Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-14, 11:52 AM   #401
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 搖搖 查看文章
我本來開左NORN, 不過真係頂唔順
我係隻大大隻既CHAR
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
個 focus ... anomaly?

有錢人啊

我隻 mesmer 望落似 elem 多過似 mesmer
其實都係輕裝真係分唔到
有時見D STAFF MES著人類T3真係以為係一個ELE

引用:
作者: 細路翔 查看文章
>>下隻升死靈
80後ok灰既職
灰過遊俠
WVW強勢職喎
係PVE殺怪慢少少
PVP都勁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 12:09 PM   #402
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我開死靈入副本成日比人踢

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 12:20 PM   #403
細路翔
The One

pve真係戰幻元守以外都唔洗開

賊同工程都係開黎娛樂下(?

英國說大家抱團死
舊 05-14-14, 12:31 PM   #404
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
副本得4個職架咋
WAR GUARD ELE MES
賊都可以用下既

舊 05-14-14, 12:33 PM   #405
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
>>下隻升死靈

80後ok灰既職

灰過遊俠
我70% WVW 20% PVP 10% PVE
所以而家要練都係WVW出團缺既職

PVE我有WARRIOR乜都夠做

舊 05-14-14, 12:35 PM   #406
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我係隻大大隻既CHAR
我本來係開左個黑肉粉紅男norn......
但係睇住佢扭黎扭去真係頂唔到

我隻死靈係charr, 但係又唔多想練上去........XD
又想開多隻人類

舊 05-14-14, 12:58 PM   #407
搖搖
永遠的毛毛王子↓

好奇問下, 其實gaf仲有幾多人keep住有玩gw2?a

JQ?
leo巨巨, 4sil, peter

TC
我, 彩子, 夏諾諾, SABER巨巨

yeung好似仲係sos
間唔中都有見online

翔哥同DAVID係咩SERVER?

舊 05-14-14, 01:05 PM   #408
細路翔
The One

maguuma

英國說大家抱團死
舊 05-14-14, 01:10 PM   #409
搖搖
永遠的毛毛王子↓

估你唔到

舊 05-14-14, 01:12 PM   #410
細路翔
The One

引用:
估你唔到
我唔點入wvw

入廢ser無所謂啦(?

英國說大家抱團死
舊 05-14-14, 01:32 PM   #411
6eo
美波様!

引用:
副本得4個職架咋
WAR GUARD ELE MES
賊都可以用下既
zerker well necro 其實都ok
某d副本有時要打一堆變態卒d well都幾有用
不過當然比唔上重甲雙雄同ele

engine就真係
快洗團一定唔會見到
引用:
我本來係開左個黑肉粉紅男norn......
但係睇住佢扭黎扭去真係頂唔到

我隻死靈係charr, 但係又唔多想練上去........XD
又想開多隻人類
黑肉粉紅男

我諗起有次wvw兩邊隔岸對陣時
呢邊有隻黑肉粉紅小褲褲同兔耳既男NORN行前係到跳舞
之後對面即刻起個Bastilla射佢

引用:

JQ?

TC

其實我都已經好少on, 一個星期on一日左右
佢改左pvp後直頭無心機入

引用:
我唔點入wvw
入廢ser無所謂啦(?
有world bonus
舊 05-14-14, 07:54 PM   #412
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
唔怪得呢兩個星期JQ wvw咁低分
原來雲飛同好多大陸人quit左game
好似斷左隻手咁
班死鬼佬得把口唔跟pin又怕死

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 08:32 PM   #413
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
好似斷左隻手咁
(對 zerg 後感想) 但我仍然覺得 JQ 好多人

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 08:52 PM   #414
Peter Yu
慾の求道者

多人但係各打各有q用
尋晚eb keep都比人佔埋
跟住一班戰術家就企係wp嘴炮
得十幾人肯跟pin

╰ ╯

http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
舊 05-14-14, 10:54 PM   #415
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我以為JQ專登放比TC贏尼週...

舊 05-15-14, 01:03 AM   #416
Peter Yu
慾の求道者

開頭我都以為係
但有幾個cmder話唔係
之後想搵雲飛求證先知佢走左

╰ ╯

裏次郎西安
舊 05-15-14, 09:22 AM   #417
ys10
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
我仲keep 住有玩呀
每日可能打個幾鐘咁
仲喺sos 個高登公會度
上個月toilet 出左把dusk
依家努力打錢打料, 仲差少少搞掂
ys10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 10:04 AM   #418
搖搖
永遠的毛毛王子↓

grape

舊 05-15-14, 10:26 AM   #419
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
grape
你把抽獎 dusk 唔係就黎到手啦咩

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 10:33 AM   #420
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
開頭我都以為係
但有幾個cmder話唔係
之後想搵雲飛求證先知佢走左
原來雲飛真的 quit 了 sosad
salute

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 10:34 AM   #421
6eo
美波様!

引用:
好似斷左隻手咁
我尋日ON左1個鐘左右, 3個BL得1個BL有PIN

不過跟住WVW/FOO班人都係遇咩人殺咩人, 1個鐘就輕鬆124殺0死, 可能咁岩我地PRIME TIME

BTW, 原來WVW Tournament 又開始左
知唔知到幾時?

引用:
作者: ys10 查看文章
我仲keep 住有玩呀
每日可能打個幾鐘咁
仲喺sos 個高登公會度
上個月toilet 出左把dusk
依家努力打錢打料, 仲差少少搞掂
TOILET出DUSK
弓喜哂

ching有冇id?
舊 05-15-14, 10:38 AM   #422
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:

JQ?

TC

近排天氣開始熱,部機打唔得耐 gw2 sosad
但約地城團我可以出席
我仲係 jq 中

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 10:44 AM   #423
細路翔
The One

出團預我 /

英國說大家抱團死
舊 05-15-14, 10:46 AM   #424
6eo
美波様!

尋日見到有隻SOS賊入左我地主城
之後係咁殺/引d npc搞到d人買唔到野/打造唔到

同埋依家可以著d cosmetic outfit黎打又幾正
見到幾個大頭仔周圍行
我就著女巫裝拎staff扮ele

此篇文章於 05-15-14 10:51 AM 被 6eo 編輯。
舊 05-15-14, 10:47 AM   #425
細路翔
The One

賊自己用就好玩

見到面用通常都火滾

英國說大家抱團死

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:05 AM

手機版 | APP版