Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 
<<繼續談情>>>準備分手
二伍 01:04 AM 12-03-11
作者: JMi:
太簡單... 搵過第二條女入屋啦 lol
難在有沒有feel啫
JMi 01:14 AM 12-03-11
作者: 二伍:
難在有沒有feel啫
咁係要要返拍拖幾年果種feel的話 好難姐
唔同女仔 可能又唔同feel呢
如果仲係非她不可對其他女無興趣個階段的話 比多d時間啦唯有
二伍 11:04 AM 02-28-12
乜都冇做過,尋晚臨訓卻無端端大哭一場
希望係真正的了結吧
某F 04:11 PM 02-28-12
試下搵異性朋友頂住先,環掂你而家唔易對其他人有FEEL
二伍 05:05 PM 02-28-12
作者: 某F:
試下搵異性朋友頂住先,環掂你而家唔易對其他人有FEEL
近排撞返個靚女同學,跟住佢搞左D活動,識左d女仔
慢慢睇下點吧
別,個女同學真係非常好喎,d男人盲架!?
某F 05:19 PM 02-28-12
慢慢睇下點吧
GOGOGO~搞掂記得REPORT/
chunwai0091 05:35 PM 02-28-12
慢慢睇下點吧
佢會唔會因為有d你唔知既問題冇人掂
二伍 05:53 PM 02-28-12
作者: chunwai0091:
佢會唔會因為有d你唔知既問題冇人掂
我撞返佢個時佢啱啱做完義工,仲輔導個弱智人士
我真係諗唔到原因喎
某F 06:26 PM 02-28-12
我撞返佢個時佢啱啱做完義工,仲輔導個弱智人士
我真係諗唔到原因喎
估黎做乜,直接問佢啦
二伍 06:42 PM 02-28-12
估黎做乜,直接問佢啦
問乜?問點解冇男友?
佢講過話而家女仔唔值錢

利申:暫時未對佢有意思
某F 09:32 PM 02-28-12
問乜?問點解冇男友?
佢講過話而家女仔唔值錢

利申:暫時未對佢有意思
問乜都好,了解下都好啦
仲有佢咁講好似話中有話咁
GimGim 12:02 AM 02-29-12
乜都冇做過,尋晚臨訓卻無端端大哭一場
希望係真正的了結吧
still?
make some changes in your life!

PS. I just got a new job, and its a job i always wanted!
Finally something good happened! And I'm ready to go for my dream!
(but now i want a girlfriend again)
二伍 12:08 AM 02-29-12
問乜都好,了解下都好啦
仲有佢咁講好似話中有話咁
好似啫
女人諗乜真係唔知

作者: GimGim:
(but now i want a girlfriend again)
男歡女愛原是很正常
某F 06:47 PM 02-29-12
好似啫
女人諗乜真係唔知

男歡女愛原是很正常
所以唔好咁上心了

男歡女愛 X
寂寞 O
Cube 01:02 AM 03-01-12
唔好意思...睇頭睇尾冇睇中間..
見個topic 諗住入來安慰下...
但睇來最近樓主d topic , 似乎又開心返
都唔知恭喜定點...

anyway, good luck 樓主~
二伍 10:38 PM 03-01-12
作者: Cube:
唔好意思...睇頭睇尾冇睇中間..
見個topic 諗住入來安慰下...
但睇來最近樓主d topic , 似乎又開心返
都唔知恭喜定點...

anyway, good luck 樓主~
多謝關心
神會有安排
二伍 01:08 PM 03-05-12
昨晚同左個女仔食糖水,已confirm再去睇戲
不過好耐冇咁樣約人,心情緊張
某F 04:26 PM 03-05-12
繼續努力...不過你好少約異性出街?
二伍 06:23 PM 03-05-12
繼續努力...不過你好少約異性出街?
一般啦,目的不一樣嘛,以前當佢地係兄弟架乍,何況有個咁耐嘅女友,邊個敢埋身?
Norm 08:13 AM 03-06-12
呢個topic洗唔洗改名做準備再拍拖?
埃及使者 11:53 AM 03-06-12
分.合.日記
Cube 08:50 PM 03-06-12
好葡萄...
minekaoru 07:45 AM 03-07-12
可以再重新起步係可喜!
但係請想清楚自己是否對對方有意思才開始,因為你可能是為了忘記上一段感情而想快d開始另一段,不過咁樣最後會hurt到對方
不是潑冷水 因為自己是過來人 之前和拍了6年的女友分手(被飛), 有一個鐘意我既女仔對我表白, 我因為就係想自己快d忘記 而同左個女仔一齊...最後發現自己唔係真係鐘意佢, 好難全心投入同付出, 結果bad end...

anyway 加油!
二伍 09:48 PM 03-07-12
作者: minekaoru:
最後發現自己唔係真係鐘意佢, 好難全心投入同付出, 結果bad end...

anyway 加油!
老掉牙的問題
點樣先叫鍾意呢?因為新鮮感而吸引?感動對方的付出?欣賞對方長處?想有人陪?
minekaoru 12:14 PM 03-08-12
老掉牙的問題
點樣先叫鍾意呢?因為新鮮感而吸引?感動對方的付出?欣賞對方長處?想有人陪?
當你有咩事都會諗起佢先(就算唔係有所付出 )
回家後無啦啦會諗起佢諗到發呆
又或者見面後唔捨得走
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 

返回主題版面