文章
你係咪講現實中有出現過眼球飛脫事件??有無咁恐怖呀
係呀
之前睇報紙講的,仲有個case,是成隻牙撞入左肉,直達眼球背後
詳情都係等dondon兄解下話la

舊 08-06-07, 11:06 AM   #428
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
節奏幾快wo
一回3次達陣

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線  
舊 08-06-07, 11:07 AM   #429
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
return TD睇到我o哂咀

舊 08-06-07, 12:05 PM   #430
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
基德捱唔到之時,西部就要88

舊 08-06-07, 12:11 PM   #431
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
但我覺得,現在西部除了要傳球外

更可以直接要陸沖鋒

唔一定要靠傳球

峨王點勁都係得一個人

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線  
舊 08-06-07, 04:16 PM   #432
ROYCHENG
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
但我覺得,現在西部除了要傳球外

更可以直接要陸沖鋒

唔一定要靠傳球

峨王點勁都係得一個人
但要想想
如果峨王的目標不是基德,轉為阻擋鐵馬會怎樣?
而且那個右手還沒有出來
ROYCHENG 目前離線  
舊 08-06-07, 05:11 PM   #433
LPSLPSLPS

註冊日期: May 2006
引用:
作者: ROYCHENG 查看文章
但要想想
如果峨王的目標不是基德,轉為阻擋鐵馬會怎樣?
而且那個右手還沒有出來
如峨王閃電突擊KID,就像現在傳球
如不突擊的話,KID都可以傳給不在峨王付近的人
如峨王專心防鐵馬,就用陸OR其他人

就是說,如果只有峨王一個,都唔算太難對付吧

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線  
舊 08-06-07, 05:38 PM   #434
dondon
Game Master
XBOX360必玩

俄王應該係打defensive lineman?? 正常計係唔會對到鐵馬, 起碼, 一般lineman既速度係追唔到WR, 同埋, 佢既duty係sack QB同tackle running game, 所以應該對唔到鐵馬

"elmond有無玩xbox360既madden嫁 ??"

舊 08-06-07, 06:37 PM   #435
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
唯一要挑剔,瀨那無乜助跑,都跳到咁高好似有點誇 ...
Anyway 好快就有得睇西部 vs 白秋 !!!
應該唔難
http://www.youtube.com/watch?v=SJrvytBza5E
12號四分衛 目前離線  
舊 08-07-07, 04:23 AM   #436
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: dondon 查看文章
俄王應該係打defensive lineman?? 正常計係唔會對到鐵馬, 起碼, 一般lineman既速度係追唔到WR, 同埋, 佢既duty係sack QB同tackle running game, 所以應該對唔到鐵馬

"elmond有無玩xbox360既madden嫁 ??"
冇呀,其實我對美式足球唔太認識
之前,本來想裝star sport睇nfl,想認識下,不過佢入左個體育組合,所以冇要

舊 08-07-07, 10:19 PM   #437
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
傑特隻手越黎越瘀,好危險 ...
相信好快白秋個 50 號就會出手 ~ 陸有難 ..

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 08-07-07, 10:38 PM   #438
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
問題其實係我唔信以馬高的為人,只係得俄王一張王牌.........
我覺得佢玩到打泥門都仲有牌可以出

舊 08-08-07, 12:27 AM   #439
12號四分衛
Game Master

不如講佢地打到兩敗俱傷,於是泥門輕易win到佢地吧 xDDD
12號四分衛 目前離線  
舊 08-08-07, 03:31 AM   #440
12號四分衛
Game Master

引用:
即時諗起"any given sunday"果幕, 好嘔呀
岩岩睇緊呢套戲既個一幕... oh shit...

仲有邊套football movie可以介紹下?
12號四分衛 目前離線  
舊 08-08-07, 10:58 AM   #441
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 後藤san 查看文章
岩岩睇緊呢套戲既個一幕... oh shit...

仲有邊套football movie可以介紹下?
The longest yard
套戲無乜特別,但最尾有球就係蛭魔對神龍寺利用臭觀眾 TD 個球 !

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 08-08-07, 11:53 AM   #442
dondon
Game Master
XBOX360必玩

除any given sunday外, 美式足球電影推介:

1. Invinicble: 講費城eagles一代lengend既故事, 由一個fans參加tryout, 成30歲人成為all star級special team既真人真事, ,2007年電影, 由shooter辣手槍主角麥克華堡主演

熱血度: 10

2. friday night light: 講70-80年代, 一隊高中球隊如何由underdog, 成為state champion, 再向全國大賽進發, 真人真事

熱血度: 9

3. remeber the titans: 講70-80年代, 一隊大學如何克服種族歧視, 打入ncaa playoff, danzel washington主演

熱血度: 8

4. longest yard (新版): 笑片

此篇文章於 08-08-07 12:00 PM 被 dondon 編輯。
dondon 目前離線  
舊 08-19-07, 05:26 AM   #443
12號四分衛
Game Master

引用:
除any given sunday外, 美式足球電影推介:

1. Invinicble: 講費城eagles一代lengend既故事, 由一個fans參加tryout, 成30歲人成為all star級special team既真人真事, ,2007年電影, 由shooter辣手槍主角麥克華堡主演
岩岩睇埋套shooter, Mark Wahlberg有一場著住eagles o既jacket
12號四分衛 目前離線  
舊 08-19-07, 08:53 AM   #444
Shadow 神
混沌與光明的創造者

傑特唔好死住呀 ...
我仲未睇到 marco 的實力 (除左洞察眼 ~)

舊 08-19-07, 11:31 AM   #445
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
傑特唔好死住呀 ...
我仲未睇到 marco 的實力 (除左洞察眼 ~)
西部都咁快死左.....
泥門點贏呢

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線  
舊 08-19-07, 11:39 AM   #446
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
低能的......好似整到佢死埋咁濟.....

舊 08-19-07, 12:58 PM   #447
dondon
Game Master
XBOX360必玩

引用:
作者: 後藤san 查看文章
岩岩睇埋套shooter, Mark Wahlberg有一場著住eagles o既jacket
佢自己係eagles既fans, 又拍左套戲, 仲緊要既係, 佢大學時已經係校隊, 所以佢拍動作片都唔用替身

舊 08-19-07, 02:48 PM   #448
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
點算呀
基德應該唔可以繼續了
西部就咁俾人屈死??
shwl 目前離線  
舊 08-19-07, 07:11 PM   #449
Lukas

註冊日期: Jul 2006
傑特啊

Lukas 目前離線  
舊 08-19-07, 07:20 PM   #450
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
其實我想知現實有冇人好似峨王咁勁架...
一掌就打斷kid隻手.....仲要內傷有血嘔埋出黎
~ViVi~ 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版