Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
收藏品討論版>景品/一番籤討論區
flpchoho 05:31 PM 05-02-12
作者: Sheik:
邊度有得訂呀?
Y拍都有得訂,$2400
Sheik 08:41 PM 05-02-12
作者: teealpha:
信和角落頭俺妹$88果間囉
者係邊間?大約幾多樓, 如果呢度唔方便講可以pm講
Sheik 08:43 PM 05-02-12
作者: flpchoho:
Y拍都有得訂,$2400
見到了, 謝謝
亂1120 02:13 AM 05-07-12
請問4月尾隻柯南景品見左街未?
ゆり 10:20 PM 05-08-12
連is一番隻隻lasthappy法國都食埋

依家多左隻d賞個盒鬼洗咁大
martinnitram 11:27 PM 05-10-12
好耐無行信和, 今日行過都有好幾間有幾款一番獎, 但o的價錢都有o的分別
btw, 睇張海報, 係有貼住未比人抽中, 定無o左係未比人抽中?
AshleyYan 01:06 AM 05-11-12
作者: martinnitram:
好耐無行信和, 今日行過都有好幾間有幾款一番獎, 但o的價錢都有o的分別
btw, 睇張海報, 係有貼住未比人抽中, 定無o左係未比人抽中?
貼住即已中
money 04:09 PM 05-23-12

kog 06:58 AM 05-26-12

■A賞 初音ミク FamilyMart Ver. 1/8 スケールフィギュア 全1種
■全高約18センチ/企画・制作 グッドスマイルカンパニー

■B賞 ねんどろいど 初音ミク FamilyMart Ver. 1/8 スケールフィギュア 全1種
■全高約10センチ/企画・制作 グッドスマイルカンパニー
■写真には無いがフェイス、腕など差し替えで「いらっしゃいませ Ver.」にもなる

■C賞 オリジナル複製原画 Illustration by KEI 全1種/サイズ:A4(イラスト)

■Happyくじ 初音ミク/8月中旬発売予定、/一回800円
http://ga.sbcr.jp/mreport/020287/

............
大破人間 08:37 PM 05-30-12
偽物語一番賞信和抽98....還是好貴OTZ
Gallardo 01:33 PM 06-02-12

野良猫 02:44 PM 06-02-12
TO一抽好大獲喎,咁多集
axe1292 05:09 PM 06-02-12
SABER做得唔錯,

不過她是不是去了豐胸了?

這隻可不是尼祿啊|||
God Gundam 08:35 PM 06-20-12

SS流 08:06 PM 06-29-12
我想問下一番賞边一到有得抽?一次几錢?
God Gundam 07:58 PM 07-22-12

成套入,好傷....
flpchoho 11:02 PM 07-22-12
作者: Shinning Gundam:

成套入,好傷....
之前都有興趣,但係已經決定入一番 type moon.....
God Gundam 11:06 PM 07-22-12
作者: flpchoho:
之前都有興趣,但係已經決定入一番 type moon.....
http://1kuji.bpnavi.jp/item/408/
呢set?
C賞堅吸引........
希望有散賣
flpchoho 12:49 AM 07-23-12
作者: Shinning Gundam:
http://1kuji.bpnavi.jp/item/408/
呢set?
C賞堅吸引........
希望有散賣
我自己就入硬b賞同g賞,視情況可能A賞都會入,呢個月的錢又敗光了
★星人44★ 07:04 PM 07-28-12
今日抽三次一番 type moon
有兩次中A奬...

SOFMAP條友即時勁黑面
★星人44★ 08:26 PM 07-30-12
香港家下大既賣緊幾$$$?
洗唔洗$800?

terryskw 08:34 PM 07-30-12
作者: ★星人40★:
香港家下大既賣緊幾$$$?
洗唔洗$800?

單買最平要$1180
剛剛行信和見有間舖被人連中兩隻Saber~ XD

星人8舊放售? w
★星人44★ 09:47 PM 07-30-12
作者: terryskw:
單買最平要$1180
剛剛行信和見有間舖被人連中兩隻Saber~ XD

星人8舊放售? w
可能
其実因今次行理多
睇下手提一隻定一口氣抽晒2隻返黎
flpchoho 10:46 PM 07-30-12
作者: ★星人40★:
可能
其実因今次行理多
睇下手提一隻定一口氣抽晒2隻返黎
有沒有b賞?我抽左幾次都係唔中就放棄左唔抽........
money 07:34 PM 07-31-12

第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面