Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-16, 11:18 AM   #3801
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
官方第2 3日就答左你 可以多開
冇睇faq

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 10:27 PM   #3802
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
蘿莉控o既悲劇???
夏實見佢中左好多張

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 12:10 AM   #3803
yorkyork

註冊日期: May 2010
有冇人有玩cg 卡game?
唔知點解chrome升左50之後破晒圖
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 05:02 PM   #3804
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
十連白信封……人生重有希望咩……

舊 05-03-16, 05:44 PM   #3805
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: yorkyork 查看文章
有冇人有玩cg 卡game?
唔知點解chrome升左50之後破晒圖
冇事...一係flash問題 一係extension有問題
官方chrome app是什麼?
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 09:32 AM   #3806
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
終於打到SS, 又了左一個心願orz

舊 05-04-16, 10:12 AM   #3807
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇番隻飛鳥..乜個skill只係中up +perfect?反而呢排d sr 係高up..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 10:16 PM   #3808
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 尼路 查看文章
十連白信封……人生重有希望咩……
有, 繼續抽下去
下一張就是奇蹟

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
蘿莉控o既悲劇???
夏實見佢中左好多張
嘩, 我80抽中ありす其實好彩
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 10:32 PM   #3809
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
點解藍子中破, 美波無事,
還我中破版本
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 06:22 PM   #3810
J+1
望過黎呀!!!!!!

親指表示M+投降...

Master總算突破90萬...入番萬內...不過應該守唔到尾....

由手機版發出
舊 05-05-16, 11:35 PM   #3811
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
唔知點解好唔想打絕對特權同埋hotel moonside呢兩首
呢兩首真係覺得有D難頂

今次條分數線好高..唔知係唔係同每日送一支加30水有關係
另一邊LL兩個版本都今日開始有活動..呢次慘啦
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 11:49 PM   #3812
yorkyork

日本黃金週掛..
舊 05-06-16, 01:21 AM   #3813
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: sd03021 查看文章
唔知點解好唔想打絕對特權同埋hotel moonside呢兩首
呢兩首真係覺得有D難頂

今次條分數線好高..唔知係唔係同每日送一支加30水有關係
另一邊LL兩個版本都今日開始有活動..呢次慘啦
因為美波衝上去
而家同2千線差成萬分
要連打20場m先叫追到

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 05-06-16, 09:53 PM   #3814
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
今次條分線高到唔想打……

舊 05-07-16, 12:08 AM   #3815
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 尼路 查看文章
今次條分線高到唔想打……
2千名已經4萬2

舊 05-07-16, 01:06 AM   #3816
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
一萬分拎藍子就算

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 01:33 AM   #3817
KUTAR#

一日可以8000千名上落, 開始胃痛
早上排12XXX, 已keep住清力氣, 晚上可以掉出20000外

即食水升番去116XX名, 27561分
明天星期六日會更胃痛
舊 05-07-16, 03:08 AM   #3818
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
今次排名戰難得上下位都是伏卡(只有我覺得)
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 07:42 AM   #3819
J+1
望過黎呀!!!!!!

明明重點喺卡圖那邊wwww
由手機版發出
舊 05-07-16, 10:52 AM   #3820
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
為左招技既話奉勸今次放棄
不過上次下位技真係幾正
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 12:30 PM   #3821
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: J+1 查看文章
明明重點喺卡圖那邊wwww
由手機版發出
今次圖和角色才是重點

舊 05-07-16, 12:38 PM   #3822
yorkyork

點解係伏卡?
舊 05-07-16, 06:24 PM   #3823
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: yorkyork 查看文章
點解係伏卡?
黃色, 18秒先check 一次nice combo, 太慢
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 09:51 AM   #3824
KUTAR#

活動卡都係收藏多過用啦

最緊要卡面靚
今次兩張都好正丫
舊 05-08-16, 11:43 AM   #3825
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
HS 暫時排9600...仲有半日仲守唔守到尾呢

引用:
作者: axe1292 查看文章
點解藍子中破, 美波無事,
還我中破版本
小破啦...都唔係完壁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-08-16 11:50 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 07:35 AM

手機版 | APP版