Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
電視遊戲討論版>NieR: Automata︱Switch版 已售
tomhk 02:45 PM 02-24-17
作者: wang2009hk:
尼爾說實的..
一周花時間收集好東西後

二周目衝END不也只是1~2小時搞好...
(<-利爾大叔版全成就達成)

本身單純主線用不了多少時間
想知有冇最難難度爆機奬盃?
(大叔全成就x2
11281984 03:16 PM 02-24-17
作者: 歌絲˙暮斯:
你玩過天下第一廢 game the last guardian 先好講伏
唔好意思,我覺得好好玩囉
歌絲˙暮斯 03:25 PM 02-24-17
amazon 送到屋企, 總數 500 左右

作者: 11281984:
唔好意思,我覺得好好玩囉
去返呢度傾, 我洗耳恭聽虛心侯教

http://gaforum.org/showthread.php?t=189836&page=20
wing 03:29 PM 02-24-17
作者: 天野:
今集故事好似話要打第三周目先覺得正
系列新手如果唔知爆左就放game咪話短或故事普通等
要人重複玩幾次來拖時間的話, 我覺得呢個設計已經唔算好.
wing 03:31 PM 02-24-17
你玩過天下第一廢 game the last guardian 先好講伏
???? 吓?

請問閣下對ico同 汪達有咩評語?
wing 03:32 PM 02-24-17
作者: C.K.F.:
今晚信和炒到接近700
真係黐x線的。
呢排又仁王又地平線又機戰, 遲下尼爾又中文版, 咪由佢law, 睇佢轉個頭會唔會坐哂艇
歌絲˙暮斯 03:38 PM 02-24-17
作者: wing:
???? 吓?

請問閣下對ico同 汪達有咩評語?
非常好, 但 the last guardian 此一廢 game 返去呢度傾

http://gaforum.org/showthread.php?t=189836&page=20

無玩前作, 睇 wiki 話以前既 Nier 二周目以上係代表輪迴重生, 除左播片唔同, 玩時 detail 位都有野唔同.

不過我認同一樣野, 重複玩幾次來拖時間或整 d 勺鑽 trophy 引你玩幾次都唔代表好 game
天野 03:43 PM 02-24-17
要好玩先可以吸引人玩多幾次
唔好玩就一次都嫌多
天野 03:47 PM 02-24-17

返去呢度傾

無玩前作, 睇 wiki 話以前既 Nier 二周目以上係代迴重生, 除左播片唔同, 玩時 detail 位都有野唔同.

不過我認同一樣野, 重複玩幾次來拖時間或整 d 勺鑽 trophy 引你玩幾次都唔代表好 game
上集係好正
玩多次都唔覺悶,一路打一路覺得有點無奈
今集做唔做到上集效果就未唔知
歌絲˙暮斯 04:02 PM 02-24-17
要好玩先可以吸引人玩多幾次
唔好玩就一次都嫌多
係啦, 唔好玩就唔好玩, 任你整色整水都救唔到.

好玩既 ACT , 就算2周目無變化一樣值得人回味再味.
tomhk 04:03 PM 02-24-17
上集係好正
玩多次都唔覺悶,一路打一路覺得有點無奈
今集做唔做到上集效果就未唔知
無奈到玩完最後一個結局就洗哂你啲save,果下好空虛...
天野 04:20 PM 02-24-17
作者: tomhk:
無奈到玩完最後一個結果就洗哂你啲save,果下好空虛...
哈哈...最後呢個結局我冇玩
除左唔想打第五次之外既原因之一
tomhk 04:23 PM 02-24-17
哈哈...最後呢個結局我冇玩

除左唔想打第五次之外既原因之一

我記得係load返個save,儲素材整武器再爆機就可以

Sent from my iPhone using Gaforum
天野 04:31 PM 02-24-17
我記得係load返個save,儲素材整武器再爆機就可以

Sent from my iPhone using Gaforum
唔記得了
今集應該唔會再有呢個咁絕既設定排
不過有都可以預先copy個save落手指度先
野良猫 04:42 PM 02-24-17
其實好難得
正常咁搞實俾玩家鬧爆
但佢劇情需要所以開發組先做到咁盡俾玩家真正感受嗰下無奈
赤兵尉SETH 04:44 PM 02-24-17

無玩前作, 睇 wiki 話以前既 Nier 二周目以上係代表輪迴重生, 除左播片唔同, 玩時 detail 位都有野唔同.

上集畫面同gameplay可以用差黎形容
但勝在於人設,故事同極高評價BGM帶動氣氛
二周目意義在於用唔同惑受了解個故事
野良猫 04:55 PM 02-24-17
作者: 赤兵尉SETH:
上集畫面同gameplay可以用差黎形容
但勝在於人設,故事同極高評價BGM帶動氣氛
二周目意義在於用唔同惑受了解個故事
Se動作完全唔得
上集啲動作勁怪又冇美感
揮動把刀好似抽筋咁

2b靜止時收武器啲小動作又型
最鐘意大劍儲氣攻擊後甩劍再自轉一圈,好有美感
wang2009hk 05:33 PM 02-24-17
上集洗SAVE的結局放到最後才打

把收集要素全解好只淨這成就才去打..

之後睇住系統一直刪東西還真的滿感慨啦..

之後360也很合作的..不久後三紅(翻桌
stcdavidhk 05:35 PM 02-24-17
上集最深刻係敵役方型做左被害者
fantasy俊仔 06:37 PM 02-24-17

有主題テーマDL
小毛明 09:21 PM 02-24-17
其實日版同行版有咩分別?
貓太部 08:52 AM 02-27-17
作者: 野良猫:
其實好難得
正常咁搞實俾玩家鬧爆
但佢劇情需要所以開發組先做到咁盡俾玩家真正感受嗰下無奈
咁嘅設定又幾有趣喎,但如果佢可以連成就都洗埋,
乜都唔留底,意義一定更大~
天野 09:10 AM 02-27-17
今朝睇日亞d評價又高返
現在是三星半
Gambit 09:54 AM 02-27-17
一開始 d 評價應該只係完成左一週目,
二週目既攻擊手法變左另一隻game,
三週目既故事又變左另一隻game
雖然地圖細係真既, 但我覺得都好好玩
Dyhalt Rushifar 10:02 AM 02-27-17
其實日亞D評價星同YAHOO新聞D留言差唔到幾遠,基本上真係要睇內文…
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面