Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-22-08, 10:37 PM   #376
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
快些換機啦
http://www.dchome.net/viewthread.php...extra=page%3D1

舊 09-22-08, 11:46 PM   #377
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: KTN 查看文章
你點嚇我都會上車的了...
上硬....

舊 09-23-08, 12:15 AM   #378
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
之前都好似出過咁既野...不過係一個package的(碟+相紙+相架)
佢用software把你張相轉成 顯現到3D的格式再印出來
再放入特製的相架
3d相完成

舊 09-23-08, 12:27 AM   #379
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
好嘔心, 好震驚~~

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 01:02 AM   #380
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: M-eye 查看文章
引用:
你點嚇我都會上車的了...
上硬....
5D2 在 11 月前都不會甩鏡啦~ \/

不過, 實情哥哥是跟誰在說話呢?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 02:24 AM   #381
M-eye
菜鳥蛋

那天同你地向蘇屋邨影的 6X6合照曬左...
成功了...掌門勁型仔....
但點俾番你地呢?????

舊 09-23-08, 08:14 AM   #382
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
下次飲茶一人一張

再唔係先Scan 貼上來~

Rice

舊 09-23-08, 08:38 AM   #383
KTN
~♡

跟①s 跟〇跟◎的人說

引用:
作者: KKH 查看文章
5D2 在 11 月前都不會甩鏡啦~ \/

不過, 實情哥哥是跟誰在說話呢?
我貪心,兩張都想要\/
曬又得,SCAN又得

引用:

此篇文章於 09-23-08 01:41 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 11:52 AM   #384
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
引用:
作者: riceking 查看文章
下次飲茶一人一張

再唔係先Scan 貼上來~

Rice
我都好想睇下首領既英姿

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 01:12 PM   #385
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
Really?!!

星期日飲茶麼?

我記得你們「故意腐化」前拍了不少我的照片 (!!), 但目前為止只看到米神的....
舊 09-23-08, 01:18 PM   #386
KTN
~♡

因為比〇王 - 化了ノシ

這星期天不是米王說弄過山間野嶺的這樣哪樣的團嗎?

此篇文章於 09-23-08 01:43 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 01:52 PM   #387
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

深山海鮮團延期... 暫定 19/10, 詳情等米神安排.

所以, 今個星期天飲茶... M8 有空的話.
舊 09-23-08, 03:34 PM   #388
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: KKH 查看文章
深山海鮮團延期... 暫定 19/10, 詳情等米神安排.

所以, 今個星期天飲茶... M8 有空的話.
我諗應該可以飲早茶的....

依家有個煩惱..
就係點加效果做成Holga影出黎的黑角效果..
又再開始實驗"人造黑角"效果了....
(鬼叫Holga 同Diana 無得連動測距咩 唔係就唔駛咁辛苦..
不過好明顯..部Zeiss Super Ikonta的影像質素好過玩玩具相機好多...
只係欠了黑角有點不爽...同埋鏡片的coating唔似得Lomo LC-A或Holga咁..
有比較誇張的色彩效果...色澤平實自然一點...我覺得部Ikonta用黎影黑白會合適一點...
睇黎都係要入一部LC-A或Holga先可以玩到誇張色彩了....)

此篇文章於 09-23-08 03:40 PM 被 M-eye 編輯。
M-eye 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 04:51 PM   #389
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
星期日飲茶加埋我得唔得

舊 09-23-08, 05:12 PM   #390
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
星期日早茶?
有興趣

舊 09-23-08, 07:09 PM   #391
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
星期日返工......"
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 07:40 PM   #392
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ビスケット 查看文章
星期日返工......"
射波啦~

Rice

舊 09-23-08, 09:14 PM   #393
亞飛
Moderator
野人生活中

今日收到某版友既PM
仲毒過send av片俾我...

我想問35mm f2...出面市價多少? (全新的)

To 某版友...你太可惡了
(我出左糧你先俾我睇)
我仲要買WD250gb俾老媽子呀

另: 星期日我應該冇問題呀! 不過可能有人會跟埋出來=-=

此篇文章於 09-23-08 09:31 PM 被 亞飛 編輯。
亞飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 09:30 PM   #394
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: 亞飛 查看文章
今日收到某版友既PM
仲毒過send av片俾我...

我想問35mm f2...出面市價多少? (全新的)

另: 星期日我應該冇問題呀! 不過可能有人會跟埋出來=-=
$1980

舊 09-23-08, 09:31 PM   #395
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
35mm f2 ??
我可唔可以吸兩口
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 09:35 PM   #396
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: riceking 查看文章
射波啦~

Rice
窮到褲穿隆的我豪唔起一日的人工~

引用:
作者: 亞飛 查看文章
有名你叫毒ケイ啦~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 09:40 PM   #397
亞飛
Moderator
野人生活中

唔好吸呀...吸左就好似我咁
有少少後悔買支50 1.8 ~_~"

經過某版主的毒PM
我深知...自己已跌入泥沼中了...

舊 09-23-08, 09:41 PM   #398
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
35/2 毒在邊度?

舊 09-23-08, 09:43 PM   #399
KTN
~♡

你看不起眼的東西,我知啦,得啦

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
35/2 毒在邊度?

舊 09-23-08, 09:46 PM   #400
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
35/2 毒在邊度?
對於一位窮人
拎起支50.8 /w 450D
諗住舉機影野時影唔曬...

每次眼看的...想影下時
都要退2步多...先影到我要既野

真係幾orz

那天在蘇屋...某毒版友借來吸了一段時間
才發覺35mm 才是我要的東西....

論壇跳轉

現在的時間是 12:10 PM

手機版 | APP版