Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/AN] Pokemon Go | 寶可夢黑/白 不日登場
Squall-Lucifer 01:58 PM 08-01-16
連續4隻比卡超、兩隻電撃獸都是一下捉唔到就即逃走
teealpha 02:02 PM 08-01-16
作者: Squall-Lucifer:
連續4隻比卡超、兩隻電撃獸都是一下捉唔到就即逃走
請佢食生果啦,反正多到用唔晒
Squall-Lucifer 02:09 PM 08-01-16
作者: teealpha:
請佢食生果啦,反正多到用唔晒
食完水果再用GreatBall都是一撃離脫
teealpha 02:11 PM 08-01-16
作者: Squall-Lucifer:
食完水果再用GreatBall都是一撃離脫
你係移動緊捉?
Squall-Lucifer 02:26 PM 08-01-16
你係移動緊捉?
捉怪時是站定在當地的
blackpighk 02:36 PM 08-01-16
你係移動緊捉?
其實真係運數...

我搭緊巴士都捉到d 幾百cp uncommon 類型, 用4/5下藍波, 圈外左好耐都得

岩岩坐定係office 捉幾十cp 蝙蝠都可以走

我大部份都係 10 分exp波, 冇乜特意50/100 分exp
Eking 04:51 PM 08-01-16
更新後難捉好多
Squall-Lucifer 04:54 PM 08-01-16
難得遇到啟暴龍,用水果+高級波一下不行它即逃走.....
knight-philip 05:09 PM 08-01-16
作者: Eking:
更新後難捉好多
個圈判定改左
好多時會飛過頭....

關於捕捉距離
試過仕車捉一隻SUPER BALL都仍然紅圈的CP???大比鳥....(咦其實是不是講過又冇人睇到?
由新浦崗見到捉到入牛頭角都未捉到(因為LAG搞到9成波都自動西走
之後LAG到HANG左FREEZE左畫面佢都未走
雖然因為FREEZE左捉唔到

但都係果句
入左捕捉畫面只要你不做任何事係點都唔會走,就算你走左10KM遠都好
Eking 05:33 PM 08-01-16
我指就算掟中, 現在黃圈逃走率高左, 橙圈更加唔用great ball 冇乜可能....
qhxu 08:01 PM 08-01-16
係咪我手殘
感覺掟波都難左?本身對個圈好高既飛行怪已經唔在行,而家個波掟得唔夠高既次數多過之前...
埃及使者 08:48 PM 08-01-16
係屋企捉到小火龍
御三家終於捉齊
任意 09:07 PM 08-01-16
難掟左, 難收服, 易走佬....
仲成日Signal Not Found ...
風音 09:47 PM 08-01-16
有400粒鯉魚糖
仲未捉到隻雙目有神既鯉魚
Eternal Wind 09:53 PM 08-01-16
更新完遇怪少左?

儲candy進化都幾悶...
風音 10:15 PM 08-01-16
作者: Eternal Wind:
更新完遇怪少左?

儲candy進化都幾悶...
隻game一開始就係農業遊戲
年輕所犯下的錯誤 10:20 PM 08-01-16
公廁蝠越黎越難捉......企位好後或者飛行系果D好難用轉波掟得到咁後而又中到.........
yorkyork 10:29 PM 08-01-16
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1470053477.A.CA9.html

台灣仔都話難捉左
我覺得化石飛龍最難掉
Dangerous-boy 10:39 PM 08-01-16
昨天更新後,要重新練過掟法

今日唔知撞咩鬼?cp100以下的成日逃走兼化煙;反而cp400以上的或之前未見過的新精靈,卻掟一次就收服了!

今日又有新的更新,但仍然冇咗慳電模式
風音 10:40 PM 08-01-16
求糖高cp我選擇唔捉走人
除非係rare野
風音 11:31 PM 08-01-16
係咪有得skip進化動畫
雷火武 12:08 AM 08-02-16
作者: yorkyork:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1470053477.A.CA9.html

台灣仔都話難捉左
我覺得化石飛龍最難掉
台灣都未開
玩到既都係外掛_
大覺屋師真 11:33 AM 08-02-16
好彩對於我黎講手感又差吾多

作者: 風音:
係咪有得skip進化動畫
d人教一入進化畫面就關game再開,可以慳少少時間咁話

------

痴線,頭先捉隻尼多利,結束畫面變左波音蝠.....如果係rare怪真係喊3聲
yorkyork 06:35 PM 08-02-16
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=3168&tnum=57

巴哈仔最近睇到乜都會好激動

呢幾日仲有好多人用口語上去洗板
鳳熾魂 06:54 PM 08-02-16
其實左右下果nearby更新左係唔係都係廢
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面