Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-13, 05:40 PM   #4126
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
SCEJA派左幾個人去信和,防加盟店偷賣行機 wwwwww

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 05:48 PM   #4127
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁佢地係咪要坐係店度打"等"....??
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:01 PM   #4128
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 卡柏 查看文章
出面有行GAME買未?
想買KNACK同BF4, 再加隻眼仔同手制~~
THX~~
BF4真係買唔過喎, 初頭都係我首選之一, 但超多玩家匯報勁多問題, 成日玩到輕機, 一係洗save, 睇定D好喎, 話晒$479

[NeoGAF] Battlefield 4 PS4 multiplayer issues
六十幾頁慢慢睇

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:07 PM   #4129
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: whassupbun 查看文章
BF4真係買唔過喎, 初頭都係我首選之一, 但超多玩家匯報勁多問題, 成日玩到輕機, 一係洗save, 睇定D好喎, 話晒$479

[NeoGAF] Battlefield 4 PS4 multiplayer issues
六十幾頁慢慢睇
600頁都唔會打擊到我

因為我pc同ps3版好多都試左

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:10 PM   #4130
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
其實等佢收鋪前去會唔會拎到機
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:11 PM   #4131
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
其實我對明天拿機都係平常心,隻kz看言review無乜期望的,快爆快放..
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:14 PM   #4132
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 八仙果 查看文章
你地是HMV訂?
果日8點至開果條特設專用訂機LINK
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:15 PM   #4133
littlesweet
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
剛收到call, 德福hmv, 明天10:00有機取
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:21 PM   #4134
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:

六十幾頁慢慢睇

咁等人放啦唯有
NBA2K14出左未???+AC..

今晚要去捱凍喇
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:24 PM   #4135
僕は夢を見てる?

引用:

六十幾頁慢慢睇
我應該一月左右先買了...專心打哂Killzone & Knack先
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:28 PM   #4136
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 野良猫 查看文章
其實等佢收鋪前去會唔會拎到機
今次捉得咁緊應該唔得吧XD

---------------
各位聽日有機拎 我仲要係日本玩PSVTV玩到1月

舊 12-16-13, 06:29 PM   #4137
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
今次捉得咁緊應該唔得吧XD

---------------
各位聽日有機拎 我仲要係日本玩PSVTV玩到1月
寄去日本啦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:31 PM   #4138
pureman
Crazy Gamer

PSN  IDpureman
今日去籃店買左隻2K14, 仲順面比全數留左手制加fifa14, 唔洗擔心無貨了,
大家可以試下
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:33 PM   #4139
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: pureman 查看文章
今日去籃店買左隻2K14, 仲順面比全數留左手制加fifa14, 唔洗擔心無貨了,
大家可以試下
有冇座賣?

冇座部機唔夠位放唔到出嚟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:41 PM   #4140
僕は夢を見てる?

聽日AEON / HMV 九龍灣唔知有冇單Game散買...??? 諗住攞完機順便去老茶食個靚早餐先返去

手制遲D先買, 暫時得一個人玩唔洗咁急買住...
舊 12-16-13, 06:41 PM   #4141
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: pureman 查看文章
大家可以試下
打電話話他說你明天早黎自己睇

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:42 PM   #4142
Chockles

註冊日期: Nov 2013
Update: Playstation HK said the following:-

PlayStation HK 大家好,據 Sony Hong Kong消息,今晚大約8時正將會發送餘下領取主機的確認電郵,請稍等,今晚過後,明天齊齊有機打!!!
Chockles 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:56 PM   #4143
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
聽日有版友見到底座賣既麻煩通知聲

舊 12-16-13, 07:02 PM   #4144
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: pet3 查看文章
寄去日本啦
唔使了~1月都回來

等到2月連人中之龍維新買就OK

舊 12-16-13, 07:09 PM   #4145
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: Chockles 查看文章
Update: Playstation HK said the following:-

PlayStation HK 大家好,據 Sony Hong Kong消息,今晚大約8時正將會發送餘下領取主機的確認電郵,請稍等,今晚過後,明天齊齊有機打!!!
Just called Sony, if you don't have a printer at home like me,
show this confirming e-mail via you phone will do the job.
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 07:14 PM   #4146
Chockles

註冊日期: Nov 2013
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
Just called Sony, if you don't have a printer at home like me,
show this confirming e-mail via you phone will do the job.
Thats cool. Waste of paper and printer ink. Hope everyone gets what they wanted tomorrow. Thanks
Chockles 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 07:22 PM   #4147
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
有無人玩左HK STORE個問答遊戲?有獎品送架
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 07:31 PM   #4148
pureman
Crazy Gamer

PSN  IDpureman
引用:
作者: 野良猫 查看文章
有冇座賣?

冇座部機唔夠位放唔到出嚟
sorry 無問
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 07:52 PM   #4149
playst
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
HMV 完全無email或電話... 都唔知幾時有,
我係網上訂, 去ISquare 囉
playst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 07:52 PM   #4150
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
已收到德福hmv 電話@6:30pm.
聽日十點拎得機
remark : 8/11 walk-in 客, 應該係第一個
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 12:46 PM

手機版 | APP版