Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-08, 05:34 PM   #376
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: Castor 查看文章
見到少爺仔咁樣真係幾火
見你地咁講其實阿修都係copy?
佢係本物
引用:
作者: 銀色流星 查看文章
game個ending我覺得幾好呀
用係Game無問題
用係動畫我會不滿#

因為結局太OPEN...Game我接受到open end, 動畫我接受唔到

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 05:35 PM   #377
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 闇影風 查看文章
佢係本物

用係Game無問題
用係動畫我會不滿#

因為結局太OPEN...Game我接受到open end, 動畫我接受唔到
咁我明了
即係阿修最後願意將盧克o尼個身份交俾少爺仔

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 11-16-08 09:43 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 09:43 PM   #378
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
好似冇左o岩o岩跌落魔界睇住d人死ge一幕?
luke醒番已經o係船上

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 11:07 PM   #379
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 真!DC 查看文章
好似冇左o岩o岩跌落魔界睇住d人死ge一幕?
luke醒番已經o係船上
係 "血係螢光色"的情況下... 這反而不太驚訝

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-08, 09:11 PM   #380
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
等左禁耐都係想睇尼集...
下集終於變乖仔喇...重有外傳漫畫既劇情...
アッシュ.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 03:01 AM   #381
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
掉落魔界後,大家響船上逐個同luke反面
老實講,個度睇到好心涼大少爺終於有報應

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 11:50 AM   #382
Lenneth
Senior Gamer
Valkyrie

註冊日期: Mar 2006
7歲小兒亂用超掁動闖下彌天大禍

Lenneth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 11:57 AM   #383
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
下集luke會黎個180度改變,會萌起來\ /

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 12:01 PM   #384
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
以前玩o個陣呢..覺得miu好可憐..
成日比少爺攪..

有d時候真係想告佢虐待動物
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 09:59 PM   #385
真!DC
Banned User
奉行我道

幫手開門ge ion冇人鬧,
哩d就係萌度人緣ge分別

此篇文章於 11-18-08 11:46 PM 被 真!DC 編輯。
舊 11-18-08, 11:44 PM   #386
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
幫手開門ge ion冇人鬧,
哩d就係萌度人緣ge分
我覺得主要係因少爺仔做錯野 但又死唔悔改話自己冇錯冇錯之類
又將d責任推曬比師傅 發老脾 先令人禁火大.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 11:55 PM   #387
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
講真lon 都係開門姐
佢又唔知咩事
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 12:39 AM   #388
真!DC
Banned User
奉行我道

咁少爺仔其實更加唔知乜事, 只係信錯人啫
至少ION知道門後面係乜同入裝置ge重要性
anyway, 少爺仔的確幾乞人憎

舊 11-19-08, 12:50 AM   #389
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
ion應該唔知少爺仔咁堅打得爆個舊野

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:00 PM   #390
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
咁少爺仔其實更加唔知乜事, 只係信錯人啫
至少ION知道門後面係乜同入裝置ge重要性
anyway, 少爺仔的確幾乞人憎
最錯係佢死唔認錯

剪頭髮之前既少爺仔完全係乞人憎到你想見獲打獲b

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:05 PM   #391
Lenneth
Senior Gamer
Valkyrie

註冊日期: Mar 2006
少爺仔
斷髮前 - 自大
斷髮後 - 自卑

ion是兩歲少兒, 亂開門畀怪叔叔

此篇文章於 11-19-08 01:07 PM 被 Lenneth 編輯。
Lenneth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:24 PM   #392
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我有問題

複制品的智力是正常吧?
咁點解咁大個仲係咁無理取鬧........

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:32 PM   #393
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: pet3 查看文章
我有問題

複制品的智力是正常吧?
一直o係屋企比人寵壞吧

舊 11-19-08, 01:36 PM   #394
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
7歲咋m9

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:36 PM   #395
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: pet3 查看文章
我有問題

複制品的智力是正常吧?
智力係正常的~~~
自小已經被人軟禁在家,無見過世面,
同佢覺得老師唔會點佢,先會咁

此篇文章於 11-19-08 01:40 PM 被 chh622 編輯。
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 04:23 PM   #396
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
分開實際年齡同心智年齡會易明D

斷髮喇
斷髮喇

隻眼放大喇

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 09:33 PM   #397
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
分開實際年齡同心智年齡會易明D

斷髮喇
斷髮喇

隻眼放大喇
隻眼放大
哩個好笑

我硬係覺得佢做唔到到GAME裡面d氣勢

GAME片
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 10:02 PM   #398
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: 亞比斯 查看文章
隻眼放大
哩個好笑

我硬係覺得佢做唔到到GAME裡面d氣勢

GAME片

呢場回想真係硬仗,可能無咩升lv(30),一刀就扣成七百(我得2100HP),retry左n次先贏到assh
雖然輸都唔會game over,但就係唔忿氣輸俾佢

仲有段響戰鬥時用烈破掌,會追加段劇情
但亦因為咁會浪費一次攻擊,我試過打到好後,被呢段野搞到無哂tp,結果被反勝

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 08:46 PM   #399
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: chh622 查看文章
智力係正常的~~~
自小已經被人軟禁在家,無見過世面,
同佢覺得老師唔會點佢,先會咁
所以有時覺得少爺仔幾慘 不過都係討厭佢多

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 08:52 PM   #400
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Castor 查看文章
所以有時覺得少爺仔幾慘 不過都係討厭佢多
CUT髮後又覺得佢太可憐...太自卑了-.- 經常萌生死的念頭

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 10:20 AM

手機版 | APP版