Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-16, 03:00 PM   #4426
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
https://twitter.com/idok_p/status/748407663667470336

見到d拉線就唔開心

M+ 再見
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 03:04 PM   #4427
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
全血盾都應該過唔到
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 03:57 PM   #4428
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
200抽大約6pack石?
我抽到呢個位已經2部花車,1加蓮
你的運有冇差成咁

雖然我倒左12pack石,但起碼7張新SSR, 加6張重覆
都算有收穫,係找數痛苦D
非洲俘虜,仲慘過非洲人
我個ac根本俾人ban咗冇ssr出

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 07:32 PM   #4429
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
非洲俘虜,仲慘過非洲人
我個ac根本俾人ban咗冇ssr出
我只能講句,往好個方面想你越抽越好運呀……
認真,見到白信封即停,再追多數無好野。

今次M+睇完放棄……點玩……

舊 06-30-16, 08:26 PM   #4430
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
M點止26星......
28星都黎
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:15 PM   #4431
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
我只能講句,往好個方面想你越抽越好運呀……
認真,見到白信封即停,再追多數無好野。

今次M+睇完放棄……點玩……
我見白信封已經即停
但隔一陣再抽都係無ssr我可以點

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 10:58 PM   #4432
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: axe1292 查看文章
M點止26星......
28星都黎
未去到咁誇掛.... 我覺得同 Tsubomi 差唔多,左右協調難度未去到花簪個 Level

26 頭 27 尾咁上下
由手機版發出
舊 06-30-16, 11:02 PM   #4433
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
未去到咁誇掛.... 我覺得同 Tsubomi 差唔多,左右協調難度未去到花簪個 Level

26 頭 27 尾咁上下
由手機版發出
玩多幾次感覺27星左右,(親指勢好多撞手指位)
29未看片,
不過看上面師兄留言, 應該可以直接放棄
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 11:05 PM   #4434
Chitose1987
好孩子不要問

的確呢種譜面我用 iPad 打會好少少
由手機版發出
舊 06-30-16, 11:06 PM   #4435
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
[手殘]m打落都有幾個陰濕位....要練一排先可能FC到.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 02:38 AM   #4436
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
m+果類拉線其實要點拉

舊 07-01-16, 10:17 AM   #4437
尼路
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
玩多幾次感覺27星左右,(親指勢好多撞手指位)
29未看片,
不過看上面師兄留言, 應該可以直接放棄
應該27啦,不過又係一首難度與星數不乎……

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
我見白信封已經即停
但隔一陣再抽都係無ssr我可以點
個人玩多幾集GAME,睇下邊隻運到,今次白貓抄到應呢邊同FGO就中限。
又或者迷信D立約去守然後回報

此篇文章於 07-01-16 10:20 AM 被 尼路 編輯。
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:03 AM   #4438
yorkyork

註冊日期: May 2010
點解今次活動我淨清耐力會一路都得12萬名,
咩事?

頭先睇reddit 班鬼佬3%後又係限定就崩潰晒
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:07 AM   #4439
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
點解今次活動我淨清耐力會一路都得12萬名,
咩事?

頭先睇reddit 班鬼佬3%後又係限定就崩潰晒
即係真係小明跑得好快多左人玩

不過我用盡體排係9萬....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:07 AM   #4440
Chitose1987
好孩子不要問

你打咩難度? 我都係淨燒體力都有 9 萬名
由手機版發出
舊 07-01-16, 11:35 AM   #4441
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: Cowlex 查看文章
m+果類拉線其實要點拉
其實果D 拉.唔洗HOLD架.

比喻 12345
拉3>4>5>2
5果個掃一掃左邊 手指慢慢去2都得. 唔洗點樣HOLD住係邊個位
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:04 PM   #4442
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
M 好似難D
M+ 本身順

舊 07-01-16, 01:54 PM   #4443
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: kimtch 查看文章
其實果D 拉.唔洗HOLD架.

比喻 12345
拉3>4>5>2
5果個掃一掃左邊 手指慢慢去2都得. 唔洗點樣HOLD住係邊個位
係咪即係5開始有線去2既時候 開始係5果個位向左掃一下
然後手指離mon都唔緊要, 係2果個位就到果陣3>2咁樣拉?

好抽象

舊 07-01-16, 02:23 PM   #4444
kimtch

如果5>2

姐係同5去4一樣, 只係下粒有判定既係2 掃左定右 而唔係4:O
舊 07-01-16, 03:46 PM   #4445
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

有機會真係要練練
唔試過真係唔知自己到底明唔明

舊 07-01-16, 05:41 PM   #4446
Chitose1987
好孩子不要問

Master+ 落三張補血一張盾打綵排又符碌過到

Master 最好成績 2miss,衰係臨尾個連續短 hold,練多幾次就 FC 到
由手機版發出

此篇文章於 07-01-16 05:44 PM 被 Chitose1987 編輯。
舊 07-01-16, 05:49 PM   #4447
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
M

有一張個練緊親愛...如果轉番卡應該到80萬...?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 07:28 PM   #4448
尼路
The One

練習M+抄到爆……D拉位完全不能理解……

舊 07-01-16, 10:32 PM   #4449
Chitose1987
好孩子不要問

成功用3補血+1盾卡呃左 m+ 果50石返黎
由手機版發出
舊 07-01-16, 10:41 PM   #4450
kimtch

m+用限定 櫻井桃華紅dan 打唔到fc 都有8x萬分...

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 08:20 AM

手機版 | APP版