Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-17-06, 09:12 PM   #401
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

註冊日期: Jul 2002
飛燕大
今期dolpa 出了這個物品 for dd l胸的
應該是用來防食色的
你家女僕合用嗎?

舊 08-20-06, 12:00 PM   #402
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
candy girl係吹氣公仔囧........

好似要成皮野一隻 = =
relight 目前離線  
舊 08-21-06, 04:23 AM   #403
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 提子
飛燕大
今期dolpa 出了這個物品 for dd l胸的
應該是用來防食色的
你家女僕合用嗎?
身材合(L胸)
不過最大問題是我的女僕9成時間都是穿4骨黑襪,
這套保護裝會和絲襪壘起來磨到,大腿也會露餡

比起保護衣
這個更取我命!!
黑色個件!!

http://www.volks.co.jp/jp/event/dolp..._tenkoro1.html

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 08-22-06, 07:31 AM   #404
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

引用:
作者: 飛燕
身材合(L胸)

比起保護衣
這個更取我命!!
黑色個件!!

http://www.volks.co.jp/jp/event/dolp..._tenkoro1.html
加條圍裙又是一位好女僕

舊 08-22-06, 01:44 PM   #405
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
唔......
呢條裙白色部份設計有問題~
ビスケット 目前離線  
舊 08-30-06, 09:50 AM   #406
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
メガハウス「アクションフィギュアコレクション+ 月詠-MOON PHASE- 葉月」発売
http://www.moeyo.com/2006/08/post_1035.html

有無人買?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-30-06, 08:31 PM   #407
飛燕
懺悔不用等

http://gaforum.org/showpost.php?p=5242964&postcount=3
CW22寫真
「我的女僕與朋友的女王」

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線  
舊 08-31-06, 02:42 PM   #408
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: relight
candy girl係吹氣公仔囧........

好似要成皮野一隻 = =
係六十幾萬yen

fantasy俊仔 目前離線  
舊 08-31-06, 03:02 PM   #409
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
hi 呀各位~這是我隻SD"のの"
叫做莉蒂(reality)

水手服係晌秋葉原買既~
但其實唔係for SD 用所以有d 緊同細件

我d 化妝同攝影技術都好屎,sorry 呀

此篇文章於 08-31-06 03:21 PM 被 fantasy俊仔 編輯。
fantasy俊仔 目前離線  
舊 08-31-06, 03:09 PM   #410
endolberry
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry
引用:
身材合(L胸)

比起保護衣
這個更取我命!!
黑色個件!!
咁你買唔買姐~
其實保護裝, 不如自己買絲襪料做一個半身版~
應該不太難攪~ /

舊 08-31-06, 06:05 PM   #411
飛燕
懺悔不用等

EVANGELION X Customize Figure 第參彈

Home Town Dolpa After Event:
http://www.volks.co.jp/jp/event/dolp...s/aft_top.html

飛燕 目前離線  
舊 08-31-06, 06:10 PM   #412
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: endolberry
咁你買唔買姐~
其實保護裝, 不如自己買絲襪料做一個半身版~
應該不太難攪~ /
件黑裙連手袖都好危險,
要防的話,保護服應該會在手袖裡突了出來....所以不如算了

整ARIA company制服\/

飛燕 目前離線  
舊 09-01-06, 12:15 PM   #413
endolberry

引用:
件黑裙連手袖都好危險,
要防的話,保護服應該會在手袖裡突了出來....所以不如算了

整ARIA company制服\/
我發現了aria制服上面有pattern... 這個有點難攪
同套衫有手套... (手套...應該就做唔到= = )
其他都沒問題...

最好你畫個, 套衫的結構圖比我睇下啦~

舊 09-03-06, 01:57 PM   #414
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: endolberry
我發現了aria制服上面有pattern... 這個有點難攪
同套衫有手套... (手套...應該就做唔到= = )
其他都沒問題...

最好你畫個, 套衫的結構圖比我睇下啦~
所以其實我好想問那些圖案要怎樣弄上去....
手套不弄也可以,藍色套在手不安全,但是手環有辦法嗎?

飛燕 目前離線  
舊 09-12-06, 08:02 PM   #415
minibi
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
3DS Friend Code2492 5134 6817
連pullip都玩cos 系列~

AC catalog
minibi 目前離線  
舊 09-15-06, 01:50 AM   #416
飛燕
懺悔不用等

香港Doll show《Dollism Plus 1》
日期:10月2日(MON) 公眾假期
時間:12:00am-6:00pm
地點:九龍旺角染布房街十號地下 旺角麥花臣球場(室內)
http://www.dollism-plus.net/

飛燕 目前離線  
舊 09-15-06, 10:26 AM   #417
kog
Moderator
リン・ミンメイ

プーリップ ローゼンメイデン 真紅
メーカー: ジュンプランニング
サイズ: 全高約310mm
詳細: ABS製、服/コットン他
発売日: 2006年11月下旬発売予定
定価:12,600円

ダル ローゼンメイデン 雛苺
メーカー: ジュンプランニング
サイズ: 全高約263mm
詳細: ABS製、服/コットン他
発売日: 2006年11月下旬発売予定
定価:12,600円

kog 目前離線  
舊 09-24-06, 03:29 AM   #418
飛燕
懺悔不用等

http://www.volks.co.jp/jp/cf/characast/saber.html

http://www.volks.co.jp/jp/cf/characast/al.html

saber好怪

飛燕 目前離線  
舊 09-25-06, 12:29 PM   #419
endolberry

啊 果然又是CFC = =
VOLKS暴走了啦...

P.S. ARIA服動工中, 手環方面我會試試 @_@ (唔保証一定做到啊~)

舊 10-24-06, 10:46 AM   #420
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

megahouse 12" 向 to Heart 進發
medicom 屈機 mode 明日香

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 10-24-06, 10:55 AM   #421
aiic
謎之生物

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: mikemike
隻環姐 賊船會唔會有得訂
aiic 目前離線  
舊 10-24-06, 11:35 AM   #422
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: aiic
隻環姐 賊船會唔會有得訂
你問我我點答你呀

舊 10-24-06, 12:15 PM   #423
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:

[IG]http://photo.gaforum.org/data/500/hj061208.jpg[/IMG]
bm
明日香出戰鬥服會比較好呢.

舊 10-24-06, 12:42 PM   #424
aiic
謎之生物

註冊日期: Oct 2005
引用:
你問我我點答你呀
咁我問得好d
知唔知咩野地方有得訂.................
aiic 目前離線  
舊 10-24-06, 12:45 PM   #425
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: IamO
bm
明日香出戰鬥服會比較好呢.
出左和sold out

關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版