Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 523 1023 1423 1473 1513 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1533 1573 1623  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
FURIMUKI 07:37 PM 08-07-17
咁無敵貫通實有用過防禦無視架喎,你睇下隻game咁多角色有回避同無敵
FURIMUKI 07:38 PM 08-07-17
不過老實我都覺得黑槍勁過白槍
Hextor 08:01 PM 08-07-17
有梅林既情況之下
你都係想要吸星同爆傷啫
gingq7 08:26 PM 08-07-17
救都救左藍吾王先啦, 直感應該一定會改的了

-----

[集郵] 只欠一張, 黑A, 真係估佢唔倒...
細路翔 08:43 PM 08-07-17
作者: gingq7:

掛左係all

拎得
digiharuka 09:01 PM 08-07-17
救都救左藍吾王先啦, 直感應該一定會改的了

-----

直感強化: A→EX, 15星→20星

[集郵] 仍是找不到羅馬..
鈴蘭 09:07 PM 08-07-17
而家咁改好多角色都好高潛力
變相升技壓力大左好多
鈴蘭 09:08 PM 08-07-17
作者: FURIMUKI:
不過老實我都覺得黑槍勁過白槍
黑槍已經無必要再改 一隻已經完成左既角色黎
細路翔 09:12 PM 08-07-17
作者: 鈴蘭:
而家咁改好多角色都好高潛力
變相升技壓力大左好多
但傻b仲係好微妙,雖然已經好過藍色個隻放無敵咁搞笑
FURIMUKI 09:17 PM 08-07-17
Xオルタ好玩吖
依家☆5狂個平衡度係奇蹟地好
冇一隻同其他撞用途
gingq7 09:23 PM 08-07-17
作者: 細路翔:
掛左係all

拎得
英靈正裝喎

話說我集集下竟然順手收齊英靈肖像
估唔到竟然有人會換大流士三世
細路翔 09:26 PM 08-07-17
英靈正裝喎
喔,依張野我都係靠同事比我集鄱

應該話除左女玩家有幾多人會換黑A
gingq7 09:30 PM 08-07-17
作者: FURIMUKI:
Xオルタ好玩吖
依家☆5狂個平衡度係奇蹟地好
冇一隻同其他撞用途
5星我覺得 劍/弓/槍/騎/狂 都平衡得唔錯

係 術/殺 格差社會
殺其實都係衰隻傑克OP
鈴蘭 10:09 PM 08-07-17
作者: 細路翔:
喔,依張野我都係靠同事比我集鄱

應該話除左女玩家有幾多人會換黑A
我換左黑茶
蛋撻王子 11:47 PM 08-07-17
朋友提醒
就維護啦~~~快D清體呀各位師兄~~~
完全無左件事
digiharuka 12:24 AM 08-08-17
作者: 蛋撻王子:
朋友提醒
就維護啦~~~快D清體呀各位師兄~~~
完全無左件事
幸好望一望
======
槍狐槍清姬這兩隻餵滿了, 然後望著不多存貨的技石....
槍狐現時6 1 10, 槍清姬 1 1 1, 點升好
======
看來這星期不會開2017水著吧....
gingq7 12:51 AM 08-08-17
我換左黑茶
你要掛出黎先得架

作者: digiharuka:
槍狐槍清姬這兩隻餵滿了, 然後望著不多存貨的技石....
槍狐現時6 1 10, 槍清姬 1 1 1, 點升好
======
看來這星期不會開2017水著吧....
當然係等埋2017水著先再諗啦
話唔定奶光真係帶住把日本刀的槍職又或者黑吾王地拖當槍用
the fool 02:24 AM 08-08-17
師兄好快手
我到而家都仲未見過B叔,凱撒,蘭斯,羽蛇神,惡魔
但唔知點解我數過我未夠40張
(九成見過就以為已收)
話說我集集下竟然順手收齊英靈肖像
估唔到竟然有人會換大流士三世
肖像應該唔難齊,我見大流士唔少人有

講起集郵,各位師兄d朱古力齊唔齊?(絆禮就真係要隨緣,唔係個個有,不過都開始多人掛出o黎)
我主要欠d5星人果d
鈴蘭 08:27 AM 08-08-17
你要掛出黎先得架

當然係等埋2017水著先再諗啦
話唔定奶光真係帶住把日本刀的槍職又或者黑吾王地拖當槍用
已掛
由手機版發出
yorkyork 01:52 PM 08-08-17
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...=96328&tnum=21

pad巴哈仔大戰fgo
gingq7 02:27 PM 08-08-17
已掛
由手機版發出
求加好友
蛋撻王子 04:58 PM 08-08-17
今日有冇F5組既師兄守候緊?
夜貓 05:04 PM 08-08-17
http://news.fate-go.jp/2017/2017summer/

gingq7 05:06 PM 08-08-17
作者: 蛋撻王子:
今日有冇F5組既師兄守候緊?
出左 )
gingq7 05:10 PM 08-08-17
人物+職階+星數都中晒
估唔到尼錄先行
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 523 1023 1423 1473 1513 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1533 1573 1623  ... 最後

返回主題版面