Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 700 1200 1600 1650 1690 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1710 1750  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
digiharuka 11:52 AM 08-08-18
作者: pet3:
狂藍斯洛特現在養到技699 (中服等抽斯卡蒂)

這樣足夠連射未?
還是要91010 ?
狂蘭只要技3 滿. 技2產星是用來爆擊(wave3打高血boss 用)

前面有師兄寫過, wave1 打完7xNP, wave2 打完3xNP, 以CBA 2個50NP 就可以自行如何填滿開寶了
gingq7 01:00 PM 08-08-18
而家好似係狂蘭/雪山櫻/阿福/伯爵/戰乙女/阿塔可以連發?
pet3 01:58 PM 08-08-18
作者: gingq7:
而家好似係狂蘭/雪山櫻/阿福/伯爵/戰乙女/阿塔可以連發?
阿福回得到np 咩?
digiharuka 02:29 PM 08-08-18
阿福回不到NP 但自身加50, 所以打QP是要換人+突滿寶石翁
gingq7 02:49 PM 08-08-18
阿福突滿寶石翁 + 2隻C匠 + 換人孔明
腦死3連發
pet3 04:00 PM 08-08-18
弓貞應該是全體寶具吧
Hextor 04:17 PM 08-08-18
又全體弓
殺真係拎乜都得
T.K. 04:19 PM 08-08-18
全體弓點跑出
pet3 04:22 PM 08-08-18
作者: T.K.:
全體弓點跑出
如果是綠卡多hit 全體弓 再加雙斯卡蒂 如何 ?
gingq7 04:46 PM 08-08-18
似係藍色全體弓喎,
應該會在1-2小時內開玩法頁面,到時就知寶具卡色了
強度就應該無可能可以和金閃/凜/特斯拉呢3隻鬥的了

如果只睇強度,反而殺牛肉丸應該可以期待
鈴蘭 06:26 PM 08-08-18
其實周回角度要轉孔明出黎就有少少Fail....不過狂蘭都要限用魔術協會禮裝
gingq7 07:47 PM 08-08-18
我都覺要換人就已無限接近fail,
但又真係只得阿福(和騎金時)可以食盡兩隻C匠+孔明的buff來3連射

現時的阿福在3T周回中無論係連射能力還是傷害都已明顯超過了船長,
就算唔落孔明都係+100%綠卡二連射, 船長夾雙梅都仲差10NP先可以二連射
鈴蘭 08:57 PM 08-08-18
我覺得二池係BB啦 首先櫻唔會有咁既表情
二來今次成個PV一個ワダアルコ都無係唔合理
鈴蘭 09:04 PM 08-08-18
我都覺要換人就已無限接近fail,
但又真係只得阿福(和騎金時)可以食盡兩隻C匠+孔明的buff來3連射

現時的阿福在3T周回中無論係連射能力還是傷害都已明顯超過了船長,
就算唔落孔明都係+100%綠卡二連射, 船長夾雙梅都仲差10NP先可以二連射
哈哈哈都得 但要對面無狂......
gingq7 10:34 AM 08-09-18
竟然仲未有玩法頁面
十分懷疑是否真的能18:00開始
GN00508771 12:16 PM 08-09-18
上年既水着信長已經整左個第六天魔黑龍波、今次又整個邪王炎殺黑貞波

班友究竟有幾鐘意幽遊白書?w
鈴蘭 12:16 PM 08-09-18
睇埋寶具畫面
我完全相信呢隻黑貞係聖誕黑貞既長大後版本
全身都係天草要素,連寶具都係天草咁中二病讀法
雖然擺明係邪王炎殺黑龍波
鈴蘭 12:17 PM 08-09-18
竟然仲未有玩法頁面
十分懷疑是否真的能18:00開始
分分鐘係今次泳裝活動又好似CCC咁 係一話你知玩法就會發現比人呃晒
所以唔講
Hextor 12:21 PM 08-09-18
pool2 舊角佬pool
有d想抽佬pool多過pool一
T.K. 12:29 PM 08-09-18
睇黎集郵式一隻就得
細路翔 12:34 PM 08-09-18
作者: 鈴蘭:
睇埋寶具畫面
我完全相信呢隻黑貞係聖誕黑貞既長大後版本
全身都係天草要素,連寶具都係天草咁中二病讀法
雖然擺明係邪王炎殺黑龍波
黑貞本身就中二病架啦
夜貓 12:36 PM 08-09-18
pu3要抽BB
gingq7 12:46 PM 08-09-18
3張廢code
9張廢禮裝

張5星code真係廢到笑,
最抵死係仲要有特別畫的卡面
鈴蘭 12:57 PM 08-09-18
4星果張有用丫都叫 +100%既話就應該單騎果時有明顯分別
gingq7 01:08 PM 08-09-18
白貞/牛肉丸全體多hit寶具,有機會可以連發
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 700 1200 1600 1650 1690 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1710 1750  ... 最後

返回主題版面