Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後
電視遊戲討論版>ポケットモンスター Let's Go! ピカチュウ・Let's Go! イーブイ|對應中文|發售中
qwe 01:31 PM 11-16-18
發現個波設計非常好
夠重量感,外表手感又好(但未知易唔易污糟)
而且重心係波下方,放枱面都會企好

但未知長時間用會點,同埋有無得掟曲球?
iu fu pig 01:46 PM 11-16-18
明明隻game蝦老手嘅
巴他蝶10lv無念力,大岩蛇曉落石⋯⋯
候怪要打完小剛先預到

剛剛捉了小火龍⋯有排用了
由手機版發出
麥C 02:43 PM 11-16-18
作者: 19909696:
唔好意思問多少少,一震就襟制then手機就會自動去咗捉野個畫面?
由手機版發出
當返GO PLUS個用法
https://support.pokemongo.nianticlab...%E7%90%83-Plus

過程唔駛開手機app

因為只係用紅波去捉
捉到機率唔過4成
試過10連跳走的

GO PLUS長年用戶,1代時有5成捉到,而家越來越唔好用,不過就咁行制唔駛開機係方便
19909696 03:03 PM 11-16-18
作者: 麥C:
當返GO PLUS個用法
https://support.pokemongo.nianticlab...%E7%90%83-Plus

過程唔駛開手機app

因為只係用紅波去捉
捉到機率唔過4成
試過10連跳走的

GO PLUS長年用戶,1代時有5成捉到,而家越來越唔好用,不過就咁行制唔駛開機係方便
個精靈球都一樣有顏色燈顯示?
由手機版發出
zzzdx 06:15 PM 11-16-18
隻拍擋有冇報告刷唔刷到色違版?
luffy1734 06:17 PM 11-16-18
玩左咁多年寶可夢仲未玩夠呀
Akira 明 08:06 PM 11-16-18
作者: luffy1734:
老任都係靠佢捱到今時今日
我就玩手機GO開始入坑,之前GB,紅黃,金銀未掂過
卡通就有睇

我知俾我長青玩家大有人在,佢地答有說服力D
雷火武 08:23 PM 11-16-18
20年前玩game boy 黃版
到今日終於有中文版
有Ns又有玩pokemon真係幾高興
張飛後代 08:39 PM 11-16-18
作者: iu fu pig:
明明隻game蝦老手嘅
巴他蝶10lv無念力,大岩蛇曉落石⋯⋯
候怪要打完小剛先預到

剛剛捉了小火龍⋯有排用了
由手機版發出
你仲有妙蛙種子⋯
信長 08:44 PM 11-16-18

Akira 明 09:09 PM 11-16-18
嘩!點解美版pokeball包裝好咁多
盒中有盒,港版得塊紙皮
iu fu pig 09:10 PM 11-16-18
作者: luffy1734:
呢家出嘅遊戲要排隊買嘅有邊啲唔係多年IP
Pokemon就係有令人想不斷玩嘅魔力

我玩咗差唔多20年,鍾意就會玩
唔鍾意嘅送都唔會玩,邊個ip都係咁樣
Irwin 09:10 PM 11-16-18
唔知點解我覺得之後會有藍波版、黑波版同白波版… 同時又提高捕捉率…
qwe 09:30 PM 11-16-18
作者: Irwin:
唔知點解我覺得之後會有藍波版、黑波版同白波版… 同時又提高捕捉率…
呢間係老任,路係capcoin
只會出amibo,唔會出咁多手制嘅
權愛真 09:31 PM 11-16-18
無左傳統既「野戰」…真係一大遺憾!
真係唔明點解逼大家變到無得選擇?
其實無左呢個元素,係咪只係偷懶?
HM 09:49 PM 11-16-18
作者: 權愛真:
驚玩開垃圾手遊班所謂輕玩家玩唔掂囉
由手機版發出
沈賦權 09:57 PM 11-16-18
開Game時揀咗中文,想轉日文但揾唔到邊度可以Set,大家知道嗎?Thanks!
iu fu pig 10:15 PM 11-16-18
作者: HM:
驚玩開垃圾手遊班所謂輕玩家玩唔掂囉
由手機版發出
小心刺激到呢度某幾member。
其實正常人都知喺咁捉怪捉怪放落傳統平台會悶到喊
不過調轉頭諗,捉好性格好個體再生蛋咪又喺咁重複
不過開發嘅除了玩家,好明顯無理大木博士感受
由手機版發出
leungky1 10:36 PM 11-16-18
作者: 權愛真:
要用自己資源重現個系統點算偷懶......
同埋幾似傳統,官方都無定義依隻做傳統
我諗對住影相機同名偵探嗰啲,你都唔會次次話「無得選擇」掛
由手機版發出
小光 10:55 PM 11-16-18
用精靈球搖控有時候搖唔到個Y掣出黎?
例如戰鬥中想看招式詳細就搖唔到
出返去MENU畫面又得

有冇人都有咁既情況?
麥C 10:59 PM 11-16-18
作者: 沈賦權:
開Game時揀咗中文,想轉日文但揾唔到邊度可以Set,大家知道嗎?Thanks!
Del個save再開過
冇得中間轉
麥C 11:03 PM 11-16-18
中午帶了隻lv5比卡超出街,今晚上用了來做連PKM go一陣
返到去放返入game
有12xxx exp
幾正喎
野良猫 11:57 PM 11-16-18
卡比媽媽
風間鈴木仁 12:39 AM 11-17-18
作者: Akira 明:
老任都係靠佢捱到今時今日
我就玩手機GO開始入坑,之前GB,紅黃,金銀未掂過
卡通就有睇

我知俾我長青玩家大有人在,佢地答有說服力D
作者: 雷火武:
20年前玩game boy 黃版
到今日終於有中文版
有Ns又有玩pokemon真係幾高興
作者: iu fu pig:
呢家出嘅遊戲要排隊買嘅有邊啲唔係多年IP
Pokemon就係有令人想不斷玩嘅魔力

我玩咗差唔多20年,鍾意就會玩
唔鍾意嘅送都唔會玩,邊個ip都係咁樣
十分認同,所以這個作品 買硬的。

Pokemon 黃版 REMAKE 。 經典之作。有誠意。
mrk 02:38 AM 11-17-18
作者: 峰凌:
得左
唔該師兄
有時發覺「精靈球」會連極都連唔到switch主機,
其中1個原因係重係手提模式中,(1對左右JoyCon插著主機中)
需要拔走1個JoyCon令主機變番冇手掣連線狀態先得!
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後

返回主題版面