Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 52 102 142 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 162 202 252  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
寫輪眼 11:53 AM 12-12-13
作者: 龍寶寶:
作天係188仲見到有,都係$388+$88,你唔玩lightning returns可以快放返出去,佢賣$9xx咪由佢變做死貨囉

PSV可以玩到1-9
PS3只玩到5-9
THX.....
焗買PSV?

追POST講PSN server睇到頭暈,
結論係....大家join 美定日?一定唔係港先喇....
d plan有冇分grade?

另外想問,見到有啲psp game盒有psn字樣,
即係將來psn down得返??
pet3 11:56 AM 12-12-13
作者: 天空:
唔係人人都有光纖+hdmi 出音響架嘛
邊有你地咁貴富
sony 條ps3 光纖模擬5.1 好平
係房用

再唔係用MDR-HW700DS
平民入門級耳筒
天空 11:59 AM 12-12-13
作者: pet3:
sony 條ps3 光纖模擬5.1 好平
係房用

再唔係用MDR-HW700DS
平民入門級耳筒
用手製個聲算了
費事買咁多野。冇位放
般屋先一次過買
小晶晶 12:22 PM 12-12-13
Sorry 搞錯左
原來手制可以出game音效

但其實跟機個耳筒實在太雞
大家可以考慮upgrade下
王小虎 01:24 PM 12-12-13

要設定All Audio出落個手制headphone度。
Pandahahaha 01:32 PM 12-12-13
作者: 王小虎:

要設定All Audio出落個手制headphone度。
咁就真係幾好,有時唔想嘈到人可以用耳機,不過唔知經手制出聲會唔會減低音質
王小虎 01:53 PM 12-12-13
我諗9成9,極其量只出到stereo。
Strider 01:59 PM 12-12-13
啊,今朝睇PS+仲係233/年
篤到入去買嗰度原來已經變左268⋯⋯
Kain 02:11 PM 12-12-13
作者: Strider:
啊,今朝睇PS+仲係233/年
篤到入去買嗰度原來已經變左268⋯⋯
用到2月尾轉日PSN,唔洗一年啦
女裝少年 02:19 PM 12-12-13
趁火打劫
now_loading 02:57 PM 12-12-13
作者: Pandahahaha:
咁就真係幾好,有時唔想嘈到人可以用耳機,不過唔知經手制出聲會唔會減低音質
緊會啦, 靚 headphone 都要插線啦, 不過藍牙做得好都可以OK, 但Vita 藍牙我就覺得麻麻地
但現在點都叫實用啦..
卡柏 03:14 PM 12-12-13
今日睇豬鬆, 佢地話所有套奘都唔包HDMI線, 真定假架?
普通人一個 03:17 PM 12-12-13
作者: 卡柏:
一定包啦,佢只係得hdmi output,無線唔通自己打x機咩,今時今日hdmi線已經係cheap野,買mon都有得送,買次世代遊戲機無???

不過我自己已經買左條靚d既等佢
tylau 03:17 PM 12-12-13
Hdmi 線多到掉

唔跟仲好減少廢物
qwe 03:19 PM 12-12-13
其實手制3.5其實出單聲or雙聲道?有無師兄試下?
打算PS4出返廳用大電視打,但夜晚會嘈到家人訓覺....
(最衰仲唔更新返support 7.1)
龍寶寶 03:21 PM 12-12-13
係咪第三頁?你睇多次,佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟

官網就個個版本得有,真係到時出左先知
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390
whassupbun 03:24 PM 12-12-13
信豬鬆都唔信官網?

http://asia.playstation.com/hk/cht/ps4/hardware

係咪豬鬆打錯字咋? 成段講乜?

佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟
佢地係咪之前上我上面post官網條link, Killzone同無雙同梱裝佢冇click「更多」, 就以為冇HDMI線跟?
龍寶寶 03:38 PM 12-12-13
作者: whassupbun:

佢地係咪之前上我上面post官網條link, Killzone同無雙同梱裝佢冇click「更多」, 就以為冇HDMI線跟?
睇怕都係你呢個原因
Strider 03:44 PM 12-12-13
作者: now_loading:
緊會啦, 靚 headphone 都要插線啦, 不過藍牙做得好都可以OK, 但Vita 藍牙我就覺得麻麻地
但現在點都叫實用啦..
希望PS3個Pulse Elite用得返
無線出聲真係好正
卡柏 03:46 PM 12-12-13
係咪第三頁?你睇多次,佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟

官網就個個版本得有,真係到時出左先知
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390
YESYESYES...
我講套裝既意思係有GAME既PACK, sorrysorry....
信豬鬆都唔信官網?

http://asia.playstation.com/hk/cht/ps4/hardware

佢內容係分左4格唔同既套裝, 其中基本pack同cam pack係有hdmi同usb線跟..
另外既真3 pack同kz pack佢就o係每格既簡介度分別寫"但是缺少了基本套裝的HDMI線及USB連接線...(真3PACK)"及"與真3同梱裝相同, 沒有HDMI線及USB連接線....(KZ PACK)"
八仙果 03:53 PM 12-12-13
作者: 寫輪眼:
THX.....
焗買PSV?

追POST講PSN server睇到頭暈,
結論係....大家join 美定日?一定唔係港先喇....
d plan有冇分grade?

另外想問,見到有啲psp game盒有psn字樣,
即係將來psn down得返??
我自己就日服優先。
好耐冇買 PSP game,
唔知你見到咩 game?我估係對應 PSN (online play) 之類的服務罷?!

PS plus 只有一種:
http://www.jp.playstation.com/psn/pl...HDR_DR_psnplus
Pandahahaha 03:59 PM 12-12-13
信豬鬆都唔信官網?

老老實實,香港d game 書信佢一成都雙目失明
yorkyork 04:19 PM 12-12-13
以前睇過G 鬆都知佢偏袒邊間廠
pet3 04:26 PM 12-12-13
作者: yorkyork:
以前睇過G 鬆都知佢偏袒邊間廠
邊間

我唔購買的
遊戲怪 04:28 PM 12-12-13
其實PS4出行版既時候 日GAME有幾多護航作
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 52 102 142 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 162 202 252  ... 最後

返回主題版面