Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
草薙さん 02:15 PM 05-01-12
呢幾日先有時間開季追劇

ATARU / 上鎖的房間 兩套都係同一套流程...
中居/大野智角色都好悶,有戶田加持下會繼續睇上鎖

LEGAL HIGH 雖然係法律主題,但包裝得好輕鬆,堺雅人好搞笑

遲D睇埋武井咲主演既W的悲劇
Vincent_XIII 11:50 PM 05-01-12
我都暫時最中意睇Legal High..
堺雅人真係好鬼正
haku1976 06:02 AM 05-02-12
作者: 神秘過客:
日本 D 收視真係唔可以作準則, 套三田夠高收視啦, 我咪一樣覺得唔鬼好睇
無記師奶劇夠高收視,你覺唔覺得好睇?
同一道理
唔想慣性收視至追外國劇,到頭來又係睇果邊收視做人?
神秘過客 05:36 PM 05-02-12
作者: haku1976:
無記師奶劇夠高收視,你覺唔覺得好睇?
同一道理
唔想慣性收視至追外國劇,到頭來又係睇果邊收視做人?
關我乜事? 我又唔係睇收視追劇o既人, 段野我只係回上面個 post 既內容
我都唔知你 quote 黎回我做乜
是但 11:20 PM 05-02-12
作者: 神秘過客:
日本 D 收視真係唔可以作準則, 套三田夠高收視啦, 我咪一樣覺得唔鬼好睇
其實我覺得幾好睇
雖然睇完哂唔會好大感受有咩反思咁
但又會令人一集一集咁睇落去
yeah yeah 07:55 AM 05-03-12
上鎖我而家係睇戶田...其他都唔太大興趣....
irismong 10:44 AM 05-03-12
作者: 是但:
其實我覺得幾好睇
雖然睇完哂唔會好大感受有咩反思咁
但又會令人一集一集咁睇落去
三田真係好好睇wor~!
westpat 05:21 PM 05-03-12
作者: irismong:
三田真係好好睇wor~!
三田最唔好睇係個結局
神秘過客 05:37 PM 05-03-12
我真係唔覺得三田好睇, 除左三田有時候 D 失常行為好睇少少外...
整體劇情真係非常一般, 演員D戲真係屎到爆,個老豆又煩又廢....
件妹妹一D都唔可愛, 喊得又假,佢一喊我真係想一巴車埋去叫佢收聲
之前講到三田幾好幾咁重要係家人, 後尾三田故意發癲就成家反轉豬肚就係屎....
佢地 D 感情真係深厚到呢
男 09:37 PM 05-03-12
LEGAL HIGH#3笑死
Sar8 01:06 AM 05-04-12
中指都咁好睇
草薙さん 04:18 PM 05-04-12
LEGAL HIGH 個OP 其實每集都有少少唔同?

#1 介紹古美門呢條友出黎
#2 首次合作其實已經睇到兩個人好唔夾
#3 從2個人分別負責唔同既Case道出 それぞれの道

究竟之前間事務所同古美門有咩仇口 ?
雖然我都唔覺得個老闆係好人
草薙さん 04:41 PM 05-05-12
W的悲劇以為係悶野,又幾好睇wo
武井咲又做得唔錯
暉暉816 07:52 AM 05-06-12
有冇人睇緊/睇完J2套自戀刑警?
睇咗第一集,好好笑
之前長瀨套my boss my hero又係類似演法,好正
Dangerous-boy 01:17 PM 05-06-12
作者: 暉暉816:
睇咗第一集,好好笑
之後的仲好笑!
肉羊哩咖 09:37 AM 05-07-12
睇咗第一集,好好笑
超爆笑, 好耐無睇過咁歡樂嘅日劇~ (不過都幾舊)

好多串星 -- 便利店嗰位係RIO(無錯, 係AV女優嚟), 而男主腳個前未婚妻(?)係中島美嘉? 個圍裙裝好萌~~~
柴崎幸 09:48 AM 05-07-12
睇咗第一集,好好笑
其實全套幾乎都咁好笑,記得大結局最爆。
好鍾意佢好似精神分裂咁,追女仔時好騎呢,查案時好似又突然正常返咁樣。
係一套要/會用少少腦睇既搞笑電視劇。

P.S. 長瀨呢副好似好有自信既樣就最好笑。

肉羊哩咖 09:52 AM 05-07-12
作者: 柴崎幸:
仔時好騎呢,查案時好似又突然正常返咁樣。
最正係身邊班同事連埋佢老豆都係好正常, 好似個酒保先至係神探~

個犯情願畀佢塔返差館都唔願嫁佢先至絕倒~~~
柴崎幸 09:52 AM 05-07-12
另外,請問有無人睇天海祐希嗰套新劇?評價如何?
今季暫時睇上鎖的房間同埋家族之歌,兩套睇落都OK既。
柴崎幸 09:53 AM 05-07-12
作者: 肉羊哩咖:
最正係身邊班同事連埋佢老豆都係好正常, 好似個酒保先至係神探~
個犯情願畀佢塔返差館都唔願嫁佢先至絕倒~~~
我都而家都重記得招牌配樂,原來係可以配詞唱得出。
J.kidd 10:41 AM 05-07-12
作者: 柴崎幸:
另外,請問有無人睇天海祐希嗰套新劇?評價如何?
今季暫時睇上鎖的房間同埋家族之歌,兩套睇落都OK既。
青蛙女皇我覺得 ok
最主要係睇天海 solo

上鎖無心機睇, 依幾年睇查案真係睇到好悶
家族都無睇

係追埋 legal high 同埋 非公認戰隊
Dangerous-boy 02:48 PM 05-07-12
《女管家三田》「大仔」 打救《平清盛》 文章日期:2012年5月7日

【明報專訊】上周NHK電視台大河劇《平清盛》收視率微升2.6%達13.9%,製作單位因此加入6名新角色,當中包括首次主演古裝劇的《女管家三田》扮演阿須田家長子的中川大志,以及前Morning娘隊長高橋愛。
Dangerous-boy 02:56 PM 05-07-12
今季選了「偶像爸爸」、「未來日記 ANOTHER WORLD」和「放學後再推理」三套日劇看;未來日記和放學後再推理感覺中伏了!
偶像爸爸因有其他尊尼偶像客串,所以覺得好睇!
神秘過客 03:52 PM 05-07-12
未來日記 ANOTHER WORLD 超唔掂, 條女 D 戲更加唔掂...
Sito 04:34 PM 05-07-12
睇咗第一集,好好笑
呢套堅正,睇完之後首白西裝之歌就會入左腦

巴啦巴巴,巴啦巴巴……
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面