Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 628 1128 1528 1578 1618 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1638 1678 1728  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Sar8 11:25 PM 01-17-18
用左禮裝比例大概會係1:2~1:3
如果你兩個打100唔洗搞
細路翔 08:03 AM 01-18-18
我為左絆值剩靠黑貞做打手都已經打左76箱,洗咩構思隊伍

開住部機打足成日咪得(拖走

仲有個兩張野唔係用黎純收藏架咩?
fufufu123456 10:43 AM 01-18-18
打到好灰,連續兩個boxev冇跌過禮裝唉

作者: GN00508771:
自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)
自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場
另外其實集中刷一種定分散投資好d
兩邊都想刷100箱左右
後輩換小安不是更好?
GN00508771 01:08 PM 01-18-18
作者: fufufu123456:
打到好灰,連續兩個boxev冇跌過禮裝唉

後輩換小安不是更好?
兩個都係真偽基數+1
冇咩分別
digiharuka 01:26 PM 01-18-18
兩個都係真偽基數+1
冇咩分別
Cost 分野, 這樣禮裝可以全掛12 cost
GN00508771 01:34 PM 01-18-18
作者: digiharuka:
Cost 分野, 這樣禮裝可以全掛12 cost
我既場合只係107與111既分別w
tsddr 05:08 PM 01-18-18
每日一抽黑貞池今日出彩虹光,黑貞再次入手,事隔一年多終於宝2黑貞

話說尋日取得靈衣,今日就中,有點巧合......
細路翔 06:00 PM 01-18-18
其他2星升絆派金果

得小安係派石a
supermanlady 10:21 PM 01-18-18
各位御主,久等了——

《Fate/ stay night Heaven’s Feel I. Presage Flower》跟《Fate/ Grand Order》將特別舉辦合作活動,進場欣賞電影的御主們皆可獲贈《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝!各位御主們萬勿錯過!

獲得各款「劇場版概念禮裝」的對應時間如下:

英靈裝束:美杜莎
進場日期:1月25日至1月31日
換領日期:1月25日至2月7日

英靈裝束:李奧納多‧達‧文西
進場日期:2月1日至2月7日
換領日期:2月1日至2月14日

英靈裝束:貞德
進場日期:2月8日至2月14日
換領日期:2月8日至2月21日

英靈裝束:尼祿‧克勞狄烏斯
進場日期:2月15日至2月21日
換領日期:2月15日至2月28日

換領「《Fate/ Grand Order》x《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝」方法即將公布,敬請留意!

GN00508771 12:38 AM 01-19-18
賴光寶具演出太長 所以再轉

自爆弓(凸顯)
蘭斯(凸顯)
梅林(顯)
小莫或斯巴達(技3必須10)(凸顯)
小安(顯)
FD孔明(凸顯)
Eclair 09:26 AM 01-19-18
[QUOTE=supermanlady;11548028]各位御主,久等了——

《Fate/ stay night Heaven’s Feel I. Presage Flower》跟《Fate/ Grand Order》將特別舉辦合作活動,進場欣賞電影的御主們皆可獲贈《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝!各位御主們萬勿錯過!

作者: :
獲得各款「劇場版概念禮裝」的對應時間如下:

英靈裝束:美杜莎
進場日期:1月25日至1月31日
換領日期:1月25日至2月7日

英靈裝束:李奧納多‧達‧文西
進場日期:2月1日至2月7日
換領日期:2月1日至2月14日

英靈裝束:貞德
進場日期:2月8日至2月14日
換領日期:2月8日至2月21日

英靈裝束:尼祿‧克勞狄烏斯
進場日期:2月15日至2月21日
換領日期:2月15日至2月28日

換領「《Fate/ Grand Order》x《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝」方法即將公布,敬請留意!

之後同人講只係For 中文版就好笑
大破人間 09:32 AM 01-19-18
[QUOTE=Eclair;11548078]
作者: supermanlady:
各位御主,久等了——

之後同人講只係For 中文版就好笑

見佢d禮裝圖是繁體字都預左是跑車服限定
Eclair 10:06 AM 01-19-18
作者: 大破人間:

見佢d禮裝圖是繁體字都預左是跑車服限定
我都無留意禮裝上D字
pet3 10:35 AM 01-19-18
關於幾天後的限時搶魔神柱

我主要想打 暗殺系拿書頁心臟和弓的 2種第7章材料

除了藍呆和傑克的技2
全部五星都已經3技10
藍呆 絆10
斯卡哈絆10
海克力斯 絆10
黑貞 絆8
其他 絆7

我是不是 沒可能做到秒魔神柱?

我有600石可以去抽梅林
如果抽到
也有足夠材料可以升到lv90 和2技10
細路翔 04:27 PM 01-19-18
作者: pet3:

我有600石可以去抽梅林
如果抽到
也有足夠材料可以升到lv90 和2技10
去到1.5部之前,有黑貞有梅林無秒唔到既野

雙梅黑貞連杉田王都可以一回合車走一半血以上,你仲要黑貞絆8
pet3 04:30 PM 01-19-18
作者: 細路翔:
去到1.5部之前,有黑貞有梅林無秒唔到既野
但無孔明不能玩一回合秒殺

魔神柱是要鬥快搶吧?
聽說慢左就一條都無
細路翔 04:34 PM 01-19-18
作者: pet3:
但無孔明不能玩一回合秒殺

魔神柱是要鬥快搶吧?
聽說慢左就一條都無
有一隻梅林有已經開場有20np包底啦,抱多隻大腿=40np

加上係雙梅=兩個英雄作成=+100%紅卡攻擊力

你黑貞求其隊張寶石翁落去咪可以開場寶具爽爽放

有孔明的話就緊係幫黑貞插100lv黑聖杯炸佢媽媽啦,前題係黑貞要寶2,我唔知寶1對非剋職打唔打到23萬以上一次....
不過後面跟手有多兩張黑貞牌的話就算咁黑仔唔爆擊應該都毆得死對面

仲有一個方法就係養隻莫扎特,出黎放完50粒星就換去後排>雙梅全部buff盡開

我聯想唔到條柱除左係你個回合黑貞一張卡都無既情況之外點樣生存到

70萬血要秒殺,除左黑貞,係大陸版依家個進度應該得羅摩/大英雄依d勉強有可能追到?

但依兩隻有剋職問題...
pet3 05:13 PM 01-19-18
有一隻梅林有已經開場有20np包底啦,抱多隻大腿=40np

加上係雙梅=兩個英雄作成=+100%紅卡攻擊力

你黑貞求其隊張寶石翁落去咪可以開場寶具爽爽放

有孔明的話就緊係幫黑貞插100lv黑聖杯炸佢媽媽啦,前題係黑貞要寶2,我唔知寶1對非剋職打唔打到23萬以上一次....
不過後面跟手有多兩張黑貞牌的話就算咁黑仔唔爆擊應該都毆得死對面

仲有一個方法就係養隻莫扎特,出黎放完50粒星就換去後排>雙梅全部buff盡開

我聯想唔到條柱除左係你個回合黑貞一張卡都無既情況之外點樣生存到

70萬血要秒殺,除左黑貞,係大陸版依家個進度應該得羅摩/大英雄依d勉強有可能追到?

但依兩隻有剋職問題...
他們主流是絆10黑杯金時孔明梅林(但我沒有孔明,梅林應該抽到掛)

但我都沒有

寶二 絆8 黑貞
寶石黑梅梅 和醉貞 黑梅明
那個比較強?
GN00508771 06:17 PM 01-19-18
小圓都加天井了
炎川呀⋯
細路翔 06:54 PM 01-19-18
炎川:無天井你班傻j都係倒水咁課,點解要加?

反正出事都係辛苦安生,炎川繼續做佢既空氣製作人去食牛排
Hextor 08:03 PM 01-19-18
炎川:無天井你班傻j都係倒水咁課,點解要加?

反正出事都係辛苦安生,炎川繼續做佢既空氣製作人去食牛排
真係出天井個陣事真係比隻4星你算數
GN00508771 09:17 PM 01-19-18
國服一周年個展覽活動好似豪華過日服咁
pet3 09:41 PM 01-19-18
>>骑之辉石VS28石头 现在知道真正爱你的是谁了吧.jpg
GN00508771 09:43 PM 01-19-18
唔好咁啦 又死SER

一係直接DOWN左 之後延期啦
lunn 12:25 AM 01-20-18
唔好咁啦 又死SER

一係直接DOWN左 之後延期啦
依兩晚都係咁,一入夜就想跑狗咁
夜晚想刷都無晒心機刷
應該到最後兩面加埋80箱就收手算喇
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 628 1128 1528 1578 1618 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1638 1678 1728  ... 最後

返回主題版面