Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
電視遊戲討論版>Cyber Punk 2077 | PS4, PS5, XB1, XSX, PC | 已售
零式 01:09 PM 12-18-20
吹水吹得勁過UBI Soft

GOG奶共

Black list
Alpha2 01:12 PM 12-18-20
索尼應該學老任咁加番個優質標誌, 隻game先好出街

mrk 01:37 PM 12-18-20
作者: Reishin:
買實體版嘅玩家表示
琴日出過街,
暫時見好多舖頭冇人買,間舖自己食硬!
呢隻係少有X1版好買過PS4版,(或者咁講X1版,本身來貨少!)
----------------------------------
而買左PS4實體版既:
一係唯有等真正既PS5版出左後,
先入落PS5主機升級攞真正既PS5下載版!
一係放鬼左佢算啦!

利申:
我自己臨出前,
買左Steam下載版,
暫時玩左35hrs,(選左街頭路線)
PC枱機用RTX2060super(8GB),
開1080p + 光追中階 都穩定出到55~65fps!(我冇開HDR,因為我部新TV會偏白)
好好玩,暫時通左5日頂,天光先訓!

PS2:呢單野PS4版花生有排睇!
holsety 01:49 PM 12-18-20
ps4.數位不refund ,下架後, ps5應該可以下載吧?
whassupbun 02:14 PM 12-18-20
作者: 真!DC:
只要肯執番好修好bug我又覺得冇乜問題
玩家最在意都係隻game好唔好玩
你岩, 一般玩家/唔留意業界消息嘅人, 只會care隻game好唔好玩, 唔好玩就下一隻, 始終大把選擇
但其實今次壇野, 唔係話間廠出左隻爛game, patch番就當冇事咁簡單
而係:成件事係誠信問題, 操守問題, 不過我同意好多人係唔care既, 「打舖機啫, 咁認真做乜」, 但如果同樣情況發生喺其他產品上面, 相信大家反應未必一樣
鐵之侍 02:44 PM 12-18-20
作者: Reishin:
買實體版嘅玩家表示
都要繼續玩不然怎樣?要放二手一早就放了,問題又不是不好玩,畫面差我還勉強接受,倒是一堆bug 和一天一,兩次藍畫面真是

不過今次笨驢真是自作自受,一天未搞掂全部問題名聲只會越來越掉
LR猫 03:17 PM 12-18-20
作者: 零式:
吹水吹得勁過UBI Soft

GOG奶共

Black list

Steam還願都下架喎,係咪Black list埋
Reishin 03:22 PM 12-18-20
作者: 鐵之侍:
都要繼續玩不然怎樣?要放二手一早就放了,問題又不是不好玩,畫面差我還勉強接受,倒是一堆bug 和一天一,兩次藍畫面真是

不過今次笨驢真是自作自受,一天未搞掂全部問題名聲只會越來越掉
我都唔會放,而家用緊PS4 Pro都仲叫玩到
不過睇到官方只係針對DL版做退款,完全無公佈過實體版有咩方案
PS5又抽唔到……
sugoteam 03:22 PM 12-18-20
如果Xbox 係唔洗下架,呢次可謂簡接一嘢打落PS5度,變相抬高Xbox新機地位咁,係咪我陰謀論惗多咗.......
由手機版發出
holsety 03:24 PM 12-18-20
好彩冇為佢投資任何新平台,成件事真樣衰
Sgodkyo 07:59 PM 12-18-20
忍受彈機恐怖爆左一次機, end credit 都可以彈機真係無力吐嘈
唔知當年天國勁啲定呢次勁啲 ( 不過玩天國嘅應該9成玩PC)

隻game真係正嘅,不過跟本唔應該出係今代主機,又一隻好game比啲急功近利嘅商家佬累死
Elon musk 都忍唔住插隻 game 就知幾大鑊
AhTin 09:13 PM 12-18-20
以下為Epicsoft Asia Pte. Ltd.(CD Projekt RED在東南亞地區、香港及台灣的合作伙伴。)有關Sony PlayStation Network下架《電馭叛客2077》之官方公告。

致所有的客戶,不論您已經購買或考慮購買實體版的PlayStation 4《電馭叛客2077》(相容於PlayStation 5),本遊戲依然可正常運作,不受數位版下架影響。消費者依然可以透過網路下載更新與各種內容。」

https://www.facebook.com/story.php?s...46143425513264
大懶財 09:52 PM 12-18-20
用舊版ps4真係好辛苦。。。

已申請退款
420secured 10:40 PM 12-18-20
作者: holsety:
好彩冇為佢投資任何新平台,成件事真樣衰
我反而為左佢買左Xbox Series X 而避過一劫 xD
由手機版發出
holsety 10:44 PM 12-18-20
作者: 420secured:
我反而為左佢買左Xbox Series X 而避過一劫 xD
由手機版發出
果然xbx係明智
X&Y 11:52 PM 12-18-20
last gen 有GTAV 扯死xb360 (舊xbox fd list 包括我有兩三個都係玩緊GTAV中途死左部XB360slim)
今次扯唔死, 但last gen跑唔郁

(岩岩玩到打織田, 其實多種玩法真係好爽
side stories 其實都好貼主題唔似UBISOFT一堆野不停loot
唔知係engine 問題定點, 部pc 啲resource 其實完全用唔盡,
張3080我oc到2Ghz 玩厘隻最高都係得60度)
風間鈴木仁 12:43 AM 12-19-20
https://www.hkgnews.com/48291/

《Cyberpunk 2077》銷量火爆卻令母公司市值蒸發20億美元?《Cyber​​punk 2077》是今年最受期待、最大的電子遊戲之一,其開發者CD Projekt是一家波蘭遊戲公司。 這款開發期長達8年的遊戲在12月10日發布,即刻引起了玩家的極大興趣,並在Steam上創造了單款遊戲並發玩家超...

目前,這款遊戲在點評網站Metacritic上的評分平均為2.8分(滿分10分),微軟XBox One版本的評分平均為3.7分。

這是因為這款售價60美元的遊戲在Sony的PlayStation 4和Microsoft的Xbox One上無法正常運行,特別是那些擁有老式遊戲機的玩家,這一群體的玩家人數約為1.6億。

CD Projekt出面承認並道歉,表示已經在最近的更新中解決了一些問題,併計劃在未來幾週內推出更多內容。
assy 04:00 AM 12-19-20
作者: LR猫:
Steam還願都下架喎,係咪Black list埋
一間係間廠自己決定話落架修"bug"
一間係俾某國人嘈完唔俾上架

點叫一樣?
大懶財 06:43 AM 12-19-20
Fallout4衰衰地平時都夠30fps,呢隻衰到20都唔知有冇。。#
LR猫 10:25 AM 12-19-20
作者: X&Y:
last gen 有GTAV 扯死xb360 (舊xbox fd list 包括我有兩三個都係玩緊GTAV中途死左部XB360slim)
今次扯唔死, 但last gen跑唔郁

(岩岩玩到打織田, 其實多種玩法真係好爽
side stories 其實都好貼主題唔似UBISOFT一堆野不停loot
唔知係engine 問題定點, 部pc 啲resource 其實完全用唔盡,
張3080我oc到2Ghz 玩厘隻最高都係得60度)

太多刀仔藍點,明明本身都有啲random出現嘅藍點,清呢啲點清到好悶
Alpha2 12:09 PM 12-19-20
官方剛剛出咗1.05 更新

https://www.cyberpunk.net/en/news/37166/hotfix-1-05
赤兵尉SETH 05:37 PM 12-19-20
終於白金完, 可以退款再等ps5版
其中一個獎盃截圖係中bug藍畫面
唔係個賣畫煉金bug真係唔知點正常賺錢買車

開盃留意技能點升到Lv50無得再加
風間鈴木仁 10:02 PM 12-19-20
作者: Alpha2:
官方剛剛出咗1.05 更新

https://www.cyberpunk.net/en/news/37166/hotfix-1-05
終於再推出更新檔 17.35GB。PS4

December 19, 2020

Hotfix 1.05 is now live on Xbox and PlayStation systems! PC version will follow soon.

另外香港區PS4已經去度 $ 37X
風間鈴木仁 02:52 AM 12-20-20

https://gameapps.hk/news/42588/DEATH...CYBERPUNK-2077

最型坐駕跟你送貨《死亡擱淺》X《電馭叛客2077》合作決定

發行商 505 Games 今天宣佈,小島工作室開發的《死亡擱淺》(DEATH STRANDING) PC 版將會與《電馭叛客2077》推出合作活動!

iu fu pig 10:33 AM 12-20-20
想問下實體值崩未
本來想等自己有next gen先玩
如果ps4實體值崩都可以買黎攞一擺先嘅
由手機版發出
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

返回主題版面