Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
攻略及心得交流區>高達VERSUS 動物園
mario0606 09:05 PM 08-30-17
作者: 堅堅專用大魔:
臨尾居然出夜鶯都唔出新機,仲要懶神秘連片都冇?咩玩法呀B財團?

另外,隻phanton 個覺醒技居然係由200噴火變做300噴火,好微妙

個CV係咪阿濕男?
依期傳好緊會場Free Battle有AGE既歌
所以估下彈有AGE機

phanton配音石川界人(翠星個萊德、一拳超人傑諾斯)
HakiK 10:52 PM 08-30-17
作者: 安安:
https://www.youtube.com/watch?v=Awut635AL_s 「パーフェクトストライクガンダム」
https://www.youtube.com/watch?v=u3-MB5yfQrc 「ガンダム・グシオンリベイク」
全段P西片只係做緊同一樣野
劈劈劈 > 補炮
其實佢地識唔識拍片
赤兵尉SETH 01:51 PM 08-31-17
腦筋男部機用法一d都唔腦筋...
種系機無興趣買, 幾廚都更話
GUSTAV 03:10 PM 08-31-17
部能登廢到一個點:0) 300 都不如:0)
怪盜小G 03:49 PM 08-31-17
有200去左聲優度
STRIFE 11:19 AM 09-01-17
新果兩部都唔想買
用p西不如用dom
Blur 11:30 PM 09-01-17
宜家歡樂場有無人玩?
mario0606 07:50 PM 09-02-17
作者: STRIFE:
新果兩部都唔想買
用p西不如用dom
P西好用過Freedom好多,AC比MBON有強化幾好中
跟住有A槍>跳格/檔槍格路線,再配隻標
自衛面都好過自由
同埋CSB性能幾好,續戰力有保証
阿魚 11:41 PM 09-03-17
作者: mario0606:
P西好用過Freedom好多,AC比MBON有強化幾好中
跟住有A槍>跳格/檔槍格路線,再配隻標
自衛面都好過自由
同埋CSB性能幾好,續戰力有保証
一諗到要比錢買, 幾勁都唔吸引
KENSNAKE 08:01 PM 09-04-17
DLC好唔抵囉~至少再送多個通訊員幾首歌都好丫.
HakiK 12:00 PM 09-05-17
慘得過有大把人肯比
Online有一半都係dlc機
都等於賣多左幾千隻game
由手機版發出
Hunter 01:08 PM 09-05-17
部完美G Self有通訊員, 點解蒼白無?
如果有能登做通訊員, 部蒼白廢D 我都會買
mario0606 01:10 PM 09-05-17
作者: Hunter:
部完美G Self有通訊員, 點解蒼白無?
如果有能登做通訊員, 部蒼白廢D 我都會買
反而奇怪P西點解無艦長通訊員
明明FB都已經有…
由手機版發出
怪盜小G 11:35 AM 09-08-17
哩個世界好多無錢俾寬頻費既死窮鬼出黎累人累物
神名レオ 01:56 PM 09-08-17
作者: 怪盜小G:
哩個世界好多無錢俾寬頻費既死窮鬼出黎累人累物
其實係咪香港先係咁?
個個都用手機4g嚟上網打online game
跟住唔順(+累其他人)又鬧隻game網絡差(近一兩年特別多)
cb391906 04:29 AM 09-09-17
作者: 神名レオ:
其實係咪香港先係咁?
個個都用手機4g嚟上網打online game
跟住唔順(+累其他人)又鬧隻game網絡差(近一兩年特別多)
會feel 到唔順的都仲好d,幾多人講緊無線都可以同有線一樣,你唔順係你用埋d癈router

到底係邊個"smart" boy 諗出來的理論?
X&Y 07:49 AM 09-09-17
我有一期入房個兩條lan線俾其他野夾到斷斷地唔穩定
唔得閒拉過兩條cat6, 就咁隊左黑蘋果用既PCI-e 3T3R wireless NIC入部PC
堆pc槍game我都係咁樣玩online完全唔覺有射空氣既感覺
雖然我隻router係tri-band, 2nd 5Ghz ac係我獨佔

不過厘隻好早jp psn試玩個陣(插lan架)我覺得間唔中唔多順
個陣未攪清楚jp psn+日版game點連法, 無買到
STRIFE 11:06 PM 09-13-17
有親香港人名既場都lag到xx(對手/partner),頂你唔好周圍害人得唔x得啊,垃圾
cb391906 11:55 PM 09-13-17
在下打RANK不停在曹長少尉上上落落,勝率得44%,有無人想和我一齊打?
安安 12:49 PM 09-14-17
https://www.youtube.com/watch?v=FVVRSMZdbqc 「ナイチンゲール」
https://www.youtube.com/watch?v=zHO6o3xSiQU 「ファントムガンダム」
作者: :

怪盜小G 11:43 PM 09-18-17
開左個日帳打但話你的玩家階級未達regular以上

即係咩事??
小昭Teddy 04:19 AM 09-20-17
想問呢隻game有冇將d弱機上修既機會???
Thaws 06:02 PM 09-20-17
作者: 小昭Teddy:
機体の癖を腕で補ってみせるのが、パイロットと言うものだ
由手機版發出
GUSTAV 06:04 PM 09-20-17
作者: 小昭Teddy:
睇完佢第一次UPDATE 個HEA 樣 就知算吧啦....
chow263 02:00 PM 09-24-17
AGE1+ 骨格精奇大叔等5件ass 參戰
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面