Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-12, 08:53 AM   #4051
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: tenchi 查看文章
※3 繁體中文版Nintendo 3DS/3DS XL主機僅對應繁體中文版的Nintendo 3DS專用遊戲軟體。
係唔係指行機只想到中文game?
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 11:19 AM   #4052
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
又唔係入電芯,火牛都唔跟真係超級cheap, 比條usb 線叉電都好呀,真係有冇其他產品會係咁…
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 11:50 AM   #4053
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: diabloex 查看文章
又唔係入電芯,火牛都唔跟真係超級cheap, 比條usb 線叉電都好呀,真係有冇其他產品會係咁…
行貨跟火牛喎, 又有幾cheap
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:56 PM   #4054
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
最近考慮緊買日水機先知,我認我lag 左...
行機咪攪...
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:58 PM   #4055
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
水機跟個火牛俾你都係無用, 都係要另買個香港DSi牛

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 02:16 PM   #4056
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: W!LL 查看文章
水機跟個火牛俾你都係無用, 都係要另買個香港DSi牛
咁家中有變壓器既都有用既
我3ds都係用原裝牛+以前用落既變壓器
唔知行貨機出左有冇得單買正版香港牛
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 02:19 PM   #4057
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: diabloex 查看文章
最近考慮緊買日水機先知,我認我lag 左...
行機咪攪...
你唔買LL機咪跟火牛囉
水貨牛都無用
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 03:01 PM   #4058
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
想問下孖車任貓狗之類美日可唔可以互連
黎緊應該入多部美機
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 10:22 PM   #4059
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: GateHacker 查看文章
想問下孖車任貓狗之類美日可唔可以互連
黎緊應該入多部美機
孖車面對面美日連線不能
只可以連上wifi對戰
哥薩克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:07 AM   #4060
BBQBBQ
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
新手買左美版機,連極nintendo zone都出error
請問點樣可以連到nintendo zone?
game demo同片可以喺邊個位download?
thanks for reply!
BBQBBQ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:16 AM   #4061
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

NINTENDO ZONE無用架喎
入eshop先係

大乱闘X
舊 09-19-12, 01:47 AM   #4062
BBQBBQ

引用:
作者: W!LL 查看文章
NINTENDO ZONE無用架喎
入eshop先係
入左eshop都係搵唔到達野download?
thanks for reply!
舊 09-19-12, 02:57 AM   #4063
BBQBBQ

原本衰左REGION揀SINGAPORE
請問揀乜區最多野DOWNLOAD?
THANKS FOR REPLY!

此篇文章於 09-19-12 02:59 AM 被 BBQBBQ 編輯。
舊 09-19-12, 01:40 PM   #4064
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://www.nintendo.com.hk/3ds/broadway.html

網頁廣告

舊 09-19-12, 03:59 PM   #4065
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
今日去日本,
成田落機,
順路搵到羽田機場個"ANA DS"熱點啦!
注意:原來美版大機同細機係擦唔到㗎!(即係日版機限定)

重見到實體比卡丘飛機呀!好靚呀!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 09-19-12 04:01 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 08:33 PM   #4066
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
作者: mrk 查看文章
今日去日本,
成田落機,
順路搵到羽田機場個"ANA DS"熱點啦!
注意:原來美版大機同細機係擦唔到㗎!(即係日版機限定)

重見到實體比卡丘飛機呀!好靚呀!
成田可以用到羽田機場個ANA DS?

舊 09-19-12, 09:53 PM   #4067
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

GAME舖有得訂行貨宣傳書仔

大乱闘X
舊 09-19-12, 11:20 PM   #4068
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: Sea 查看文章
成田可以用到羽田機場個ANA DS?
你搞錯啦!
我係由成田坐3號巴士(好似旅遊巴)去羽田國內線第2航站樓,
一落車個層ANA最右手面。

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 09-19-12 11:24 PM 被 mrk 編輯。
舊 09-19-12, 11:59 PM   #4069
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
作者: mrk 查看文章
你搞錯啦!
我係由成田坐3號巴士(好似旅遊巴)去羽田國內線第2航站樓,
一落車個層ANA最右手面。
都要特登搭車去.......
最衰一定要去ANA DS拎左第1塊先可以擦身拎到其他

舊 09-20-12, 12:50 AM   #4070
~星云~
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
我想問隻比卡超3DS 幾錢依家
~星云~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 12:51 AM   #4071
~星云~
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
同埋我想問點樣過資料係舊3DS TO 新 3DS LL
~星云~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 02:14 AM   #4072
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: ~星云~ 查看文章
我想問隻比卡超3DS 幾錢依家
GH見到$3180

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 05:55 AM   #4073
mrk

引用:
作者: Sea 查看文章
都要特登搭車去.......
最衰一定要去ANA DS拎左第1塊先可以擦身拎到其他
坐巴士¥3000,75分鐘車程,一程就到步,(坐電車可以再平o的,不過要轉車)
值唔值得去,睇你對幅3DS砌圖嘅愛有幾多啦!

此篇文章於 09-20-12 07:01 AM 被 mrk 編輯。
舊 09-20-12, 08:12 AM   #4074
koreating
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Suda 查看文章
GH見到$3180
好景2999
koreating 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 11:30 AM   #4075
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
後知後覺了……部比卡超3DS XL要盡快入手。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 01:07 AM

手機版 | APP版