Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-14, 01:13 AM   #376
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
而家既佢更加要注重身體

舊 10-08-14, 09:35 AM   #377
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
ray gun 都係去番大帝懷抱

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 01:09 PM   #378
Sar8
The One

證實左

舊 10-08-14, 11:44 PM   #379
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
證實左
暫時係否認左

此篇文章於 10-09-14 12:44 AM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:21 AM   #380
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
諗左咁耐,應該係觀察下 Cavs 有無冠軍相再決定是否出山吧?

Ray gun 應該除左 Cavs 之外唔會考慮其他隊了。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 09:44 AM   #381
Penny仔

....sosad

btw, 我唔覺得Love 唔會如bosh所說有適應問題
舊 10-12-14, 09:59 AM   #382
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Penny仔 查看文章

....sosad

btw, 我唔覺得Love 唔會如bosh所說有適應問題
係VINE度睇左 堅低B XDDDD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 07:32 PM   #383
Penny仔

引用:
作者: JMi 查看文章
係VINE度睇左 堅低B XDDDD
咁真係唔怪得人走,幫你地set 埋 pick都射個air ball
又可能Deng 唔想受你恩惠啦....
舊 10-12-14, 08:02 PM   #384
Sar8
The One

最佳第六人

舊 10-14-14, 11:19 AM   #385
Sar8
The One

咖哩真係屈機
守到都趺係度都射到三分

舊 10-19-14, 11:14 PM   #386
Greenhead

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ba...174239361.html

偷吻記者,無野嘛...?
舊 10-21-14, 09:22 PM   #387
Penny仔

引用:
作者: Greenhead 查看文章
傻的嗎...........

btw
.......espn 都幾小氣
有冇必要咁樣向球員開火

此篇文章於 10-21-14 09:25 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 10-21-14, 11:12 PM   #388
Penny仔

...........唔係呀
舊 10-22-14, 02:13 PM   #389
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel

呢段超好笑! 竟然無乜人認得佢!
另外佢今日對 suns 打得好好!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 03:32 PM   #390
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:

...........唔係呀
唔系話要休全季咩~季都未開就可以練習返

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:14 PM   #391
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
http://www.inquisitr.com/1556340/chi...love-interest/

O咀…唔知真定假。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 09:27 AM   #392
Penny仔

喊出黎…

Nash 因傷今季不能上陣
基本上收山確…
舊 10-24-14, 10:04 AM   #393
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
Nash, who at 40 is the NBA's oldest active player, hadn't practiced with the team since leaving an Oct. 12 exhibition game, after tweaking his back while carrying bags.
Sad....咁樣都傷得咁嚴重, 點捱到一個NBA賽季?
真係要退落來喇....
舊 10-24-14, 11:26 AM   #394
Penny仔

引用:
我都唔知, 冇時間理解住
其實個日期時間都係隨意set

總之你地add 返入去先....d 野之後有時間會再confirm

如有人想join 的用呢條link 入都得:

https://yho.com/nba?l=45583&k=65b60f4c1996958e
自推一次....星期日11:15pm draft
而家得7個人, 但唔理喇會照去左先

如果日期時間唔得請提出...過埋星期六都冇人出聲就唔會改喇
舊 10-24-14, 11:40 AM   #395
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

by the way, 唔知大家有冇睇開/聽開 Grantland d podcast?

Bill and Jalen 一路都有個幾好睇0既NBA preview, 可惜今季數到top 20時就變左做ESPN一個電視節目, 唔再0係網絡上發佈...

我覺得佢地d podcast/節目好抵死, 未必同意佢地0既觀點, 但係佢地抽d球星水0既橋有少少似香港0既高登文化, 幾有娛樂性

https://www.youtube.com/user/GrantlandNetwork

http://grantland.com/
舊 10-24-14, 12:46 PM   #396
JMi

註冊日期: Feb 2011
標西門子未搞grandland已經一路追
mailbag成日睇到噴飯 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 02:01 PM   #397
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: JMi 查看文章
標西門子未搞grandland已經一路追
mailbag成日睇到噴飯 XD
Yes! 真係正, 聽左B.S Report 好耐, 而家佢攪埋Grantland 之後真係經常睇

佢同Jalen Rose做節目真係笑鬼死, Jalen Rose久不久又爆下料咁
早排佢先講自己偷左當年Patrick Ewing 部電視 XD

除左佢之外我都幾鍾意睇First Take, 睇住Stephen A. Smith 同 Skip Bayless 為嘈而嘈都幾過癮XD, 真係乜都嘈得一餐
舊 10-25-14, 09:12 AM   #398
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kin~kin 查看文章
Sad....咁樣都傷得咁嚴重, 點捱到一個NBA賽季?
真係要退落來喇....
Nash一直都受背傷、神經痛的困擾。

之前講過今季應該會係最後一季,為復出努力咗足足一年,但未開季又受傷,一定好唔甘心....
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 02:04 PM   #399
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: kawai 查看文章
Nash一直都受背傷、神經痛的困擾。

之前講過今季應該會係最後一季,為復出努力咗足足一年,但未開季又受傷,一定好唔甘心....
我知佢有舊患,我想指出0既係無人敵得過時間
舊 10-26-14, 10:05 AM   #400
Greenhead

呢幾年 NBA 餵大咗唔少人個口,就連 Klay Thompson 都話想要 Max。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 02:39 AM

手機版 | APP版