Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-16, 09:09 PM   #4276
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
又唔叫多丫...應該都只係蝕左一兩次升呢機會......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-16, 11:47 PM   #4277
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
我今日果張係第四隻, 不過之前棄坑左半年, 睇番之前活動張 SR美波, 我好嬲自己好想打自己
過左去既野就唔好諗咁多 提左只會令自己傷心就無謂喇

PS. 我都想要之前掉落活動果張法子

另外
頭先終於第一次60有償石唔係R..不過都只係SR
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 12:41 PM   #4278
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Ver2.0...雖然係個位數ver up...但睇落都唔係大更新....只係有錢到買多一層寫字樓比你砌?
由手機版發出

此篇文章於 06-27-16 02:33 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 02:08 PM   #4279
J+1
望過黎呀!!!!!!

基會嚟啦

由手機版發出
舊 06-27-16, 02:34 PM   #4280
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
儲左7500石 + 之前張10抽卷 終於等到用嘅機會

不過就算話2倍, 都係抱住做非洲人嘅心態嚟抽啦
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 03:45 PM   #4281
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
渣住2000ITEM未打排緊14萬...
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 04:11 PM   #4282
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
終於等到

舊 06-27-16, 04:44 PM   #4283
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: kimtch 查看文章
渣住2000ITEM未打排緊14萬...
3次*4已經冇乜剩
由手機版發出
舊 06-27-16, 06:02 PM   #4284
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
新手入坑,聽日好機會...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 07:09 PM   #4285
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇黎真係2萬分先守到12萬內....駛唔駛咁高
由手機版發出
舊 06-27-16, 07:29 PM   #4286
sd03021
Crazy Gamer

25000pt表示坐住等拎兩張
舊 06-27-16, 07:46 PM   #4287
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢刻應該冇3千人出到4倍界王拳吧

由手機版發出
舊 06-27-16, 07:58 PM   #4288
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
今次30000pt隨時都入唔到2萬

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 08:30 PM   #4289
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
儲左7500石 + 之前張10抽卷 終於等到用嘅機會

不過就算話2倍, 都係抱住做非洲人嘅心態嚟抽啦
一齊啦老友~

果然灰姑娘抽係3個月一次,不過下次既就係一週年,應該都幾大件事下

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 09:16 PM   #4290
sd03021
Crazy Gamer

直接今晚抽埋佢博張智繪里算

反正0的兩倍都係0
舊 06-27-16, 09:29 PM   #4291
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
imas間房個新功能係咩?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 09:30 PM   #4292
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
imas間房個新功能係咩?
多左層,可以唔駛見綠魔

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-27-16, 09:34 PM   #4293
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
俾一晚時間大家執好個事務所同room黎進一步囚禁綠魔

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 09:45 PM   #4294
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
文香太強, 我估今次要2萬零5百..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 09:49 PM   #4295
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
放到12萬都要2萬PT……到底係文香太強定多人玩左……雖然我都燒晒水……

舊 06-27-16, 10:06 PM   #4296
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
放到12萬都要2萬PT……到底係文香太強定多人玩左……雖然我都燒晒水……
今日6點返到屋企見彈出十二萬, 狂篤一個鍾都係上返十萬左右, 已經知道事情唔簡單, 唯有繼續篤埋落去
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 10:14 PM   #4297
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
俾一晚時間大家執好個事務所同room黎進一步囚禁綠魔
努力中

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-27-16, 11:24 PM   #4298
sd03021
Crazy Gamer

結果都係抽唔到
仲要係無情的白信封 而且兩張都唔係當期新SR

又要等超得
舊 06-27-16, 11:25 PM   #4299
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: sd03021 查看文章
結果都係抽唔到
仲要係無情的白信封 而且兩張都唔係當期新SR

又要等超得
.......你唔係而家抽左吧.....聽日先2倍喎

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-27-16, 11:27 PM   #4300
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
.......你唔係而家抽左吧.....聽日先2倍喎
明天的兩倍不是我的目標
我要的是現在那張

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 08:38 AM

手機版 | APP版