Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 750 1250 1650 1700 1740 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1760  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 05:46 PM 04-10-19
無啦啦送返幕間d石比我地

月尾肯定有鬼
gingq7 08:26 PM 04-10-19
1600 DL又唔係梅林,
雖然而家梅林已經無乜用 (而且又係男角),
但四大輔助我就只欠梅林, 總係想抽埋佢
the fool 02:09 AM 04-11-19
點解又無夢火換雖然過兩日有得換,但o岩o岩絆10左項羽用左無哂,下隻應該到皇女,但又要留一個比孔明...
項羽絆禮掛緊All位,有無師兄想埋圖鑑?
終於等到強化大成功機會2倍,エミヤ終於過萬五攻
code而家先肯加位,前排抽到過百先賣左d無用o既code
原來幕間有成193個,但我得兩個未打竟然連150個都未夠
GN00508771 05:06 PM 04-11-19
帝都聖杯奇譯復刻

明天!!

我仲有60個幕間未打呀
T.K. 11:00 PM 04-11-19
石抽晒殺生院先講出魔沖(未召喚…)
細路翔 02:24 PM 04-12-19
黑沖真係少數我覺得你唔抽到寶三以上就唔夠用既AE,因為佢三個技都唔湯唔水

妖尼姑同志度內起碼都有個NP回轉率可以同人鬥下

出生為紅卡寶具+AE係依家個時代真係先輸一半
Hextor 02:34 PM 04-12-19
你都係用黎周回架啦,當奶光咁射到兩下就算,起碼唔突寶石翁都射倒下
Sar8 05:48 PM 04-12-19
應該冇明智光秀,掛
鈴蘭 02:00 AM 04-13-19
說好的光秀呢
細路翔 03:50 PM 04-13-19
當然係放係上杉之後既pu2
gingq7 06:39 PM 04-13-19
我隻黑沖田得寶1,用了接近一年,我覺得都夠用,因為主要都係用黎補位 (同一職好難搵倒3隻有NP自充的角色出黎)

而家周回一定唔會用紅卡, 但藍/綠卡在不清楚敵方配置的情況下係用唔倒
所以紅卡的功能主要就係探路和打一次性的劇情關, 而呢d關的卒仔敵人多數唔太多血
黑沖田可以對應下三騎, 又有30 NP自充, 求其俾張突滿虛數佢就可以即開寶具, 出星能力算中上, 又唔會好似狂職咁易死, 十分適合用來探路或一次性關卡
gingq7 06:33 PM 04-22-19
黃金週確定是二世連動活動了
the fool 02:16 AM 04-23-19
作者: gingq7:
黃金週確定是二世連動活動了
我仲估佢肯定係ぐだぐだ4 tim
睇佢d特攻人,會唔會係教授(惡)對教授(孔明)呢
Hextor 07:48 AM 04-23-19
作者: the fool:
我仲估佢肯定係ぐだぐだ4 tim
睇佢d特攻人,會唔會係教授(惡)對教授(孔明)呢
成日教授有d悶
GN00508771 08:56 PM 04-24-19
劍式、殺式
明早9點開放強化任
gingq7 10:52 AM 04-25-19
殺式竟然可以有寶解, 仲要加3回合降防
2-3連發後降防疊起上黎, 應該可以和傑克/迦摩一戰
pet3 11:55 AM 04-25-19
無視防的寶具 能食到扣防所以加攻擊力效果嗎?
the fool 02:39 AM 04-26-19
殺式寶解
其實實際邊隻大力d
如果Jack寶1唔計特攻
カーマ都係寶1(但寶具自帶魔放)
殺式基本上寶5,但白攻低
Hextor 11:57 AM 04-26-19
Deadline fighter失敗

等二世事件簿
Hextor 06:23 PM 04-27-19
送30綠膠咁小氣
全程都係靠光頭同赤羽根p頂住
5星騎 司馬懿in ライネス
4星ruler 露維亞
4星殺小灰 配布
~Sau~ 07:09 PM 04-27-19
水瀨祈正式參戰FGO (五星騎職 司馬懿 囧)
格蕾就4星活動角 殺職...
Sar8 07:25 PM 04-27-19
你地呢班ruler都用拳頭去介入戰爭嗎
Hextor 07:31 PM 04-27-19
作者: Sar8:
你地呢班ruler都用拳頭去介入戰爭嗎
應該要改名做Wrestler
gingq7 08:30 PM 04-27-19
司馬懿in義妹, 我笑了

Ruler用拳頭已成為常識了嗎?
靈4張圖好似笑笑口想用個天秤去打人咁...
鈴蘭 08:31 PM 04-27-19
無諗到ルヴィア唔係憑依角......
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 750 1250 1650 1700 1740 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1760  ... 最後

返回主題版面